• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa sürede başkasıyla nişanlandı.

Karşina cook daha guzel insanlar çıkacaktır emin ol.
Geride kalanlar ne yaşarsa yaşasın boşver.
4 ayda baskasi ile nişanlanacak karakterde biri için kafayi yormaya bile değmez..
Allah razı olsun sağolun yorumunuz için

Eski sevgilimden cok ciddi bir kazik yiyerek ayrildiktan 8 ay sonra esimle evlendim. O da suclu oldugu halde inanamamis bir de beni suclamisti herkese. Ama oluyor yani boyle seyler. Hayat devam ediyor.

Eski sevgilimden cok ciddi bir kazik yiyerek ayrildiktan 8 ay sonra esimle evlendim. O da suclu oldugu halde inanamamis bir de beni suclamisti herkese. Ama oluyor yani boyle seyler. Hayat devam ediyor.
Ay şimdi bir şey derdim kendisi hakkında da banlanmak istemiyorum. Hem kazık at hem de inanama, garip bir kafası varmış...

Sonu aslında ayrılığın şekli belirliyor benimde bir suçum yoktu ama mutsuz olan benim mutlu olan kendisi

Ay şimdi bir şey derdim kendisi hakkında da banlanmak istemiyorum. Hem kazık at hem de inanama, garip bir kafası varmış...
Kazık atıpta inanaması anormal benim bu ayrılıkta bir suçum yoktu tabiki hatalarm var herkesin bir ilişkide hatası ne kadar oluyorsa kendisi ayrıldı mutlu olan o mutsuz olan benim.

Çok baydı şu ayrılıp baskası ile oldu diye beddua etmeler falan.
Hayır mecbur mu size aşık olmaya öyle bir kural mı var ya ?
Ayrılmıssınız adam asık olmus olabilir evlenir gider size ne kime ne ??

Her ayrılana beddua edilir oldu şaka gibi ya rezillik

Hijyen sorunu dediğiniz yerde kaldım ben hala daha. Ben de yakın zamanda ayrıldım ve üzgünüm. Ama bazen diyorum keşke pis bişeyini falan görseydim midem bulansaydı ve soğusaydım diyorum. Ne bileyim ağzı koksaydı, dişini fırçalamasaydı, ter koksaydı, kendine bakmasaydı, yere tükürseydi falan. Hijyen önemli bir soğuma nedeni. Bu pis mahluku hala düşünmeyi bırakın nişanlısı uğraşsın pisliği ile.

Merhabalar, daha önceki aile ortamı hijyen konum vardı, o konuya istinaden çok kısa geçmek istiyorum. 4 yıllık süren bir ilişkiydi zaten ailesinin tutumu kendi son zamanlardaki hijyensizliği vb bir yığın olay yüzünden bana benim için zor bir karar ama ayrılmak istiyorum demişti 9 temmuzda. Dün nişanlandığı fotoğrafı gördüm bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi. Tam 4 ay geçti ve mutluluk pozu vererek gayet mutlu şekilde nişanlanmış. Ona sayfalarca yazmak ah etmek istedim yakın arkadaşım kendini düşürmekten başka bir işe yaramaz dedi yapmadım. Ama içim o kadar acıyor o kadar üzülüyorumki bana vereceğiniz en ufak tavsiyeye bile ihtiyacım var teşekkür ederim.
o kadar buyuk bi beladan kurduldun ki konunu hatırlıyorum kız kardesinle gitmistiniz sanırım kaynana size bisey hazırlamada gezdirmedi falan vardı sanırım valla layık olmayanı kader zaten birbirinden eler suan ask tan farkında degilsın insan hırs yapar anlıyorum neden ben degil de o diye ama kuyumcunun iyisi elması degil demekki camusur secmis bosverrr

Kazık atıpta inanaması anormal benim bu ayrılıkta bir suçum yoktu tabiki hatalarm var herkesin bir ilişkide hatası ne kadar oluyorsa kendisi ayrıldı mutlu olan o mutsuz olan benim.
4 ayda evlilik ciddi risk. bakalım ne çıkacak bahtlarına. çok üzücü tabi ama siz önünüze bakacaksınız başka türlüsü olmaz zaten. olursa ruh hastalığına dönüşür bu uzatmadan kapatın sayfayı

kesin anasının dolduruşuyla olmuştur bu iş. anası hırslanmış size herhalde kendince iyi gelin bulmuş bir an önce, size dönmesin diye işi sıkı tutmuş. benim akrabam kızına yaptı aynısını. kızın yıllarca hiçbir sevgilisine izin vermedi evlenmesi için, en son kendi damat buldu. kız da artık beyni sulanmış olduğu için kabul etti dirayet gösteremedi. damat yıllardır işsiz ve akrabamı evden kovdu içeri sokmuyor şimdi. karma işini yapıyor merak etmeyin beddua vs gerek yok kötü enerji size geri döner

bir de insan evlilik kafasına girince bir kere, gerçek ilişkisi bitse bile o kafadan çıkamayabiliyor. ciddi ilişkim bittiğinde karşıma ilk çıkanla bir iki kusurunu görmezden gelip evlensem mi moduna girdiğim oldu benim de zamanında. büyük kumar

Merhabalar, daha önceki aile ortamı hijyen konum vardı, o konuya istinaden çok kısa geçmek istiyorum. 4 yıllık süren bir ilişkiydi zaten ailesinin tutumu kendi son zamanlardaki hijyensizliği vb bir yığın olay yüzünden bana benim için zor bir karar ama ayrılmak istiyorum demişti 9 temmuzda. Dün nişanlandığı fotoğrafı gördüm bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi. Tam 4 ay geçti ve mutluluk pozu vererek gayet mutlu şekilde nişanlanmış. Ona sayfalarca yazmak ah etmek istedim yakın arkadaşım kendini düşürmekten başka bir işe yaramaz dedi yapmadım. Ama içim o kadar acıyor o kadar üzülüyorumki bana vereceğiniz en ufak tavsiyeye bile ihtiyacım var teşekkür ederim.

4 ay çok kısa bir süre haklısınız ancak şöyle düşünün; sizin sevdiğiniz kadar sevse bu kadar kolay başkasına adapte olmaz. Demek ki duyguları sahte bir insanmış.

Hijyen sorunu dediğiniz yerde kaldım ben hala daha. Ben de yakın zamanda ayrıldım ve üzgünüm. Ama bazen diyorum keşke pis bişeyini falan görseydim midem bulansaydı ve soğusaydım diyorum. Ne bileyim ağzı koksaydı, dişini fırçalamasaydı, ter koksaydı, kendine bakmasaydı, yere tükürseydi falan. Hijyen önemli bir soğuma nedeni. Bu pis mahluku hala düşünmeyi bırakın nişanlısı uğraşsın pisliği ile.
Haklısınız çok teşekkür ederim yorumunuz için, sanırım gözden uzak olunca kötü olan özelliklerinden ziyade hep aklıma iyi olan şeyler durumlar geliyor belki bu yüzden bu kadar üzülüyorum

o kadar buyuk bi beladan kurduldun ki konunu hatırlıyorum kız kardesinle gitmistiniz sanırım kaynana size bisey hazırlamada gezdirmedi falan vardı sanırım valla layık olmayanı kader zaten birbirinden eler suan ask tan farkında degilsın insan hırs yapar anlıyorum neden ben degil de o diye ama kuyumcunun iyisi elması degil demekki camusur secmis bosverrr
Evet, Ankara'ya gittiğimizde annesi ve ablasının tutumu hoş değildi. Ev bulamadım diye bir yığın laf. Bir sabah daha hiç kimse uyanmadan koşmuş gitmişti kadın dışarı kızına mı gitti başka birşeymi bilemiyorum o zamandan sonra daha kötü oldu herşey.

Çok baydı şu ayrılıp baskası ile oldu diye beddua etmeler falan.
Hayır mecbur mu size aşık olmaya öyle bir kural mı var ya ?
Ayrılmıssınız adam asık olmus olabilir evlenir gider size ne kime ne ??

Her ayrılana beddua edilir oldu şaka gibi ya rezillik
Günün birinde ortada geçerli sebep yokken bırakılan taraf siz olursanız canınız çok yanarsa bu yazdığınızı hatırlayın.

4 ay çok kısa bir süre haklısınız ancak şöyle düşünün; sizin sevdiğiniz kadar sevse bu kadar kolay başkasına adapte olmaz. Demek ki duyguları sahte bir insanmış.
Bende kendimi buna alıştırıyorum demekki benim dört yıldır tanıdığımı sandığım kişi değilmiş, beni sevdigini düşündüğüm kadar beni sevmiyormuş. Biliyormusunuz ara sıra nişan resmine bakıp hala inanamıyorum ama bu süreçte umarım geçer

Back
X