• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa sürede başkasıyla nişanlandı.

Ankaraya gittiğimde elimden tutup ağladığım için sarılan üzülen kişi nasıl 4 ayda bir başkasını gerçek anlamda sevip birşey hissedebiliyor bunu anlamıyorum, benim 4 yıla ilişkime sevgime en önemlisi karşıma doğru insan çıkmış olsaydı bile (süreçte öneriler çok oldu) saygım var karşımdaki insana sevgim dahi bitmiş olsaydı en azından bu kadar kısa sürede hayatima birini almazdım hadi öyle bir yanlış yaptım gidip nişanlanmak gibi büyük bir karar vermezdim herkesin kendi karakteri sonuçta
İşte o dediğin gibi olmuyor bana inan.
İnsanın nasibi karşısına çıkınca ağzı dili bağlanıyor derler ya çok doğru.
Hele ki kalbi yeniden hızlı atınca ani kararlar verebiliyor.
He belki mutlu olamazlar ayrılırlar,olabilir,bilemeyiz ama demek ki o kendi hayatını kurmaya çalışıyor,sen de takibi bırakıp kendi yolunu çizsen daha iyi olur.

İşte o dediğin gibi olmuyor bana inan.
İnsanın nasibi karşısına çıkınca ağzı dili bağlanıyor derler ya çok doğru.
Hele ki kalbi yeniden hızlı atınca ani kararlar verebiliyor.
He belki mutlu olamazlar ayrılırlar,olabilir,bilemeyiz ama demek ki o kendi hayatını kurmaya çalışıyor,sen de takibi bırakıp kendi yolunu çizsen daha iyi olur.
Teşekkür ederim yorumunuz için öyle yapsam çok daha iyi olucak sanırım sağolun

Rica ederim.
Zaten adamı da ailesini de beğenmemişsin,istememişsin.
Neden bu kadar üzüldün ki?
Bilmiyorum belki uzun sürenin vermiş olduğu bir durumdur hatta konuyu açarken bile bu kadar üzüleceğimi düşünmezdim ama üzülüyormuş insan

Merhabalar, daha önceki aile ortamı hijyen konum vardı, o konuya istinaden çok kısa geçmek istiyorum. 4 yıllık süren bir ilişkiydi zaten ailesinin tutumu kendi son zamanlardaki hijyensizliği vb bir yığın olay yüzünden bana benim için zor bir karar ama ayrılmak istiyorum demişti 9 temmuzda. Dün nişanlandığı fotoğrafı gördüm bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi. Tam 4 ay geçti ve mutluluk pozu vererek gayet mutlu şekilde nişanlanmış. Ona sayfalarca yazmak ah etmek istedim yakın arkadaşım kendini düşürmekten başka bir işe yaramaz dedi yapmadım. Ama içim o kadar acıyor o kadar üzülüyorumki bana vereceğiniz en ufak tavsiyeye bile ihtiyacım var teşekkür ederim.
Ben instaya veya watsapa hiç ağlarken resim katmadim yada üzgunken. Alın mesajı burdan.

Eskileri düşünüp kendinizi yipratmaniza degmez önünüze bakın.

Bilmiyorum belki uzun sürenin vermiş olduğu bir durumdur hatta konuyu açarken bile bu kadar üzüleceğimi düşünmezdim ama üzülüyormuş insan
Her ilişki bitince yara bırakır iz birakir ama bir gercekte var taraflar ayrildiktan sonra birbirlerinin yikilmasini köpek gibi pişman olmasını diliyor olmayincada fena koyuyor. Insan psikolojisi yapacak birsey yok

4 yıl biriyle olup sonrasında 4 ayda başkasını bırakın tanıma süreci sevebiliyorsa ve buda bizim ayrılık sürecimizdeyken oluyorsa ne yazık ki ah etmek hakkım benden kendisi ayrılıp aileme mahçup etti oysa onun için çoğu şeyde ailemi karşıma aldığım halde. Fakat böyle kısaca okuyunca sanki yüzeyselmiş gibi oluyor
Diğer konunuzda siz ayrılacaktınız adam söyledi diye rahatlamıştınız.
Şimdi ister bir günde evlenir ister 4 ayda..
Sizi zorla bırakmamış ki?
Yalanda söylememiş..
Adamın hijyeninden ve ailesinden sebep istememişsiniz ve bir şekilde yollarınızı ayırmışsınız bitmiş gitmiş..

Boşuna ah vah demeyin bu saatten sonrası çok yanlış olur.

E zaten 4 ayda nişan olduysa bir başkası ile, haliyle hem şaşırırsın, hem de zoruna gider.
Biraz zaman geçince bu hissettiğin duygular geçecek..

E zaten 4 ayda nişan olduysa bir başkası ile, haliyle hem şaşırırsın, hem de zoruna gider.
Biraz zaman geçince bu hissettiğin duygular geçecek..
Kısa sürede olması sizinde dediğiniz gibi zoruma giden şey alışmaktan başka yapabileceğim birşey yok ama umarım yaşattığını yaşar

Diğer konunuzda siz ayrılacaktınız adam söyledi diye rahatlamıştınız.
Şimdi ister bir günde evlenir ister 4 ayda..
Sizi zorla bırakmamış ki?
Yalanda söylememiş..
Adamın hijyeninden ve ailesinden sebep istememişsiniz ve bir şekilde yollarınızı ayırmışsınız bitmiş gitmiş..

Boşuna ah vah demeyin bu saatten sonrası çok yanlış olur.
Tabiki çok haklısınız, hatta konuda bile üzüleceğimi tahmin etmezdim diye yazdım ah vah ettiğim durum koskoca dört yıl ister severek ayrılın ister sevmeyerek 4 ay gibi kısa sürede nasıl dedirtiyor insana ah edeceğim durum bu yorumunuz için çok teşekkür ederim

Her ilişki bitince yara bırakır iz birakir ama bir gercekte var taraflar ayrildiktan sonra birbirlerinin yikilmasini köpek gibi pişman olmasını diliyor olmayincada fena koyuyor. Insan psikolojisi yapacak birsey yok
Aynen öyle ne yazık ki teşekkür ederim yorumunuz için

4 yıl biriyle olup sonrasında 4 ayda başkasını bırakın tanıma süreci sevebiliyorsa ve buda bizim ayrılık sürecimizdeyken oluyorsa ne yazık ki ah etmek hakkım benden kendisi ayrılıp aileme mahçup etti oysa onun için çoğu şeyde ailemi karşıma aldığım halde. Fakat böyle kısaca okuyunca sanki yüzeyselmiş gibi oluyor
Saçma
Bende iki yıllık ilişkimden ayrildigimda ki çok güzel bı ilişkiydi Hİc yas bile tutmadan iki ay sonra kocamla tanıştım aşık oldum nisanlandim filan 😅😅😅

O zaman benim Allah belami vermesi lazım

kötu bir durum gercekten ben olsam ben de asırı uzulurdum, cok haklısınız.. ayrıldıgın kisi kötu bırı diye uzulmeme gibi bir durum yok. uzulmeyın demek bir ise yarar mı bilmiyorum, o yeni kız neler yasayacak acaba, muhtemelen gercek yuzunu gormeden bir an once evlendirmek istediler o yuzden bu kadar cabuk oldu

Saçma
Bende iki yıllık ilişkimden ayrildigimda ki çok güzel bı ilişkiydi Hİc yas bile tutmadan iki ay sonra kocamla tanıştım aşık oldum nisanlandim filan 😅😅😅

O zaman benim Allah belami vermesi lazım
Siz mi ayrıldınız karşı tarafmı birde severek ayrılmak zorunda kaldınız mı bizim evet ortada çok sorun vardı ama annesi nedeniyle haksız bir şekilde benden ayrıldı belki siz anlaşmalı içinize sinerek medeni şekilde ayrılmışsınız yada istisnasınızdır teşekkür ederim yorumunuz için

kötu bir durum gercekten ben olsam ben de asırı uzulurdum, cok haklısınız.. ayrıldıgın kisi kötu bırı diye uzulmeme gibi bir durum yok. uzulmeyın demek bir ise yarar mı bilmiyorum, o yeni kız neler yasayacak acaba, muhtemelen gercek yuzunu gormeden bir an once evlendirmek istediler o yuzden bu kadar cabuk oldu
Muhtemelen öyledir fakat anlamadığım diğer konu köylerinde herkes nişanlı olduğunu biliyordu yani bu nişanlandığı kızın bilmeme gibi bir ihtimali yok nasıl kabul etti ilginç gerçekten beynim ikna olmuyo kabul edemiyorum bir türlü

Siz mi ayrıldınız karşı tarafmı birde severek ayrılmak zorunda kaldınız mı bizim evet ortada çok sorun vardı ama annesi nedeniyle haksız bir şekilde benden ayrıldı belki siz anlaşmalı içinize sinerek medeni şekilde ayrılmışsınız yada istisnasınızdır teşekkür ederim yorumunuz için
İstisna olabilirim
Kendisi benden ayrıldı
Ama bende hoşt dedim zaten 😅😅😅umrumda olmadı
Fakat sizi konuşmuyoruz burada
Burada karşı tarafın yaptığı şeyi konuşuyoruz ben ona örnek verdim.
Kişi sizden "Son zamanlar için konuşuyorum" severek ayrılmamış ki 🤷benim gibi davranması çok normal

İstisna olabilirim
Kendisi benden ayrıldı
Ama bende hoşt dedim zaten 😅😅😅umrumda olmadı
Fakat sizi konuşmuyoruz burada
Burada karşı tarafın yaptığı şeyi konuşuyoruz ben ona örnek verdim.
Kişi sizden "Son zamanlar için konuşuyorum" severek ayrılmamış ki 🤷benim gibi davranması çok normal
Ayrılırken benim için çok zor bir karar dedi, belki bana size öyle geliyor diyebilirsiniz ama şu kelime bile bir karar arasında bırakıldığını gösterir çünkü onların evindeyken annesi oğlumun başını yakamam, artık karışmıyorum gibi afra tafra yaptı gerçekten isteyerek ayrılan ben yapamiyorum yolun açık olsun derdi gibi geliyor ne diyeyim sonuçta zor durumda üzülen ben oldum bir haksız durum varsa ki bu kadar acı çektim Allah'a bırakıyorum. Sizin olaya gelince belki siz çok iyi biriydiniz karşı taraf sizi haketmiyordu Allah sizi hakedenle karşılaştırdı. Belki bende onu haketmiyordum bilmiyorum sadece acı çekiyorum ve bunun bigün son bulmasını istiyorum

Kısa sürede olması sizinde dediğiniz gibi zoruma giden şey alışmaktan başka yapabileceğim birşey yok ama umarım yaşattığını yaşar
Karşina cook daha guzel insanlar çıkacaktır emin ol.
Geride kalanlar ne yaşarsa yaşasın boşver.
4 ayda baskasi ile nişanlanacak karakterde biri için kafayi yormaya bile değmez..

Back
X