Kısa sürede başkasıyla nişanlandı.

Bu kadar kısa sürede olması beni acıtan. Benim hayatıma biri girmiş olsa dört ayda tanıma evresi bile değil o yüzüğü nasıl takarım parmağıma diye düşünürdüm. İnsan'ın kendisine saygısızlık etmesi gibi geliyor.

Annesi konusunda kesinlikle her yazdığınız tam nokta atışı, hepsi çok doğru. Dediğiniz gibi ilahi adalet karma kavramlarına işi havale etmek en mantıklısı. Şuan bile öfkeliyim kırgın ve kızgınım ama elime mutsuzluktan başka birşey geçmiyor.. O bu kadar mutluyken

Yorumunuz için çok çok teşekkür ederim

eeee mal bu iste kendini buna mı layık görüyorsun inanki cok buyuk iyi karman varmıs ki kurtulmussun sana diyim her tohum birbirini bulur 4 ayda birini bulmasu zaten onun nasıl migdesiz tiyinetsiz biri oldugunu gösteririr belkide evlilgii sırf yatakalım kalkalım iste bi kadında olsun evde yemek yapsın anamla iyi gecinsin vs kafası böyle adamla huzur olmaz ask olmaz

cünkü erkekleriin cogu pis nefsilidir bi kac tana iyi aiile cocugu vardr bilmem ama cogu kızla nasıl yatarım kafasında demekki seninkide senden ayrıldıgı gün aranamaya baslamıs tatlım migdesiz adama hicbirsey yapamazsın

Size tavsiye edeceğim bir kaç şey;
- fotoğrafa bakmayın, kendinize acımayın.
-komedi dizileri izleyin
-bol bol açık havda gezin
-yalnız kalmayın. arkadaşlarınızla plan yapın.
-sakın yeni bir kişi bulup kafanızı daha çok karıştırmayın.

sevgiler

Çok sağolun yorumunuz için şuan yeni bir kişinin düşüncesi bile midemi bulandırıyor benim aşka olan inancımı güvenimi yerle bir etti

Allah razı olsun yazdıklarınız için sağolun, benimde elbet hatalarım vardır hep kendimi suçluyorum ama sonucu değiştirmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…