- Emoji Skoru
- 8.008
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Nisan ayina kadar süremiz var hatta mart olsa daha da iyi olur dediler.Ev sahibimiz dügün yapacak cocuğunu koyacak evimize dügünleri de temmuzdaymış detayli olmasa da tadilat isi var evin.Biz kendi celik evimiz icin bir firmayla anlastik ama önce ruhsat gerekiyor ruhsattan önce de tapu bürokrasi islemlerini halletme asamasındayız özel idare bu sekilde söylemis 1 hafta 10 gune kadar ruhsat basvurusu yapacagız ruhsatin cikmasi da 2 ayi en kötu ihtimal 3 ayı bulur diyorlar.Ruhsat cikmadan temel atilmiyormus kazi yapilmiyormus celik firmasi temel haric anlasildi yilbasindan önceki fiyattan yararlanabilmemiz icin.Hepsi hallolduktan sonra firmaya hallettik diyecegiz siparis edilecek gelecek kurulacak ici dısı yani direkt evimize gecmemiz cok zor gibi nisan ayina kadar eşim yetisir diyor firma da yetisir diyor ama firmalari bilirsiniz isi almak icin tabii ki olumlu konusurlar.Bu sürecte 3 4 ay icin kiraya cikmak mantikli mi benim ailemiñ evi müsait degil zaten cocugun okulu falan var istesek de gidemeyiz esimin ailesinin müsait ama ben kv ile anlasamiyorum kayinpederim ile aramiz iyi olsa da sonucta evdeki kadinla daha cok muhatap oluyorsun o yüzden istemiyorum.Bu sürede baska eve esyalarla gecsek esyalar kur tak tekrar sök mahvolacak nasil yapâcagiz bilmiyoruz esyali ev tutup idare etsek kendi esyalarimizi nereye koyacagiz koyacak yer yok depo kiralansa nasil olur 3+1 140 metrekare simdiki oturdugum ev esyalar da ona göre yani..siz olsaniz ne yapardiniz kisa surede evin yetismesi imkansiz mi gercekten ?