- 12 Mayıs 2017
- 2.613
- 1.856
- 133
- 35
İyi geceler kısa sürede evlilik yapıp mutlu olanlar var mı yani uzun uzun bir tanıma süreci olmadan. Ben artık uzun ilişkilerden soğudum. 5 ayda evlenen bir arkadaşım çok mutlu. 2 ayda evlenen bir arkadaşım boşanma aşamasında. Ben artık insanları dışardan gözlemlemeye daha çok önem verir oldum. Yani iyice dışardan hal ve tavırlarını gözlemleyip ona göre ilişki sürecini başlatmak. Çünkü bir insan çevresine nasıl davranırsa zaman geçtikçe bana da öyle davranır diye düşünüyorum ilk heycanlar geçtikten sonra. Bir de sanki insanlar ilişki sürecinde farklı davranıyorlar kendileri gibi olmuyorlar. Uzun uzun görüşüp evlenince ve gerçek tavırları ortaya çıkınca hayal kırıklığı yaratıyorlar. Biraz da sevgililikten soğudum sanırım. Biriyle görüşürsem evlilğe gitsin yuvam olsun olmayacaksa hiç olmasın diye düşünüyorum. Annem de hep uzun tanı der ben artık sıkılıyorum uzun sevgililik süreçlerinden Yani şu an bir insan hoşuma gitse de yok bu daha 4 5 sene evlilik kafasına gelmez diye düşünüp vazgeçebiliyorum. Sağlıksız mı düşünüyorum?