Çok doğru fikriniz. Benim eşimde bana ılımlı davranırdı. Derdim ki ne kadar olgun biri acaba ayak uydurabilecek miyim? Ben çocuksuyumdur diye düşünürdüm.
Ailesine çok bağlıdır ana dan dan herşeyi de söyler. Lafıyla döver yani. Küçük kardeşini çok ezmiş laflarıyla bana anlattı ama pişmanlık olarak görüp anlamadım.
İş yerinde arkadaşlarına kaba davrandığı bir iki olayı anlatmıltı. Ben de “ ayy bana karşı ne kadar iyi. Ben onun için farklıyım” diye saf saf düşünmüşüm.
Tanışma safhasında da iğneli laflardan hoşlanmam demiştim ama hiç ben öyle biriyim dememişti.
Annem eşime üstüne basa basa hatta abartarak sinirli bir tarafım olduğunu söylemişti. Ani çıkışlarım var biraz. Benim de kötü tarafım bu. Ha o da az çok sinirlidir.
2 3 yıl sonra hatta 5 yıl sonra başkalarına karşı nasıl oluyorsa sana da öyle oluyorlar tezine sonuna kadar katılıyorum.
Eşim dışarıyakarşı melek yakınlarına kırıcı olabiliyor.
Ha çok seviyorum onu 6. Yılımız ama diliyle her an uğraşman gerekir. Yarı sağır olmam lazım ona karşı
İnsan kör oluyor. Aşıkken dese ben sivri dilliyim bana yapmazsın dimi aşkım derdim o da sana kıyamam aşkım derdi herhalde yine ladesss derdik
Ne de olsa “ aşk bir delilik halidir. “ Gözün kör oluyor.