Kısa sürede kendimi cepte hissettirdim

Seni seviyorum demek seni istiyorum demekten daha onemlidir. O yuzden sonra soylenmesi normaldir. Duygusal yakinlasma fiziksel yakinlasmadan daha zordur aslinda.

Bunun disinda karsindakinin sana bir ilgisi sevgisi oldugunu hissedemedim bence cok da zorlamamak lazim.

Bu konuyla birlikte son 4 konudur aynı adamı mı anlatıyorsunuz ? Diğer kinularda anlattığınız profille şu anki profilin alakası yok , o yüzden soruyorum.
Son konum covid zamanı yaklaşımlarıyla ilgiliydi. Ve aynı adam evet. Belki başta idealize ettim onu şimdi tanımaya başladım ve son çıkarımlarım bunlar.

Sevmiyor. Sadece cinsellik ve yalnız kalmama peşinde.

Ayrılmak için neyi bekliyorsunuz anlayamadım?
Böyle biriyle ilk kez tanıştığım için acaba çözümleyemediğim şeyler mi var diyorum. Dedikleriniz mantığımın bana söyledikleriyle birebir bunu biliyorum ama ya farklı gelirsem ona bu zamana kadar sevilmemiş bu adam sevildiğini hissettiğinde o da sever belki diyorum. Teselli resmen kendime yazık.

ilişkilerim hep cinsellik üzerine oldu biriyle uyumam o iş biter giderim hemen diyor ama seninle uyuyabiliyorum gibi cümleler de duydum.
Kim seni yamuk şeyini ne yapsın yaaaa Allah'ın kekosu 🤬🤬
Konu sahibi, gerçekten bu adama mi meylettin yaaa bu ne böyle.
Madem cepte olmak istemiyosun koy k.cina tekmeyi def et hayatından.
Senin için en doğrusu bu.
Sen rehabilitasyon merkezi misin??

Kim seni yamuk şeyini ne yapsın yaaaa Allah'ın kekosu 🤬🤬
Konu sahibi, gerçekten bu adama mi meylettin yaaa bu ne böyle.
Madem cepte olmak istemiyosun koy k.cina tekmeyi def et hayatından.
Senin için en doğrusu bu.
Sen rehabilitasyon merkezi misin??

Hayır kurumuna döndü ilişkilerim, kendimi önceliğe alacağım yerde karşı tarafı alırsam böyle olur işte.

En doğrusu bu kesinlikle, bazılarına değer vermek ilgilenmek şeffaf davranmak yaramıyor. Çocuk moddaysa şımarıyor. Elde edilen oyuncak misali.

Etmeyeceğim, terapiyle kendimi toparladığım bir ilişkiden çıktım aylar önce. Yine kendime bu eziyeti çektiremem. Ama işte kafada hep o ikircikli soru, ya olursa ya güvenirse bana ya müthiş bir ilişkimiz olursa diyip duruyorum.
hayır, olmuyor.
böyle seninkine benzer biri vardı hayatımda geçen yaz.
anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. ben de şans verdim belki düzelir dedim ama nafile, düzelmedi, daha da kötü oldu.
merak ediyorsan özel mesajla dertleşebiliriz :D ama ben tecrübe ettim benzer şeyi, kesinlikle zaman kaybı.
ben de bağlanmaya başlamışken hayatımdan çıkardım kendisini, 29 yaşındayım. inan bana uğraşmaya değmiyorlar. kaçıngan bağlanangillerden olanlarla her şey çok zor emin ol.

Her şeyi geçin, baba parası yiyen, sorumluluk sahibi olmamış birinin neyini seviyorsunuz da bu kadar strateji yapıyorsunuz?

Adam seviyorum diyemezken, istiyorum diyor demişsiniz çünkü adamın niyeti istedigini yapmak. Para da, cinsellikte, hayatta.
Evet, istemediğim bişeyi kimse yaptıramaz dikte edemez kafasında. Bunu sürekli söylüyor zaten görebileceğin en rahat adamım diye. Bide böylesiyle deneyeyim dedim salak kafam.

hayır, olmuyor.
böyle seninkine benzer biri vardı hayatımda geçen yaz.
anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. ben de şans verdim belki düzelir dedim ama nafile, düzelmedi, daha da kötü oldu.
merak ediyorsan özel mesajla dertleşebiliriz :KK70: ama ben tecrübe ettim benzer şeyi, kesinlikle zaman kaybı.
ben de bağlanmaya başlamışken hayatımdan çıkardım kendisini, 29 yaşındayım. inan bana uğraşmaya değmiyorlar. kaçıngan bağlanangillerden olanlarla her şey çok zor emin ol.
Nasıl çıkardınız ? O konuşmayı nasıl yaptınız o çok önemli. Ona göre şuan herşey olması gereken gibi, sorgulayan yok soran yok gel dediğinde gelen git dediğinde giden biri var karşısında rahat o yüzden fazla rahat sorumluluk yok üzerinde.

Anlar mı konuşma yapsam onu da bilmiyorum ama şunu der eminim zaten bağlanmadım ki gideceğini biliyordum üzülmedim.

Bunlar konudan bağımsız :)) Dünya küçük pat arkadaşı çıkıverirsiniz rezil olmayayım :KK70:

Adamı sürekli kafede görüyordunuz , onun düzenli bir işi var mı , diye sormuştum. Onun arkadaş ortamını çok beğenmiş , hepsi iş güç sahibi insanlar demiştiniz. Adam da sizinle aynı yaşta mı , anlattığınız profil 35 yaş civarı canlanıyor gözümde.

Nasıl çıkardınız ? O konuşmayı nasıl yaptınız o çok önemli. Ona göre şuan herşey olması gereken gibi, sorgulayan yok soran yok gel dediğinde gelen git dediğinde giden biri var karşısında rahat o yüzden fazla rahat sorumluluk yok üzerinde.

Anlar mı konuşma yapsam onu da bilmiyorum ama şunu der eminim zaten bağlanmadım ki gideceğini biliyordum üzülmedim.
ya aslında konuşma falan o kadar önemli değil bi konuşma yapsan da anlamıyorlar. ama ben tatildeydim ve ona bu ilişkiden ümidi kestim ela modunda bi mesaj attım. neden çünkü ilk ilgi gösteren kendisiydi ve zaman içinde ben de bu ilgiye karşılık verdim. ama ben doğru düzgün bir ilişki istediğimi söylemiştim ona. o da zamana ihtiyacım var gibi abuk sabuk bir yanıt vermişti. üzerine gitmeyip davranışlarını gözlemledim ve olmayacağını anlayınca o mesajı attım. özellikle kendini kötü hissetsin diye mesaj attım ben, yüz yüze konuşmadım. mesajdan 1 hafta sonra tekrar konuştuk tabii beni suçladı, mesajımı suçladı. hayır mesajda da sadece hissettiklerim ve bana hissettirdikleri yazıyordu kötü bişey yok. mesajda ayrılalım da demiyordum. içimi döktüm ve bil istedim cümlesiyle biten bir mesajdı. vay efendim ben onu sevsem, umursasam öyle bi mesaj atmazmışım, sevsem gitmezmişim. tamamen yanlış anlamış ayağı yaptı. düzgün bir iletişim kuramadık, orta yolu bulamadık. 2 ay hiç konuşmadık. 2 ayın sonunda ona bişey demeden her yerden sildim, 2 saat sonra iletişime geçti tabii. ben dedim iki normal insan gibi sorunlar neyse konuşmak istiyorum dedim, hep geçiştirdi. bu geçiştirmelerinin birinde bi akşam iyice patlayıp afedersin ağzına sçtım ve komple çıkardım hayatımdan. ne düşünür ne hisseder hiç umurumda olmadı.

bence senin yapman gereken şey kendini geri çekmek. benim en büyük hatam kendimi çekmemek oldu. ben de şeffaf olucam diye kendime söz verdiğim için içimden geldiği gibi davrandım hep. ama asla yaramadı. gitti hayatını mahveden eski sevgilisiyle barıştı kısa bir süre önce, öğrendim. dedim ki allah onun cezasını vermiş, beddua bile etmeye gerek kalmadı, o derece yani.

Adamı sürekli kafede görüyordunuz , onun düzenli bir işi var mı , diye sormuştum. Onun arkadaş ortamını çok beğenmiş , hepsi iş güç sahibi insanlar demiştiniz. Adam da sizinle aynı yaşta mı , anlattığınız profil 35 yaş civarı canlanıyor gözümde.
Yok hayır arkadaş ortamında hepsi iş güç sahibi aileden varlıklı insanlar ama kendi işleri var. Benimki de lisans mezunu ama kendi işini yapmıyor başka bir iş yapıyor o da iş gelirse, sosyal medya iletişim vs üzerine çalışıyor ama düzenli değil. Boş açıkçası rahat genelde.

Böyle biriyle ilk kez tanıştığım için acaba çözümleyemediğim şeyler mi var diyorum. Dedikleriniz mantığımın bana söyledikleriyle birebir bunu biliyorum ama ya farklı gelirsem ona bu zamana kadar sevilmemiş bu adam sevildiğini hissettiğinde o da sever belki diyorum. Teselli resmen kendime yazık.

Erkekler başta severlerse seviyolar, kadınlar gibi “bana değer veren biri var ben de onu seveyim” mantığından çok çok uzaktalar. Kendinizi üzüp beklentiye girdiğinizle kalırsınız.

O kadar hassas duygusal sevgi açı minnoş adam iliskilerini sadece yatma kalkma uzerinden kurmaz devamli. Erkek oldugu icin normal goruyorsunuz galiba adamin bu soyledigi şeyleri, siz adamin karsisina gecip ben erkeklerle yatarim kalkarim devam ederim gibi şeyler soyleseniz sizin için ne derdi bu kişi?

Bad boy, herkesle yatan kalkan bir adam ve karşisina cinsellik yaşamak istemeyen temiz bir kiz cikar ve adam " sen herkesten farklisin" diyip aşik olur. Uyduruk wattpad hikayeleri gibi. 😬
Bizim kadinlar da bayiliyor " ben butun kadinlardan farkliyim" hikayesine zaten. Yalan dolan ilk defa sizinle uyudugunu da sanmiyorum.

Bir tane boyle acitasyoncu cikmisti karsima. Sadece sevgi isterim, yok aile gormedim sevgi gormedim yeter ki beni sev basimin ustunde tasirim seni diye yalvaran adam megerse kaç tane kiz kandiriyirmud baska kiz arkadasi vs varmiş. Bazilarinin agzina yalan yuva yapmiş.

Kimse sizinle veya başkasıyla bir ilişkiye başladığında kişiliğini değiştirmez. Kafanızdaki bu değişirse ve bana güvenirse ya harika ilişkimiz olursa fikrini atın. Böyle bir şey yok. Siz de bir ilişkiden beklentilerinizi sırf biri gitmesin diye uok sayamazsınız. Bu sizi bir ölü olarak kabul etmemizle eşdeğer.
Bir başkasının isteğini kendi istediklerinizin, beklediklerinizin önüne koyma sebebinizi düşünün. Bu kişi kim ki size istediğinizi vermeden sizden bu kadar çok şey talep edebiliyor? Sizden nasıl bir mesaj almış ki bu tuhaf istekleri size dile getirmeden önce bir durup düşünmüyor bile?Siz onun karşılıksız isteklerini yerine getirecek kadar değersiz misiniz kendi nezdinizde?
Sadece sex istiyorsa neden o arkadaş grubundan biriyle olmuyor, çünkü arkadaşlarını dahi kaybetmekten daha fazla korkuyor. Arada da sizin önünüze kırıntı denebilecek ilgi atıyor, sırf fedakarlık kesilmesin diye. Ona rağmen şu an bile sizden sıkılmış durumda.
İnsan psikolojik sağlığını kolay bulmuyor. Bir narsist için kolay kaybetmeyin.

Back
X