Kısa Sürede Tanışıp Evlenenler?

jilliannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
197
26
arkadaşlar bu aralar bu konu beni çok düşündürüyor. 23 bucuk yasındayım bu aralar etrafımdaki çok fazla kişide bir evlilik telaşı var, benim hayatımda kimse yok. yani yanlış anlamayın kimsenin mutluluğunda gözüm yok ALLAH hepimizi mutlu etsin ama bir karamsarlık geldi işte benim ne zaman olur veya olur mu gibisinden. begenen insanlar elbette oluyor, kısmetim yok değil yani ama kriterlerime uyan biri yok sorunum bu inşallah cıkar karşıma bir an evvel. sizlerin arasında kısa süre zarfında tanışıp evlenip mutlu olan varmı? yani ben artık bu yaştan sonra uzun suren bir flört düşünmediğinden bunu merak ediyorum.. lüten dertleşelim benim gibi olan varmı

Bizde 3. Ayda evlilik kararı aldık ama nişandı düğündü 1 seneyi buldu. Allah karşınıza doğru insanı çıkartınca çok uzatmanın anlamı yok zaten. Gönlünüze göre işallah.

arkadaşlar bu aralar bu konu beni çok düşündürüyor. 23 bucuk yasındayım bu aralar etrafımdaki çok fazla kişide bir evlilik telaşı var, benim hayatımda kimse yok. yani yanlış anlamayın kimsenin mutluluğunda gözüm yok ALLAH hepimizi mutlu etsin ama bir karamsarlık geldi işte benim ne zaman olur veya olur mu gibisinden. begenen insanlar elbette oluyor, kısmetim yok değil yani ama kriterlerime uyan biri yok sorunum bu inşallah cıkar karşıma bir an evvel. sizlerin arasında kısa süre zarfında tanışıp evlenip mutlu olan varmı? yani ben artık bu yaştan sonra uzun suren bir flört düşünmediğinden bunu merak ediyorum.. lüten dertleşelim benim gibi olan varmı

Ya bu ne panik bu ne acele daha çok gençsiniz bu neyin telaşı ? o_O

23 yaşındayım diyorsun da ben 27 yaşındayım bekarım. Okul bitti mi, iş sahibi oldun mu, kendini gelistirdin mi ?

Benim ki görücü usûlü oldu ,ben yurtdışındaydim tanışma amaçlı Türkiye ye geldim ve 1 hafta içinde nişanlandık. Sonra Ben geri döndüm almanya ya ve tam bir sene yüzünü görmedim (tabi telefonlaşiyorduk). Düğünden 4 gün önce yüz yüze geldik ve birdaha ayrılmadık şükür:KK68:

Burdaki konularda anladığım kadarıyla evlilik öncesi flört veya uzun ilişkiler evlilikte çok yara acıyor ve mutsuz bir yuva kuruluyor .herşey yaşanmış olduğu için evlilikte paylaşacak birşey kalmıyor(elbete güzel giden evlilikler de var)

Henuz evli degilim ama bir aya nisanim olcak kismetse...30 gectigim.halde 6ay nisanlanmak icin erken mi diye dusunmuyor degilim..ama dogru insan karsina cikincada beklemenin uzatmani da anlami olmuyor gercekten..yasin cok genc geldi bana..acele etme derim.ama benim.yaptigim hataya dusupte her cikan kismetin pesine bunun daha iyiside cikar
mantigiyla yanasma sakın :KK66: ben oyle diye diye
hangi akla uyduysam bu yasa kadar
kaldim...ama galiba iyi bi adama rastladim
sonunda..tabi hersey kismet...kismetin ne zaman gelicegi belli olmaz..ocini ferah tut sen..ne kadar istesende vakti gelmedigi surece olmuyor...

var var. tanıştıktan 1 sonra evlenen var tanıdığım. mutluluk, aşk ve anlaşmak için illa uzun zaman geçmesi gerekmez. oldu mu oluyor işte.

27 yasında..
4. ayda nişanlandık
5. ayda evlendik
acele etme Allah hayırlısını çıkarsın karşına bunun için dua et yaşın genç daha :KK25:

bu işler tanışıklık süresine bakmıyor ki :/ yıllar boyu beraber çok mutlu oluyorsunuz, aynı eve girince iki düşman :KK51: ya da bi iki ay içinde kumar misali bir evlilik yapıyorsunuz ve hayatınız çikolata tadında oluyor. nasip kısmet her şey...:KK37:

28 yaşındayım geçen sene mayısta nişanlandık ağustosta evlendik sekiz aydır evliyiz ama keşke bukadar acele etmeseydim diyenlerdenim. geç olsunmuşda güçlük olmasaymış....

evlenmedim ama 25 yaşında ilk sevgilim oldu
böyle şeyler kısmet sevgili de aşk da evlilik de
hemen çat diye oluyor olacaksa boşuna karamsarlığa kapılmayın:)

X