- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.999
- 798
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Bir kaç öncesine kadar seviyorum ölüyorum tavırlarında ayrılınca hic sevmiyorum seni deyip umursamadı. Üstüne de üstlük hikayelerime bakıyordu. Peşinden koşmamı bekledi herhalde ama o benim icin bitti. Engellediği ne kadar kız varsa açmış engellerini. Kızlar durumlarını beğenmişti. Midemi bulandırdı davranışlarıyla. Önceden olsa yazar kavga ederdim utanmıyorsun diye. Ama simdi layık olduğu hayatı yaşıyor diyorumKlasik erkek. Kadinlar ayriligi narkozsuz ameliyata girmis gibi yasar. Erkekler de narkozla ameliyata girmis gibi.
Gercek sevgide boyle seyler olmaz. Duygular oyle 3-5 gunde degismez. Adaminki ergen tavirlari. Takip etmeyin. Kafaniz karisir, onunuze bakamazsinuz.Bir kaç öncesine kadar seviyorum ölüyorum tavırlarında ayrılınca hic sevmiyorum seni deyip umursamadı. Üstüne de üstlük hikayelerime bakıyordu. Peşinden koşmamı bekledi herhalde ama o benim icin bitti. Engellediği ne kadar kız varsa açmış engellerini. Kızlar durumlarını beğenmişti. Midemi bulandırdı davranışlarıyla. Önceden olsa yazar kavga ederdim utanmıyorsun diye. Ama simdi layık olduğu hayatı yaşıyor diyorum
Bakmıyorum artık. Önüme bakıyorum her sey icin hayırlsını diliyorumGercek sevgide boyle seyler olmaz. Duygular oyle 3-5 gunde degismez. Adaminki ergen tavirlari. Takip etmeyin. Kafaniz karisir, onunuze bakamazsinuz.
Evet öyle olduğunu düşünüyorum ben de. Evet bittik demek ki. Arkadaşları nisan yaparken biz konustuğmz süre zarfında benim de yakın vs gibi şeyler demedi bile. Kafasında bitirmis demek ki. Hayırlısı böyleymiş.Birbirinizi belli ki çok hırpalamışsınız ilişki boyunca, o kadar hırpalamışsınız ki bu son kavganızı normal doğal görüp ben yazar sanmıştım diyorsunuz ama insanların bazen aniden takati kalmıyor. Bu kadar yorulacağıma çeker gider rahatıma bakarım demiş adam belli ki, bu hareketle hem yeni bir hayat fikri oluşmuş onun gözünün önünde hem evlilik sorumluluğundan kurtulmuş hem masraflardan kurtulmuş hem de kavgalı bir ilişkinin stresini atmış. Bunları sizi üzmek için söylemiyorum yanlış anlamayın, şuan aşırı rahat ve umursamaz olmasının sebeplerini anlatıyorum sadece. Maalesef durum çoğunlukla bu şekilde oluyor. Ayrıca bu durumda bu kararı alan adamların çevresi de adama her zaman destek verirler. Çok iyi yaptın kendine yazık edecektin böyle gençsin daha erkendi zaten bu kadar sorumluluk falan, hayatı yaşa be oğlum kadın dırdırıyla nereye kadar, evlilik ne kadar geç o kadar iyi şeklinde nasihat ve gazlar verilir.
Evet hayırlısı bu demek ki Allah bazen ucundan kurtarıverir size bir yol açar ama biz o an üzüntümüzden hayatımız mahvolmuş sanarız. Allah size daha iyisini nasip etmiştir. Sonuçta siz de gençsiniz önünüzde uzun hayırlı güzel bir ömür var. Karşınıza daha güzel insanlar daha güzel fırsatlar geçecekEvet öyle olduğunu düşünüyorum ben de. Evet bittik demek ki. Arkadaşları nisan yaparken biz konustuğmz süre zarfında benim de yakın vs gibi şeyler demedi bile. Kafasında bitirmis demek ki. Hayırlısı böyleymiş.
Çok teşekkür ederim.Evet hayırlısı bu demek ki Allah bazen ucundan kurtarıverir size bir yol açar ama biz o an üzüntümüzden hayatımız mahvolmuş sanarız. Allah size daha iyisini nasip etmiştir. Sonuçta siz de gençsiniz önünüzde uzun hayırlı güzel bir ömür var. Karşınıza daha güzel insanlar daha güzel fırsatlar geçecek
İnanın artık ben de öyle olduğuna inanıyorum. Hep hayırlısını diledim. İlk zamanlar ölecek gibiydim. O acıyla ona yazdım. Kinimi öfkemi atmak icin. Keske yazmasaydım. İyice ego yaptı kendimi üzdüm boşuna.Evet hayırlısı bu demek ki Allah bazen ucundan kurtarıverir size bir yol açar ama biz o an üzüntümüzden hayatımız mahvolmuş sanarız. Allah size daha iyisini nasip etmiştir. Sonuçta siz de gençsiniz önünüzde uzun hayırlı güzel bir ömür var. Karşınıza daha güzel insanlar daha güzel fırsatlar geçecek
Valla çok rahat. Normalde eninde sonunda iletişime geçerdi. Gerci o zamanlar ben hic yazmazdım. Bu sefer 2 defa iletişime geçtim pişman olmamak adına. Bu da onu iyice sisirdi. Seni istemiyorum sevmiyorumlara getirdi lafı.Klasik erkek. Kadinlar ayriligi narkozsuz ameliyata girmis gibi yasar. Erkekler de narkozla ameliyata girmis gibi.
Sanirim bu iliski bitmis. Uzgunum.Valla çok rahat. Normalde eninde sonunda iletişime geçerdi. Gerci o zamanlar ben hic yazmazdım. Bu sefer 2 defa iletişime geçtim pişman olmamak adına. Bu da onu iyice sisirdi. Seni istemiyorum sevmiyorumlara getirdi lafı.
Evet bitti. Ama o kadar saçma bir insan ki hikayelerime bakıyor Facebook’tan görmeyeceğimi düşünerek. Bende ekli değil bir de. Geçenlerde de yazmıştı whatsapptan ama silmisi yazdığını. Böyle dengesiz biriydiSanirim bu iliski bitmis. Uzgunum.
Hikayelerine bakmasini anlamlandirma. Kotu bir benzetme farkindayim ama katiller de canina kiydiklarinin cenaze torenine giderlermis, iyice öldurdüm mü diye sanirim. Kendi hayatina odaklanmalisin. Bundan sonra kaybettigin yillara degil, geride kalan yillarini guzel gecirmeye bakmalisin. Hepimizin hayatinda boyle kırık dökük hikayeler var. Ama yolumuza devam etmeyi de ogretiyor hayat. Buna yeniden ayaga kalkmak diyorlar. Kotu bitse de o hikaye, yikilip dokulsen de, daha guclu kalkmayi ogretiyor bu yasananlar. Düşe kalka yurumeyi ogrenmek gibi düşün.Evet bitti. Ama o kadar saçma bir insan ki hikayelerime bakıyor Facebook’tan görmeyeceğimi düşünerek. Bende ekli değil bir de. Geçenlerde de yazmıştı whatsapptan ama silmisi yazdığını. Böyle dengesiz biriydi
Ben de bu durumdaydım. Telefonu çok kullanmamakta buldum cozumu. Hesaplarıni da kapat benceYaklaşık 2 hafta önce 8 yıllık sevgilimden ayrıldım. Kendimce sebeplerim, haklı olduğum yönlerim vardı. Önceki konumdan da bahsetmiştim. Kısa özet geçeyim; ailem ben memur olduğum icin iliskimze karşı çıktı. Ama annemler ben vazgeçmeyince ikna oldular. Ben o da çalışıyor geçiniriz demistim, korkuları olsa da tamam istemeye gelsin dediler. Belirlediğimiz tarihte gelmicez bu sefer 6 ay sonra gelelim dedi kendisi. Bütün ailemin babam hariç, kardeşlerimin arkadaşlarımın haberi vardı. 6 ay boyunca konuşuldu böyle söyle yaparız diye kendi aramızda. Böyle olunca da ve bana bunu ben istemeye gelebilirsiniz dediğim anda gelemiyoruz deyince gelme hic bir zaman dedim. Çok hevesliydi, ben oyalıyormusum gibi konuştu cünkü. Bir de ayrılmadan önce ailene söyle ne zaman istemeye gelelim zaten her sey sizin istediğiniz gibi olsun dedi. Ortada bir sey yokken, daha aileler tanışmamışken. Ben gelme deyince de ağzına geleni saydı ayrıldık. Bu ayrılığın kısa süreceğini düşündüm açıkçası. Seviyorduk yA da ben seviyormuşum sadece. Evlilik kararı alınan bir iliskinin böyle birdenbire bitemeyeceğini düşündüm. Ayrıldıktan 1 hafta sonra ona yazdım içimi dökmek için.Tabi beni sevmediğini, artık istemediğini söyledi. Ben de tamam deyip yazmadım bir daha. Ama sosyal medyadan kızları takip etmeye başladı, o kadar mutlu umursamaz ki bu benim canımı yakıyor. Ben burda üzülüyorken, o nasıl bir anda beni unutur diyorum. Dün de dayanamayıp yazdım. Hakkımı helal etmediğimi söyledim. Keske yazmasaydım ama pişman olmamak adına son kez yazayım dedim. Tabi yine tersledi beni. Canımı yakacak şeyler söyledi. Egosunu oksadım kısacası. Ayrılık sonrası dayanamaz bir süre sonra yazardı. Yani bir şekilde iletişime geçerdi benle. Suan umursamaz davranması beni çok üzüyor. Numaramı silmemişti dün sil numaramı da dedim sildi. Whatsapptan durumlarıma bakıyordu bir de utanmadan. Bir kaç gün önce de beni unuttuğuna dair bir paylaşım yapmıştı. Benim icin de bitti ama sanırım bu kadar umursamaz davranması canımı yakıyor. Ne yapacağımı canımın acısının nasıl geçeceğini bilmiyorum. O hayatına bakarken ben neden böyleyim
Haklısınız niyeti yoktu demek kiAyrılmışsın bitmiş
Öyle mi yaptım
Böyle mi olsaydı diye düşünme
Zaten doğru işi yokmuş
Niyeti olsaydı baştan gelirdi , söylerdi diye düşünüyorum
Yaklaşık 2 hafta önce 8 yıllık sevgilimden ayrıldım. Kendimce sebeplerim, haklı olduğum yönlerim vardı. Önceki konumdan da bahsetmiştim. Kısa özet geçeyim; ailem ben memur olduğum icin iliskimze karşı çıktı. Ama annemler ben vazgeçmeyince ikna oldular. Ben o da çalışıyor geçiniriz demistim, korkuları olsa da tamam istemeye gelsin dediler. Belirlediğimiz tarihte gelmicez bu sefer 6 ay sonra gelelim dedi kendisi. Bütün ailemin babam hariç, kardeşlerimin arkadaşlarımın haberi vardı. 6 ay boyunca konuşuldu böyle söyle yaparız diye kendi aramızda. Böyle olunca da ve bana bunu ben istemeye gelebilirsiniz dediğim anda gelemiyoruz deyince gelme hic bir zaman dedim. Çok hevesliydi, ben oyalıyormusum gibi konuştu cünkü. Bir de ayrılmadan önce ailene söyle ne zaman istemeye gelelim zaten her sey sizin istediğiniz gibi olsun dedi. Ortada bir sey yokken, daha aileler tanışmamışken. Ben gelme deyince de ağzına geleni saydı ayrıldık. Bu ayrılığın kısa süreceğini düşündüm açıkçası. Seviyorduk yA da ben seviyormuşum sadece. Evlilik kararı alınan bir iliskinin böyle birdenbire bitemeyeceğini düşündüm. Ayrıldıktan 1 hafta sonra ona yazdım içimi dökmek için.Tabi beni sevmediğini, artık istemediğini söyledi. Ben de tamam deyip yazmadım bir daha. Ama sosyal medyadan kızları takip etmeye başladı, o kadar mutlu umursamaz ki bu benim canımı yakıyor. Ben burda üzülüyorken, o nasıl bir anda beni unutur diyorum. Dün de dayanamayıp yazdım. Hakkımı helal etmediğimi söyledim. Keske yazmasaydım ama pişman olmamak adına son kez yazayım dedim. Tabi yine tersledi beni. Canımı yakacak şeyler söyledi. Egosunu oksadım kısacası. Ayrılık sonrası dayanamaz bir süre sonra yazardı. Yani bir şekilde iletişime geçerdi benle. Suan umursamaz davranması beni çok üzüyor. Numaramı silmemişti dün sil numaramı da dedim sildi. Whatsapptan durumlarıma bakıyordu bir de utanmadan. Bir kaç gün önce de beni unuttuğuna dair bir paylaşım yapmıştı. Benim icin de bitti ama sanırım bu kadar umursamaz davranması canımı yakıyor. Ne yapacağımı canımın acısının nasıl geçeceğini bilmiyorum. O hayatına bakarken ben neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?