• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kısa süreli ağır diyetler

beril967

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
22
0
36
Muğla
lahana diyetini uyguladım dedikleri gibi olmadıı 2 kilo verdim 5-8 arası olmalıydı bunlara rağbet etmemeliyiz bence:31::63:

ya lahana diyetini nasıl yapmalıyım acil kilo vermem lazım kilom yüzünden kendimi öldrmkistyrm dışarıya bile çıkmak istmyrm nolur yhardm edin buna çok ihtycm varr:84::84::84::84::84::84:

Lahana diyeti, Hollywood diyeti.. uzun bir liste var , kilo vermek icin okadar degisik diyetler varki ve hangisi kilo verdirir hangisi daha cok insana iyi gelir, hic kimse emin degil. Ben bugün isvec diyetine basladin . Tbk gene azda olsa terettütlerim var. Okuduguma göre saglikli deyilmis isvec diyeti. Eger saglikli degilse neden herkes bu diyeti yapiyor ve hatta cok mutlulular? Keske bilsem belki kendimden daha cok emin ola bilridim .
Isvec Diyetini ablam yapti ve 10 kilo verdi, diyete göre 1 sene boyunca kilo almiyorsunuz eger normal yerseniz ve asiriya kacmassaniz. Ama Ablam kilo aldi ve bence asiriyada kacti denemez.
Bende simdi bile bile bunu, bu diyete basladim :) Ve kararliyim bu diyetle 49 kilo olmaya, hemde tok karnima! :66:
Simdi 57 kiloyum, yani tmm olarak 8 kilo vermek hedefim.
Benim troid bezlerim yavas calistigindan, cok havas kilo veriyorum . Biliyorum hizli kilo vermek iyi degilmis ama bir de benim yerime gecinde düsünün. Bir haftada 5000 gramm zor veriyorsan normal diyette ozaman sizde cileden cikarsiniz ve benim gibi 2 haftada 5 kilo verdiren diyetlere gecersiniz.
:52:

Lahana diyeti, Hollywood diyeti.. uzun bir liste var , kilo vermek icin okadar degisik diyetler varki ve hangisi kilo verdirir hangisi daha cok insana iyi gelir, hic kimse emin degil. Ben bugün isvec diyetine basladin . Tbk gene azda olsa terettütlerim var. Okuduguma göre saglikli deyilmis isvec diyeti. Eger saglikli degilse neden herkes bu diyeti yapiyor ve hatta cok mutlulular? Keske bilsem belki kendimden daha cok emin ola bilridim .
Isvec Diyetini ablam yapti ve 10 kilo verdi, diyete göre 1 sene boyunca kilo almiyorsunuz eger normal yerseniz ve asiriya kacmassaniz. Ama Ablam kilo aldi ve bence asiriyada kacti denemez.
Bende simdi bile bile bunu, bu diyete basladim :) Ve kararliyim bu diyetle 49 kilo olmaya, hemde tok karnima! :66:
Simdi 57 kiloyum, yani tmm olarak 8 kilo vermek hedefim.
Benim troid bezlerim yavas calistigindan, cok havas kilo veriyorum . Biliyorum hizli kilo vermek iyi degilmis ama bir de benim yerime gecinde düsünün. Bir haftada 5000 gramm zor veriyorsan normal diyette ozaman sizde cileden cikarsiniz ve benim gibi 2 haftada 5 kilo verdiren diyetlere gecersiniz.
:52:

slm bende kilo vermek istiyorum suan 91 kiloyum ve 19 kilo vermem gerekiyor bu kiloyu kesinlikle vermeliyim doktor cocuk sahibi olabilmem icin sart kostu ama iki gundur nette alt ust etmedigim sayfa kalmadi bugun yeni bir diyet buldum eger sizde uygulamak isterseniz
bu diyet 7 gün sürüyor ve yedi kilo verdiyor mus
sinirsiz sekersiz icecek
1. gün 10 taneye kadar yumurta “haşlanmış olarak”
2. gün yarım kilo domates yarım kilo salatalık “dilediğiniz şekilde ve çiğ olarak”
3. gün 1 kg tavuk göğsü “gün içine yayın ve dilediğiniz gibi yağsız olarak pişirin”
4. gün 1 kg haşlanmış patates
5. gün 1 kg meyva ” karpuz kavun gibi şekerli meyvalar olmayacak”
6. gün 1 kg haşlanmış kabak
7. ve son gün 1 kg elmadan şekersiz komposto
işte bu diyeti yapanlar 7 günde 7 kilo vermiş.ama bizden söylemesi hanımlar.lütfen özellikle yumurta kısmında doktorunuza danışarak haraket ediniz ! bende yumurta ile bazi seyleri deyiserek yapacam
siz bilirsiniz
bu arada senin ablanin 10 kilo verdigi isvec diyeti nasil yapiliyor bana yazarsan sevinirim bundan sonra onu denemek isterim tesekkur simdiden
:56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56:

Benimde tedavi olduğum zamanlarda doktorum kilo vermemi istemişti ve beni diyetisyene yönlendirdi ilk ay 4 kilo verdim,diyetin yanında sporda yaptım tabi özellikle yüzme çok işe yarıyor daha sonraki aylardada düzenli kilo verdim bence diyetisyen kontrolünde yaparsan daha sağlıklı çünkü diyet listeleri gerçekten güzel ve kolay ama tam olarak uymak gerekiyor sana şimdiden kolay gelsin.

merhaba kızlar konuyu görünce fikrimi söyLemek istedim kimse yanLıs anLamasn ama bence kısa süreli ağır diyetLer yapıLmamaLı çünkü isterseniz 2 haftada 10 kilO verin aksine bu 2 haftada inanıLmaz az yediqiniz için metaboLizma daha da yavaslar yani diyet bittiğinde normalde 1 kilo alıcakken yediqiniz birseyden 2 3 kilo birden alabilirsinz. ayrıca vucuda inanıLmaz zararı var. bakın bn 1 ayda 6 kilo verdim yaptığım şey mükemmeL bir kahvaltı doLu doLu daha sonra acıktıkça meyve(eLma en iyisi) öğlen de dolu dolu bir öğle yemeği daha sonra yüzüyorum 1 saat ve akşam yemek yemiyorum sadece salata veya meyve zaten öğlen ve sabah yeticek kadar yiorm akşama acıkmıyorum bile aksam metabolizma yavasLAr bu yüzden yemekLer geneLde zor sindirilir mide yorulur. ama meyve tarzı yiyecekler posalı olduqundan gece boyu uyurken bağırsaklarınızı temizler. bu kilo vermek için birebir bi yöntem. mideyi yormadan vucudu yavaslatmadan aç kaLmadan ... umarım yardımcı oLabilmişimdir =)

ayrıca eklemeyi unutmuşum =) iştahınızı bastırmak için pekmez için bir fincan vucuda yararı var zararı yok =)

bir sağlıkçı olarak kısa sürede kilo verdıren diyetlerı bende tavsıye etmem,hem yorgun bır vucuda sahıp olursunuz hemde akresıf.en ıyı dıyet akşam 6 dan sonra bısey yememk.çunku osatten sonra vucut hareketsız kalıyo ve ara öğün yemek ana yemege oturmadan çok acıkmış olmaamk yanı.ve en guzeli yavas cıgemek sofrdayken doydugunu anlamak yanı kolay gelısn herkese:36:

uzmanlar diyet listelerine genelde fındık fıstık badem pekmez türü şeyler koyar zaten bayanlar neden şaşırdınız ki? miktarı abartılmamalı tabiki, ama annem diyetisyene gidiyo her gün 1 avuç badem 2 yemek kaşığı pekmez var, haftada 2,5 civarı kilo verebiliyo bu şekilde.
ben de kilo almak için tedavi görüyorum, tok tutar iştah kapatır diye yasak bunlar.

reçelle pekmezi karıştırmayalım. pekmez meyvelerin doğal şekerinden oluyor ve çok sağlıklı enerji vericidir.

Back
X