Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lahana diyeti, Hollywood diyeti.. uzun bir liste var , kilo vermek icin okadar degisik diyetler varki ve hangisi kilo verdirir hangisi daha cok insana iyi gelir, hic kimse emin degil. Ben bugün isvec diyetine basladin . Tbk gene azda olsa terettütlerim var. Okuduguma göre saglikli deyilmis isvec diyeti. Eger saglikli degilse neden herkes bu diyeti yapiyor ve hatta cok mutlulular? Keske bilsem belki kendimden daha cok emin ola bilridim .
Isvec Diyetini ablam yapti ve 10 kilo verdi, diyete göre 1 sene boyunca kilo almiyorsunuz eger normal yerseniz ve asiriya kacmassaniz. Ama Ablam kilo aldi ve bence asiriyada kacti denemez.
Bende simdi bile bile bunu, bu diyete basladim :) Ve kararliyim bu diyetle 49 kilo olmaya, hemde tok karnima!![]()
Simdi 57 kiloyum, yani tmm olarak 8 kilo vermek hedefim.
Benim troid bezlerim yavas calistigindan, cok havas kilo veriyorum . Biliyorum hizli kilo vermek iyi degilmis ama bir de benim yerime gecinde düsünün. Bir haftada 5000 gramm zor veriyorsan normal diyette ozaman sizde cileden cikarsiniz ve benim gibi 2 haftada 5 kilo verdiren diyetlere gecersiniz.
![]()
ayrıca eklemeyi unutmuşum =) iştahınızı bastırmak için pekmez için bir fincan vucuda yararı var zararı yok =)
Pekmezdeki şeker oranından ve kalorisinden haberiniz yok sanırım. Diyet yapan birisi asla pekmez tüketmemelidir.