Kısa ve kalkık bi burunla hayatına devam eden var mı?

kapattimgitti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
248
67
73
Merhabalar, öncelikle herkese çok geçmiş olsun. Benim bütün şikayetlerim geçtiği için foruma giriş yapıp eski yazdıklarımı okudukça ne kadar saçma diyorum. Emin olun geçiyor herşey zamanla burnum yerine oturdu hiçbir sorun kalmadı tabii ki de doktor seçimi çok önemli. Herkese başarılı mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür diliyorum :)

Son düzenleme:
Merhaba canim . Benim boyle bir durumum yok sukur suan yoludna hersey ama forumu takip ediyorim ve basarisiz revizyon hikayelrri ilr sık karsilastim. Bin kez dusunmek lazim . İkinci amrliyat daha zor oluyordur muhakkak.Dedigin gibi en guzrli alismaya calismak. Ki ben kotu oldugunu dusunmuyorum nedense. Bir foto paylasabilirsen daha net ve mantikli yorum yapilabilir

Kötü değil canım eski burnum uzundu ameliyattan sonra şu güzel dediğimiz burunlara döndü.altın orana göre gayet uygun yüze yakışan hani kısa kalkık ama eski halimden tamamen farklı.eskisi uzun aşağı düşük olunca burun deliği derdi yoktu.şimdi başımı yukarı kaldıraarak kimseyle konuşamaz oldum. bu şimdiki haliyle kendimi tanıyamıyorum.revizyonla sonucun kötü olması dahada yıpratıcı olur.ama istıyorumki uzun düz ucu sivri olsun eskisi gibi ya da benzer şekilde..iyi bi doktor olsa güvenemiyorumda ya daha kötü olursa...

Bide resim paylaşırım ama burada kalıyo googledan aratıncada görünür tedirgin oluyorum resim atarken atıp silebilir miyim burdan?

Abdulkadir Goksel'in revizyonda cok basarili oldugu biliniyor. Ayni zamanda benim de doktorum. Bir gorusmeni tavsiye ederim. Revizyon karari ise senin...

Evet abdulkadir gökseli revizyonda çok duyuyorum bende araştirdigim isimler içinde onunla da görüşücem.eğer düşüp ucu biraz uzama yaparsa diye bekliycem 6ayı ama boşuna bekliyormuşum gibime geliyo.teşekkürler..sizinki ilk ameliyatınız miydi?

arkadaşlar bu konu altına yazmak istiyorum.inanın burun acayip şekil değiştiren bişey eski halinden eser yok.bütün kaygılarım ciddi anlamda gitti indi ucuda uzuyor.daha dün yazdım ama akşamları süper oluyo sabahki ödemler kafayı yediriyo insana.ne zor süreçmiş cidden Rabbim herkese sağlık versin.estetik için yaptıranların bin kez on binlerce kez düşünmesi lazım şahsen kendiyle barışık bi insan olarak sadece bunu diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…