• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa ve öz (dansöz)mesele

Ayıp bir şey algılıyorlar, akılları pavyona falan gidiyor herhalde. Oysa ki köçek oynatmak gibi bir şey. Dans ederek para kazanıyorlar. Plajda insanlar daha açık, dansözler bikiniden bile daha kapalı giyiniyor. En fazla full destekli sütyenleri var o kadar. :KK70: Niye bu kadar olay oldu anlamadım.
Dedigin gibi pavyon algisi olsa gerek :/
Youtubedan pavyon videosu izlediydim bi aboooo neler oluyoro_O:confused:
Ben cok salakmisim insanlar gidip icip geliyor sanıyordum eskiden:eğlence::halay:

Otellerde falan bikini tarzi kıyafetlerle şovlar yapiyor kadinlar. Onlar icin de ayni seyi mi dusunuyor bu arkadaslar acaba? Yoksa dansoz deyince daha bir avam geliyor kulaga ondan mi ki?
Yoksa mesele sadece para mi?
Devrelerim yandi :)
Ben sahsen dansozu umursamazdim da yuklu bir paraysa ona acirdim:) ertesi gun birkac katini harcardim muhtemelen:)
Bu yaz otelde Turk gecesinde (sanki oryantal Turklere ozguymus gibi) iki oryantalist cikti sov sirasinda animasyon ekibi de erkekleri cagirdi kadinlar hareketi yapacak onlarda aynisi tekrarlayacak. hadi hadi diyorum benim ki gitmiyor ite kaka cikardim sahneye birde video cektim izleyip izleyip guluyoruz.

Yani cok da sey yapmamak lazim... Eglenin yahuu

Her mesleğe saygım var.
Ama kadınların bedenlerini kullanarak para kazandıkları mesleğe sicak bakmiyorum. Olay kiskanmak felan da değil. Bir kadin olarak yediremiyorum. Tabi namusuyla dans ediyor ne var bunda evet kadinda bir sey yok ama ona o namus gozuyle bakan erkek sayisi yok neredeyse. Bir hem cinsime bu şekilde bakılması beni cok üzüyor. Yoksa dansa karşı değilim. Sanat icin dans et eglence icin dans et ama para icin o kiyafet icinde niyeti belli bazi erkeklerin eglenmesi icin yapma bunu iste benimde görüşüm bu.

Bu kıskançlık değil çoğu kadına göre bence. Mesela ben kıskanmam. Adamların gözünü bağlayamaz kimse sonuçta. Ama ben durumun kendisinden rahatsız olmasını beklerim eşimden. Genelev de aynı mesela gözümde. Para verip zevk alabilmek midesizlik. Böyle bir adamı kıskançlık için değil zihniyetini beğenmediğim için sorgularım. Ben de para verip erkek vücudu izlemek istemem mesela, kendime yakıştırmam. Bunun gibi.

Yazmak istediğim her şeyi yazmışsınız. Önemli olan kadına bakması değil kesinlikle güzel bir kadın gördüğümde ben de bakabiliyorum. Ama öyle bir zihniyet o adamı gözümde basitleştirir bu da kıskançlıktan daha büyük bir kayıp bir ilişki için.

Ben az daha ankaranin pavyonuna gidiyodum exle:))
Gercekten cok merak ediyodum o işıklı kapilarin icinde ne var,turk filmlerindeki gibi mi...
Beni ikna etti gitmemek icin ama gitsek de ordaki dansoze para taksa hic problem cikartmazdim, hatta ben de takardim,bana da gerdan kırsa :)
Hem izlemesine laf etmeyen para takmasina da laf etmemeli,bosverin tadinizi kacirmayin

Dansöz oynatılan bir ortama girmezdim ben. Kiskancligimdan degil de bana çok itici geliyor bu durum. Yarı çıplak bir hemcinsim masalarda popo sallıyor. Meme arasına ağzından salya akıtan hanzolar para sıkıştırıyor. Kimse bana kalkıp "omo o moslok sonocto" demesin. Meslek falan değil kardeşim. Sahneye çıkar dans eder, yüzlerce insan adabıyla dansı oturduğu yerden izler bunu anlarim. İzlerim de. Ama bahsettiğiniz şekilde masalara tırmanan, yakın temasla oynayan hemcinsimi izleyemem. Başkaları adına utanma hissim o kadar fazla ki muhtemelen "kadına doğru düzgün bakın lan huopp elleme" diye doverim adamları.

Memeye para takmak nedir ya. Kadını bu denli aşağılayan başka bir hareket yok yerkurede. Ne dertliymisim bu konuda ahshsj.

Özet olmayan haliyle ben hemcinsimi o şekilde gormeye tahammül edemedigimden öyle bir durumda olamam.

Ben napardım bilemiyorum ama aynı durumda annem hem dansözün hem babamın tepesinden aşağı bi sürahi su boşaltmıştı :KK70:
Sonrasındada dansöze takacak paramız var madem deyip bir yılda harcadığı miktarı bir haftada harcamıştı :-)
Oy kurban olurum anneneee yaaa içim ısındı Allah çarpsın

Oyle biyere girmezdim asla!! esimin yaninda dansoz kivircak ha?? bide beraber gidicez??? giden varsa lafim yok ama kiskanmicaksiniz ozaman kocaniz birine bakarsa ysda bakisirsa cunku o zemini hazirlamissiniz dansozlu ortamla... gozgore gore benden baskasina bakicak?? okadar genis olamam!!!!!!

Hanimlar hiç uzatmayacagim aile dostumuzun yeni bi restorant açılışı vardı sadece yakin cevre esleriyle birlikte geldi tabi mekan sahibi önceden bize açılışa özel dansöz getireceğini söyledi neyse dans eğlence basladi dansöz geldi masalara çıktı para atan nadir erkekler oldu bu ortamda eşiniz yanınızda dansöz e para taksa ne yapardınız tepki verirmiydiniz yoksa eglencenize mi bakardiniz
Eşimden tiksinirdim net. Dansözle temasından ötürü değil sadece. Bir kadına para takarak temas etme çabası var ya o mantıkta ondan iğreniyorum işte ben. Aksi halde karşılıklı göbek atsalar sorun olmaz.

Back
X