- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
Dansöz eğlencesi normal geliyorsa o da normal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedigin gibi pavyon algisi olsa gerek :/Ayıp bir şey algılıyorlar, akılları pavyona falan gidiyor herhalde. Oysa ki köçek oynatmak gibi bir şey. Dans ederek para kazanıyorlar. Plajda insanlar daha açık, dansözler bikiniden bile daha kapalı giyiniyor. En fazla full destekli sütyenleri var o kadar.Niye bu kadar olay oldu anlamadım.
Ben napardım bilemiyorum ama aynı durumda annem hem dansözün hem babamın tepesinden aşağı bi sürahi su boşaltmıştı
Sonrasındada dansöze takacak paramız var madem deyip bir yılda harcadığı miktarı bir haftada harcamıştı![]()
Bu yaz otelde Turk gecesinde (sanki oryantal Turklere ozguymus gibi) iki oryantalist cikti sov sirasinda animasyon ekibi de erkekleri cagirdi kadinlar hareketi yapacak onlarda aynisi tekrarlayacak. hadi hadi diyorum benim ki gitmiyor ite kaka cikardim sahneye birde video cektim izleyip izleyip guluyoruz.Otellerde falan bikini tarzi kıyafetlerle şovlar yapiyor kadinlar. Onlar icin de ayni seyi mi dusunuyor bu arkadaslar acaba? Yoksa dansoz deyince daha bir avam geliyor kulaga ondan mi ki?
Yoksa mesele sadece para mi?
Devrelerim yandi :)
Ben sahsen dansozu umursamazdim da yuklu bir paraysa ona acirdim:) ertesi gun birkac katini harcardim muhtemelen:)
Bu kıskançlık değil çoğu kadına göre bence. Mesela ben kıskanmam. Adamların gözünü bağlayamaz kimse sonuçta. Ama ben durumun kendisinden rahatsız olmasını beklerim eşimden. Genelev de aynı mesela gözümde. Para verip zevk alabilmek midesizlik. Böyle bir adamı kıskançlık için değil zihniyetini beğenmediğim için sorgularım. Ben de para verip erkek vücudu izlemek istemem mesela, kendime yakıştırmam. Bunun gibi.
esim dansoze degil para takmak bakmaz bileha diyelim nefsine uydu bakma gafletinde bulundu .Para takmak nedir ya
[/QUOyagmur senmisin ben yeter:) yakaladim seni
Oy kurban olurum anneneee yaaa içim ısındı Allah çarpsınBen napardım bilemiyorum ama aynı durumda annem hem dansözün hem babamın tepesinden aşağı bi sürahi su boşaltmıştı
Sonrasındada dansöze takacak paramız var madem deyip bir yılda harcadığı miktarı bir haftada harcamıştı![]()
Eşimden tiksinirdim net. Dansözle temasından ötürü değil sadece. Bir kadına para takarak temas etme çabası var ya o mantıkta ondan iğreniyorum işte ben. Aksi halde karşılıklı göbek atsalar sorun olmaz.Hanimlar hiç uzatmayacagim aile dostumuzun yeni bi restorant açılışı vardı sadece yakin cevre esleriyle birlikte geldi tabi mekan sahibi önceden bize açılışa özel dansöz getireceğini söyledi neyse dans eğlence basladi dansöz geldi masalara çıktı para atan nadir erkekler oldu bu ortamda eşiniz yanınızda dansöz e para taksa ne yapardınız tepki verirmiydiniz yoksa eglencenize mi bakardiniz