• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kısa ve öz

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
4 yıllık bitirdim ve coook uzun zaman iş aradım 2 sücretlebi fabrikada muhasebe sorumlusu olarak işe başladım bir yıl dolmak üzerebu iş benim basıma kalıcak diye korkuyorum çünkü gün geçtikce herkez iyice bana sekreter gibi davranmaya başladı.. zaten zar zor iş buldum asgari ücreti kabul ettim (haftasonu ıkı gün tatil olmsaı avantajı var diye) ama sekreterlik benim kendimi geliştirebilecegim bi mevki değil ayrıca üni mezunuyum insankaynaklarına fınans ve muhasebeye agırlık vermekti h
sizce patronla bi knuşsam mı.. bana dermi senin pek işin olmuyo ıkısını bir arada yap idare et yaza kadar felan (karsısı böyle diyerek azımı aramıştı cünkü)

Son düzenleme:
kısa ve öz anlatmak istiyorum.
4 yıllık üni iktisat böl. 2010 yılında bitirdim ve coook uzun zaman iş aradım 2 sene sonra asgari ücretle bi fabrikada muhasebe sorumlusu olarak işe başladım bir yıl dolmak üzere fakat sekreter kız işten ayrıldı onun yerine beni oturtular hala kımseyı almadılar ben ıkı işi bir arada yürütmeye calısyorum alıcaz alıcaz dıyıp ertelıyolar 1 ay oldu.. bu iş benim basıma kalıcak diye korkuyorum çünkü gün geçtikce herkez iyice bana sekreter gibi davranmaya başladı.. zaten zar zor iş buldum asgari ücreti kabul ettim (haftasonu ıkı gün tatil olmsaı avantajı var diye) ama sekreterlik benim kendimi geliştirebilecegim bi mevki değil ayrıca üni mezunuyum insankaynaklarına fınans ve muhasebeye agırlık vermekti hedefim..

sizce patronla bi knuşsam mı.. bana dermi senin pek işin olmuyo ıkısını bir arada yap idare et yaza kadar felan (karsısı böyle diyerek azımı aramıştı cünkü)

bence hemen konuşmalısın patron milleti hep böyle zaten iki farklı iş yaptırıyor ama tek işin maaşını veriyor ay başında :47: ezdirme bence kendini. Olmassa 6 ay filan deneyim kazan ondan sonra başka bir işe geç. ama ne olursa olsun konuş :)

Ne uyanık bu işverenler ya! Ben de şirkette aklınıza gelecek her şeyden sorumluyum. Üstümdeki müdür istifa etti, zaten ayda yılda bir gelirdi müşterileri ona sizi bilmeyiz biz vivelamour hanım'ı tanırız diyorlardı düşünün.. Ama hakkımı alıyorum o sebeple sorun yok :nazar: :Size önerim ise asgari ücerete bu eziyete katlanmayın, şimdi telefon bağlatacaklar yarın öbür gün çay kahve isterler.. Üstünüze yapışır kalır.. Eğer çok ihtiyacınız yoksa ayrılın ve başka iş arayın. Karşı firmamızda İngilizce dahi bilmeyip sadece santrale bakarak 1500 TL alan bir sekreter var. Üstelik elinde cep telefonu, ağzında sakız çalışmaz etmez...

Off lafı uzattım ama böyle hak etmeyenlerin bu koşullarda olması sinirimi çok bozuyor:47:

4 yıllık üni iktisat böl. 2010 yılında bitirdim ve coook uzun zaman iş aradım 2 sene sonra asgari ücretle bi fabrikada muhasebe sorumlusu olarak işe başladım bir yıl dolmak üzere fakat sekreter kız işten ayrıldı onun yerine beni oturtular hala kımseyı almadılar ben ıkı işi bir arada yürütmeye calısyorum alıcaz alıcaz dıyıp ertelıyolar 1 ay oldu.. bu iş benim basıma kalıcak diye korkuyorum çünkü gün geçtikce herkez iyice bana sekreter gibi davranmaya başladı.. zaten zar zor iş buldum asgari ücreti kabul ettim (haftasonu ıkı gün tatil olmsaı avantajı var diye) ama sekreterlik benim kendimi geliştirebilecegim bi mevki değil ayrıca üni mezunuyum insankaynaklarına fınans ve muhasebeye agırlık vermekti hedefim..

Tabi ki gidin konuşun; iki işi bir arada yürütemediğinizi sekreterliğin zannnetiğinizden cok daha zor bir meslek olduğunu söyleyin.

sen sustukça görevin haline gelir bu sekreterlikl mevzusu..
konuşmalısın bencede bi netlik kazansın...

gecen gün karısı mutfaktan nar istedi aşüresinin üstüne dökecekmişim.. . eger mutfaktaki kadınların işi varsa benden istiyor kalite müdüründen iste nedne benden ıstıyorsun kalite müdürü( arkadasının torpiliyle yeni geldi 6 ay felan oldu normalde 2 yıllık mezun ve cagrı merkezınde takım lıderımıymış neymiş daha önce)

hak etemedikleri halde oturuyolar o koltukta..

konuşun patronunuzla,yoksa nasılsa yapıyo bu kız bu işide deyip savsaklar sekreter alma olayını.tavrınızı net koyun.verdiği asgari ücret zaten o korksun siz değil...

gecen gün karısı mutfaktan nar istedi aşüresinin üstüne dökecekmişim.. . eger mutfaktaki kadınların işi varsa benden istiyor kalite müdüründen iste nedne benden ıstıyorsun kalite müdürü( arkadasının torpiliyle yeni geldi 6 ay felan oldu normalde 2 yıllık mezun ve cagrı merkezınde takım lıderımıymış neymiş daha önce)

narmı istedi yok artık,yuhhhh.tavrınızı acil koyun aciiiil.

tecrubesız olarakmı kalıte muduru oldu nasıl oldu?
bız medıkal sektorde calısıyoruzda kalıte muhendıslerı var bızde sasırdım

Bu durumda devam edersen psikolojin bozulur haberin olsun. Bende senin durumundaydım. Üstelik babamın şirketinde. Her işe koşturduğum halde babamın ortakları 100 lira zammı çok gördüler de 50 lira düşürdüler,herkese 100 lira zam yaparken.

Şimdi yerime oturttukları kız sadece telefonlara bakıyor ve iyi para alıyor.

Mecbur değilsen çık sen o işten. Ya da zam iste. Yoksa kendini doldurur doldurur bitirirsin.

Bende hemen konuşun eğer acil ihtiyaçlarınız borcunuz vs yoksa 1 ay içinde alın yoksa ben idare edemem diyin. Ayrıca 1 seneniz dolduktan sonra asgari ücretle çalışmayın. Kendinizi kullandırmayınız.
Ve muhasebe+ finsan+ personel işlerinin hepsini yapmış biri olarak ağırlığını insan kaynaklarına ver derim.

Zamanında derdini dile getirmezsen zaman geçtikten sonra o iş senin üstüne kalır.

Back
X