• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısaca sorum: Eski sevgilinin ahı tutar mı?

Biruni

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
264
150
18
Arkadaşlar iyi geceler biraz canım sıkkın..
Benim bundan 3-4 yıl önceye kadar bi sevgilim vardı. Ortaokulda tanısıp lisede cıkmaya baslamıstık 4 sene sürdü bu ilişki. Beni cok seviyodu,deliler gibi. Ama kötü huyları çoktu.. arkadaşlarına uyup lise yıllarında bali çektigini öğrenmiştim annesi bana yalvarıyodu düzelt oğlumu eve gec geliyo bilmem ne falan diye. Şu an nasıl çıkmışım öyle biriyle diyorum da neyse cocukluğuma veriyorum. Nasıl bir tip bahsedeyim açıkçası biraz apaçi gibi, mahalle başında duran serseriler gibiydi sürekli kavgalardaydı beni çok koruyodu okulda falan o yuzden gözümü boyamıstı galiba bilmiyorum.. ayy anlattıkca inanamıyorum kendime :D

Neyse okul bitti ben işe başladım oda. Hep korkuyodu benim üniverseye bile gitmemi istemiyodu yok başkasına aşık olursam o ölürmüs yok evlenince çalışamazmışım vs.. sanki hayatıma hiç başka biri girmicek allahım ya. tabi bu esnada ben büyümüştüm iş hayatına atıldım. Yeni insanlar tanıdım gözüm açıldı galiba ve ayrıldık. Çok zor oldu tabi bu ama sadece onun için.. inanın hiç acı çekmedim.

Aradan yıllar geçti ben şu an başka biriyle birlikteyim onu çok seviyorum. Bu eski sevgilimde askerdeymiş bana sürekli msjlar atmaya başladı. Hep duygusal hala unutamadığına dair. Allahım okudukça onu nasıl kırmadan bu işin içinden çıkarım diye düsünmekten beynim çatladı.

Şöyle bi sorum var. Şu an sevgilim oldugunu biliyo, söylemiştim. Dün msj atmış yok dağıtım iznindeyken sizi gördüm çok değişmişsin erkek arkadasına bağırıyodun naptıda seni kızdırdı bilmem ne.. yazış tarzını görseniz, ya inanılmaz cahil ya of kelimeleri bile düzgün yazmıyo kalbimi kırıyosun diyeceğine kalpimi kırıyon falan..cevap vermeyince sinirlendi ve o kendisi apaçi olduğu için yeni sevgilimin tipini beğenmemiş olmalı ki "inş senin değerini bilir gerçi öyle bi tipe benzemiyo mutsuz olcaksın, işte ummadıgın bi anda karşına çıkıcam" bu tarz şeyler yazmış ve ben okudugumdan beri ağlıyorum.

Sizce ben bana bu kadar aşık birini üzdüğüm için bir ömür mutsuz olur muyum? Evet onu sevmiyorum ve sevmediğim halde onu nasıl mutlu edebilirim o mutlu olsun diye kendi hayatımı mı mahvedeyim? Arkadaşlar uzun oldu kusura bakmayın ama gerçekten ahı tutar mı diye düsünmekten yoruldum..

Eski sevgili ahını bilemem ama apaçi ahı tutmaz :)

Bak keyfine ...hayatına kaldığın yerden devam et.

Ederken de ne onu üzmemek için çaba göster ... ne de yermek için .

Bir zamanlar sevmişsin işte. Şimdi ayyy onu mu , ben miii deme .

Benimde başımdan o zamanlarda buna benzer bi iliski geçmişti bazen düşünüyorum da çocukluğuma veriyorum:D o gunden beride hicbir isim rast gitmiyor benim. :bicak: Bence alttan alip muhabbeti uzatmadan kes at.

Keyfine bak Allahaşkına.
Yani saçma sapan takıntılı bir aşığın ahı neden tutsun.

Bas engeli veya hattını değiştir ulaşamasın. Kırmamaya çalışıcam derken vaktini harcıyorsun elin herifine.

Ahhh zaman kıymetli, dünya tuhaf. . Boş beleş insanlara kafa yormamak gerek.

Sevgilin var ve hala eski sevgilinle yazisiyosun?

Sen bence karma denilen seyin senin su anda simdiki erkek arkadasina yaptigin bu durum yuzunden basina getirebilecegi seylerden kork.

Yasam kismen kader kismende tercihlerden ibaret. Ah edildigi icin kimsenin yasami kotuye gitmez anlayacaginiz. Eski sevgili eski es vb. hicbir eskinin ahınin tutacağina inanmam. Sonucta yasanilan mutluluk yada uzuntu ne ise iki tarafta yasar. Ha dunyada dili irki ne olursa olsun yasama hakki elinden alinan masum insanlarin ahi tutacagina inanirim ama.

Eski sevgiliye ah tutsa , benim exin nefes bile almaması lazımdı :deli: çocuğu haksız yere bırakmamışsınki baliciymis zaten.

Ahının tuttuğuna inanırsan tutar,inanmazsan tutmaz.
Yoksa trilyonlar dolandıran adamların nefes bile alamadan saniyesinde ölmesi lazımdı.
Adamlar o kadar gamsız ki kimsenin hiçbir şeyi tutmuyor.
Yani iş tamamen senin inancına ve korkularına kalmış.
Kov kafandan o fikirleri.

Öyle tipler takıntılı olur genelde sende beni çok seviyor zannedersin ama sevmek o değil ah değildir o ah olsa duramazdın:bicak:

Yahu askerdeki birçok erkek taa ilkokul aşkına kadar ulaşıyor gelenek bu artık.
Sırayla giderken sana da uğramış işte.
Ablamın/abimin/kardeşimin telefonu bozuk köye gidecek mecbur telefonu ona vericem yazmazsan iyi olur hoşçakal de.
Beddua kısmına gelince de korkma klasik ergen isyanları işte.

Yahu ipsiz sapsız biridir muhtemelen hala, askerde de malum kadın görmüyorlar normalde de görmüyor bunlar gerçi de ksjsj aklına düşmüşsündür. Benim ilk sevgilim de böyleydi ki apaçi falan da bir tip değil ha eğitimini falan duysan asla öyledir demezsin ama kafa yapısı işte insan saplantılıysa yapacak bir şey yok.

Ben başta her yerden engelledim. Baktım sosyal medyadan ulaşamasa bile sms gönderiyor doğum günlerimde falan. Mecbur o zamanki sevgilime söylemiştim durum böyle böyle diye. O mesaj atmış "Bir daha sevgilimi rahatsız etme sende hiç mi gurur, utanma yok?" tarzı. "Kusura bakma" diye cevap atmış ona da, bir daha da beni rahatsız etmedi. Son çare erkek arkadaşına söylemek olabilir ama bence her yerden engeli bas, rahatına bak boşver. Böyle tipler herkese bulaşabiliyor.

kartı kır at ulaşma,konuşma bir kere başta hatan bu..
Yoluna bak..
Niye ahı tutsun...

Ay apaci merakim tuttu:deli:
Nolur benim icin su cumleyide onun yzdigi tarzda yazarmsin??
"inş senin değerini bilir gerçi öyle bi tipe benzemiyo mutsuz olcaksın, işte ummadıgın bi anda karşına çıkıcam"

Sizlere göre apaçi olabilirim amaaaa Tanrı'nın gözünde aşka uçan bir ninjayım:KK70::KK70::KK70: ah eden beddua eden insanın sevgisine asla inanmam. Sevgisine inanmadığım bi insanın bana ettiği duanın kabul olacağına da inanmam. Kurtulmuşsun saçma sapan bi insandan. Bak keyfine:KK30::KK31:

Arkadaşlar iyi geceler biraz canım sıkkın..
Benim bundan 3-4 yıl önceye kadar bi sevgilim vardı. Ortaokulda tanısıp lisede cıkmaya baslamıstık 4 sene sürdü bu ilişki. Beni cok seviyodu,deliler gibi. Ama kötü huyları çoktu.. arkadaşlarına uyup lise yıllarında bali çektigini öğrenmiştim annesi bana yalvarıyodu düzelt oğlumu eve gec geliyo bilmem ne falan diye. Şu an nasıl çıkmışım öyle biriyle diyorum da neyse cocukluğuma veriyorum. Nasıl bir tip bahsedeyim açıkçası biraz apaçi gibi, mahalle başında duran serseriler gibiydi sürekli kavgalardaydı beni çok koruyodu okulda falan o yuzden gözümü boyamıstı galiba bilmiyorum.. ayy anlattıkca inanamıyorum kendime :KK70:

Neyse okul bitti ben işe başladım oda. Hep korkuyodu benim üniverseye bile gitmemi istemiyodu yok başkasına aşık olursam o ölürmüs yok evlenince çalışamazmışım vs.. sanki hayatıma hiç başka biri girmicek allahım ya. tabi bu esnada ben büyümüştüm iş hayatına atıldım. Yeni insanlar tanıdım gözüm açıldı galiba ve ayrıldık. Çok zor oldu tabi bu ama sadece onun için.. inanın hiç acı çekmedim.

Aradan yıllar geçti ben şu an başka biriyle birlikteyim onu çok seviyorum. Bu eski sevgilimde askerdeymiş bana sürekli msjlar atmaya başladı. Hep duygusal hala unutamadığına dair. Allahım okudukça onu nasıl kırmadan bu işin içinden çıkarım diye düsünmekten beynim çatladı.

Şöyle bi sorum var. Şu an sevgilim oldugunu biliyo, söylemiştim. Dün msj atmış yok dağıtım iznindeyken sizi gördüm çok değişmişsin erkek arkadasına bağırıyodun naptıda seni kızdırdı bilmem ne.. yazış tarzını görseniz, ya inanılmaz cahil ya of kelimeleri bile düzgün yazmıyo kalbimi kırıyosun diyeceğine kalpimi kırıyon falan..cevap vermeyince sinirlendi ve o kendisi apaçi olduğu için yeni sevgilimin tipini beğenmemiş olmalı ki "inş senin değerini bilir gerçi öyle bi tipe benzemiyo mutsuz olcaksın, işte ummadıgın bi anda karşına çıkıcam" bu tarz şeyler yazmış ve ben okudugumdan beri ağlıyorum.

Sizce ben bana bu kadar aşık birini üzdüğüm için bir ömür mutsuz olur muyum? Evet onu sevmiyorum ve sevmediğim halde onu nasıl mutlu edebilirim o mutlu olsun diye kendi hayatımı mı mahvedeyim? Arkadaşlar uzun oldu kusura bakmayın ama gerçekten ahı tutar mı diye düsünmekten yoruldum..
niye tutsun yahu
o zaman herkes kendisine çok aşık olanla evlenir ohooo olmaz ki öyle:)
siz mesajda güzelce yazın bak benim artık bambaşka bir hayatım var ve çok mutluyum kavgamız da aşkımız da bizi ilgilendirir sen artık sınırlarımın dışındasın yıllar geçti sen de ben de değiştik farklı insanlarız artık.Başka birisiyle çok mutlu olacağına eminim vs vs yaz ama sadece bir kere sonra engelle her yerden....
bitti gitti...
acıma yoksa acınan olursun....o da kaç yaşında insan öğrensin artık platonik de olabiliyor sevmeler ve unutmayı da öğrensin...
hepimiz yaşadık tek taraflı aşkı ama karşıdakinin burnundan getirmek nedir..

Back
X