- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aslında gerçekten çok doğru bir şey söylediniz, bende özgüven yok gerçekten, tavsiyelerinizi dikkate alıcam :)
Bak bende bir gobek var yakinda bagimsizligini ilan edecek.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında gerçekten çok doğru bir şey söylediniz, bende özgüven yok gerçekten, tavsiyelerinizi dikkate alıcam :)
Bak bende bir gobek var yakinda bagimsizligini ilan edecek.Bir ara ay gobegim belli olacak, ay su olacak bir sey giymezdim ama simdi oyle degilim ve daha rahatim. Sende rahatlasan, kimseyi takmasan gerisi gelecek.
![]()
Teşekkür ederim ben de sizin gibi düşünüyorum.40 kilo olsam çocuk gibi olurum, cılız kalmak istemiyorum öyle.dediğiniz gibi 1-2 kilo verip bacaklarımı sıkılaştırsam yeter aslında benim için.bacaklarımın ince durmadı için 7-8 kilo vermem gerekmiyorkihatta ben bi kaç yıl önce 55-56 kiloya felan çıkmıştım, diyetisyene gitmiştim, ideal kiloma 47 dedi.herkesin kemik ve vücut yapısı farklı sonuçta.biraz önce arkadaş 7-8 kilo ver diyince acaba çok mı şişmanım dedim ama değilim gwrçekten, benim sorunum sadece bölgesel, basenlerim var yani.hatta sevgilim de zayıflamamı istemiyor, böyle kal diyor ama onun yanında hiç dar paça pantolon ve düz taban ayakkabı giymedim, beni öyle görse zayıfla der belki bilmiyorum
hep ispanyol paça ve topuklu giyiyorum öyle beğeniyor:/ ama ben kendimi biliyorum işte, boyum yüzünden kendimi hep heryerde arkaplanda kalmış gibi hissediyorum..
Yok yanlış anlamadım tabii ki de, tam tersine, bana yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkürler:)canım benim yazdığımı yanlış anlamadın umarım ama konuyu okuyup bacak kalınlığından falan şikayet edince insanın aklına kilo vermek geliyor. görmeden zaten bilemeyiz ki. kişiden kişiye göre değişiyor.
boyuna da gayet uygun giyiniyormuşsun. ispanyol paça iyidir. kendinle barış ve kendini sev. ne güzel seni seven beğenen bir erkek arkadaşın var, sağlıklısın. hayat sahip olmadıklarını düşünmek için çok kısa. daha yaşın çok genç. gençliğinin tadını çıkar.
en büyük derdin bu olsun inşallah. güzellikse senin de yüzün güzeldir saçın güzeldir en önemlisi kalbin güzeldir. her şey boy mu? kendini arka planda kesinlikle hissetme.
Burdaki bayanın boyu 1.50miymiş gerçekten? Daha uzun duruyor sanki
Vay be gerçekten iki resim arasında fark var.zaman ayırıp ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim :) artık bu kadını takip etsem iyi olur :)Evet canım "about" bölümüne yazmış zaten,5 feet in altındayım demiş.5 feet = 152
5 feet i yuvarlak hesap söylemiş.Kilosu da 42 imiş.
Belki incelemeye zaman bulamamışsındır.Ben 1-2 post ayırdım senin için.
Doğru giyimin görünüşü ne kadar değiştirdiğini gösteriyor.
Yeşil etekli postunda,eteğin tadilat görmemiş ilk haliyle çektiği fotolarda bambaşka bir insan gibi çıkmış :
http://www.extrapetite.com/2012/08/summer-brights-2-turquoise-linen-scarf.html
Gri elbiseli öncesi sonrası fotoları,doğru etek boyu ve topuklu ayakkabının mucize yarattığını gösteriyor :
http://www.extrapetite.com/2011/01/how-to-look-taller-heels-hem.html
Boyum tam 1.50 m.kilom da 48-49 felan.belim felan ince fakat bacaklarım ve basenlerim çok geniş.giydiğim hiçbirşeyi yakıştıramıyorum kendime..mesela bu akşam bir akrabanın düğünü var.dar paça kot pantolon ve platform topuklu giyeyim dedim altıma.aynaya geçtim arkadan baktım bacaklarım kısacık, popom yere yakın duruyorzr.Allaha isyan etmek istemiyorum, bir sağlık problemin yok çok şükür ama aynaya baktığımda kendimi mutlu hissedemiyorum boyum yüzünden.giydiğim topuklu ayakkabı bile bir tuhaf gösteriyor sanki bedenimi.ne pol paça pantolon, ne dar paça pantolon, ne mini ne de uzun etek.hangisini giysem tam anlamıyla beğenemiyorum kendimi, hiçbiri yakışmıyor sanki.19 yaşındayım.boy uzatma egzersizkeri denedim düzenli olmasa da..bir işe yaramadı.barfks demirine asılmak boy uzatıyormuş ama buyaştan sonra fayda edermi bilmiyorum( sadece bi 6-7 cm daha uzun olsaydım Allahtan başka ne isterdim.mutsuzluğumun en büyük sebebi bu boyumun kısalığı.19-20 yaşlarında boyu uzayan var mı Allah aşkına biri birşey söyylesin
(( kendimi hep eksik hissediyorum.. Allah'ım bunları yazdığım için beni affetsin..
Canım bende 155 boyundayım ve 46 kiloyum. Ama mesela bol paça pantolon giyerim altınada topuklu (ayakkabılar görünmeyecek şekilde) bacak boyu daha uzun görünüyor. Veya dar paça giyeceksen stiletto ayakkabı öneririm. Zarif olduğu için kısa da olsak güzel duruyor. Yada dar uzun etek altına stiletto olabilir. Çok takılma bence bodur tavuk her daim piliçtirBoyum tam 1.50 m.kilom da 48-49 felan.belim felan ince fakat bacaklarım ve basenlerim çok geniş.giydiğim hiçbirşeyi yakıştıramıyorum kendime..mesela bu akşam bir akrabanın düğünü var.dar paça kot pantolon ve platform topuklu giyeyim dedim altıma.aynaya geçtim arkadan baktım bacaklarım kısacık, popom yere yakın duruyorzr.Allaha isyan etmek istemiyorum, bir sağlık problemin yok çok şükür ama aynaya baktığımda kendimi mutlu hissedemiyorum boyum yüzünden.giydiğim topuklu ayakkabı bile bir tuhaf gösteriyor sanki bedenimi.ne pol paça pantolon, ne dar paça pantolon, ne mini ne de uzun etek.hangisini giysem tam anlamıyla beğenemiyorum kendimi, hiçbiri yakışmıyor sanki.19 yaşındayım.boy uzatma egzersizkeri denedim düzenli olmasa da..bir işe yaramadı.barfks demirine asılmak boy uzatıyormuş ama buyaştan sonra fayda edermi bilmiyorum( sadece bi 6-7 cm daha uzun olsaydım Allahtan başka ne isterdim.mutsuzluğumun en büyük sebebi bu boyumun kısalığı.19-20 yaşlarında boyu uzayan var mı Allah aşkına biri birşey söyylesin
(( kendimi hep eksik hissediyorum.. Allah'ım bunları yazdığım için beni affetsin..
Beni de hep olduğumdan küçük sanıyorlar.şuan çok can sıkıcı bişe ama ilerde sevineceğim galiba..canım benim ben 35 yaşında 12 yaşında kızı olan minyon ama bir o kadar dikkat çeken bir bayanım.girdiğim ortamlarda ilk kez kızımı görenler abla kardeş sanıyorlar ve yaşımı söylediğimde asla inanmıyorlar bu çok güzel bir duygu .uzun boylu biri her zaman yaşını olduğun fazla gösterir .unutma en güzel hediyeler küçük paketlerde saklıdır.kısa boylu olupta sevgilileri 18o 190 olan kadınlar var rahat ol erkeklerin çoğu minyon kadın sever..
Bir kaç gündür Buse Terim vakasi dolaşıyor haber sitelerinde. O fotograflara bakip sukredebilirsin haline.
Eger fotoğraf hileli degilse, biri bana 3 ayda nasil bu hale gelinir anlatsin lütfen. .
Fena halde kilo almis evlendikten sonra. Ama oyle boyle degil.nedir bu vaka merak ettim ben gormedim nette
Fena halde kilo almis evlendikten sonra. Ama oyle boyle degil.
ciddi misin bir bakayim benFena halde kilo almis evlendikten sonra. Ama oyle boyle degil.