• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısacık boyuma giydiğim hiçbirşey yakışmıyor bıktım artık

Benim de kısa, bacaklarım ince... Ben de bacakların ince olmasının güzel olmadığını düşünüyorum. Basenler de büyüktür. Sanki patatese 2 kürdan saplanmış gibi...

Boyum tam 1.50 m.kilom da 48-49 felan.belim felan ince fakat bacaklarım ve basenlerim çok geniş.giydiğim hiçbirşeyi yakıştıramıyorum kendime..mesela bu akşam bir akrabanın düğünü var.dar paça kot pantolon ve platform topuklu giyeyim dedim altıma.aynaya geçtim arkadan baktım bacaklarım kısacık, popom yere yakın duruyorzr.Allaha isyan etmek istemiyorum, bir sağlık problemin yok çok şükür ama aynaya baktığımda kendimi mutlu hissedemiyorum boyum yüzünden.giydiğim topuklu ayakkabı bile bir tuhaf gösteriyor sanki bedenimi.ne pol paça pantolon, ne dar paça pantolon, ne mini ne de uzun etek.hangisini giysem tam anlamıyla beğenemiyorum kendimi, hiçbiri yakışmıyor sanki.19 yaşındayım.boy uzatma egzersizkeri denedim düzenli olmasa da..bir işe yaramadı.barfks demirine asılmak boy uzatıyormuş ama buyaştan sonra fayda edermi bilmiyorum :KK43:( sadece bi 6-7 cm daha uzun olsaydım Allahtan başka ne isterdim.mutsuzluğumun en büyük sebebi bu boyumun kısalığı.19-20 yaşlarında boyu uzayan var mı Allah aşkına biri birşey söyylesin :KK43:(( kendimi hep eksik hissediyorum.. Allah'ım bunları yazdığım için beni affetsin..

öncelikle moralini bozma derim ben 19-20 yaşlarımda 1,56ydım. hurafeler yüzünden senin gibi uzamayacağımı düşünüyodum şuan 25 yaşındayım ve boyum 1,60. evde annem beni sürekli görmesine rağmen o bile sen uzadın diyor. ne yaptın dersen bende hurafelere kafa takıp uzamayacağımı düşünerek spor yapmadım. yazları bol bol yüzdüm ara sıra pilates yaptım haftada 2 kez fln. şimdi bu yorumu benim zamanımda yazan biri olsaydı kışın bile yüzmeye giderdim. bence tüm vücudu çalıştıran aktivitelere yönel kemiklerin arasını açarak (senin dediğin barfiks) biraz daha uzayabileceğini düşünüyorum. boyunu da dert etme bn 1,60ım platform topukluyla anca 1,70 ama 1,93 boyunda sevgilim var. sosyal hayatımıza engel değil hiç bi zmn bunu unutma. hatta eve takılan barfiks aleti biliyorsan bni bilgilendirirmisin ben bu yaştan sonra bile düşünüyorum. en azından duruşuma etkisi olur

Valla kiz dedigim oyle direk gibi olmayacak. Minyon olmakta cok guzel aslinda. Selvi boya gerrk yok. Ama ne olursa olsun kendisi sev.

156 boyum var kendimi 50 yken zayif hissediyorum yoksa ben zayif degil miymisim bollasmis esofmanlarimi mi giymisimo_O

Doğru giyinmeyi bilirsen her vücudu ve kiloyu güzel gosterebilirsin. Dikine çizgili pantolonlar ile hem daha uzun hem daha zayif gosterebilirsin alt bedenini. Bunun gibi şeyler işte arastir ona gore giyin. Shakira da 1.50 boyunda, bak dünyanın imrenilen kadinlarindan :)

156 boyum var kendimi 50 yken zayif hissediyorum yoksa ben zayif degil miymisim bollasmis esofmanlarimi mi giymisimo_O
Ben 1.70 boyla senle ayni kilodayim hic çok zayifsin diyende olmadi bu terste bir işlik var:KK45:

bir de düğün için dar paça pantolon denedim demişsin..
bak yukarıdaki linkte olmaması gereken bişi..
tenin gözüktüğü için bütünlüğü bölüyor ve daha kısa gösteriyormuş..
hafif İspanyol paça bir pantolonun varsa onu dene..
altına da platform topuklunu giy.. ispanyolun paçaları örtsün platformu..

saçını güzelce topla.. sade takılar hafif makyaj..
hazırsın işte :)

Bu kısım çok mantıklı. Bence denemeye değer arkadaşım..

uzun şeyler giy cnm ..
daha uzun boylu gösteriyor ..
dolgu topuk,platform giy ..
bence minyon ve cicisin ..

rdlpasidi post: 37386738 .!.:
1.70 e 50 zayif olmali 20 kilo fark var
Zayifim ama asiri değil memnunum kilomdan senin teorinle afrikali olmam lazimdi:KK53:

Yüksek bel pantolonlar var bu sene moda. Alın çeşit çeşit hep onlardan kullanın. Üstüne de kısa şeyler giyin. Çok yakışır fiziğinize ve uzun gösterir.

bence kilo ver biraz bacaklarin incelsin vucudun sekillensin ;) sonra bakalim topujlu nasil yakisiyo:)

Back
X