Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklısınızboyu uzatamazın kilo ver.
154 üm ben kilom 42-43
yine kısa duruyorum elbette ama kıyafetler yakışıyor en azından.
Boyum tam 1.50 m.kilom da 48-49 felan.belim felan ince fakat bacaklarım ve basenlerim çok geniş.giydiğim hiçbirşeyi yakıştıramıyorum kendime..mesela bu akşam bir akrabanın düğünü var.dar paça kot pantolon ve platform topuklu giyeyim dedim altıma.aynaya geçtim arkadan baktım bacaklarım kısacık, popom yere yakın duruyorzr.Allaha isyan etmek istemiyorum, bir sağlık problemin yok çok şükür ama aynaya baktığımda kendimi mutlu hissedemiyorum boyum yüzünden.giydiğim topuklu ayakkabı bile bir tuhaf gösteriyor sanki bedenimi.ne pol paça pantolon, ne dar paça pantolon, ne mini ne de uzun etek.hangisini giysem tam anlamıyla beğenemiyorum kendimi, hiçbiri yakışmıyor sanki.19 yaşındayım.boy uzatma egzersizkeri denedim düzenli olmasa da..bir işe yaramadı.barfks demirine asılmak boy uzatıyormuş ama buyaştan sonra fayda edermi bilmiyorum( sadece bi 6-7 cm daha uzun olsaydım Allahtan başka ne isterdim.mutsuzluğumun en büyük sebebi bu boyumun kısalığı.19-20 yaşlarında boyu uzayan var mı Allah aşkına biri birşey söyylesin
(( kendimi hep eksik hissediyorum.. Allah'ım bunları yazdığım için beni affetsin..
Ben 1.70 boyla senle ayni kilodayim hic çok zayifsin diyende olmadi bu terste bir işlik var156 boyum var kendimi 50 yken zayif hissediyorum yoksa ben zayif degil miymisim bollasmis esofmanlarimi mi giymisim![]()
bir de düğün için dar paça pantolon denedim demişsin..
bak yukarıdaki linkte olmaması gereken bişi..
tenin gözüktüğü için bütünlüğü bölüyor ve daha kısa gösteriyormuş..
hafif İspanyol paça bir pantolonun varsa onu dene..
altına da platform topuklunu giy.. ispanyolun paçaları örtsün platformu..
saçını güzelce topla.. sade takılar hafif makyaj..
hazırsın işte :)
1.70 e 50 zayif olmali 20 kilo fark varBen 1.70 boyla senle ayni kilodayim hic çok zayifsin diyende olmadi bu terste bir işlik var![]()
20 kilo degil 20 fark var1.70 e 50 zayif olmali 20 kilo fark var
Zayifim ama asiri değil memnunum kilomdan senin teorinle afrikali olmam lazimdirdlpasidi post: 37386738 .!.:1.70 e 50 zayif olmali 20 kilo fark var
yok canim estafrullah mutlaka guzel duruyordurZayifim ama asiri değil memnunum kilomdan senin teorinle afrikali olmam lazimdi![]()