Yorarsınız kendinizi de eşinizi de çevrenizdeki diğer insanları da. Sonra bir bakmışsınız yalnız kalmışsınız. Kimse vazgeçilmez değildir.
Peki konuşmaktan anlamayan insanlarla nasıl mücadele ediyordunuz? Özellikle haksızlığa ya da hadsizliğe uğradığınızdaYorucu sadece
Katılıyorum ve az önce yaklaşık 20 dk birşeyleri eşime anlatmaya çalıştım baktım yine kendini savunuyor en sonunda dedim ki senden küçük bir şey rica ettim işine gelmedi yapmıyorsun benim de işime gelmeyen şeyleri yapmadığımda( özellikle ailesine karşı) bıdı bıdı yapma bana dedim. Sonra da kendimi kötü kalpli hissettimKısasa kısas yapmak yerine sorununuzu konuşarak çözmeniz daha doğru olur. Öbür türlüsü bana hep çocukça geliyor
Hayatımda tutmuyorum. Ya da hayatımdan tamamen çıkaramayacağım insanlarsa mümkün olduğu kadar az muhatap oluyorum.Peki konuşmaktan anlamayan insanlarla nasıl mücadele ediyordunuz? Özellikle haksızlığa ya da hadsizliğe uğradığınızda
Peki çok basit küçük bir ricanız yapılmadığında ? Bunu yaparsan çok mutlu olurum dediğiniz halde yapılmıyorsa?Hoşlanmadıklarınızı hoslandıgınız seylerı hatırlatarak nötrleyin. Mesela aa sen bana sarılmamıstın bende sarılmıyorum değil bana sarıldıgında kendımı cok mutlu hıssedıyorum gibi. Kısasa kısas evlılıkte hiç hoş olmuyor bence
Hatanızın farkında olmanız güzel. Bu huyunuzu törpülemeye çalışınKatılıyorum ve az önce yaklaşık 20 dk birşeyleri eşime anlatmaya çalıştım baktım yine kendini savunuyor en sonunda dedim ki senden küçük bir şey rica ettim işine gelmedi yapmıyorsun benim de işime gelmeyen şeyleri yapmadığımda( özellikle ailesine karşı) bıdı bıdı yapma bana dedim. Sonra da kendimi kötü kalpli hissettim
Nasıl bir tepki vermeliyim kiHatanızın farkında olmanız güzel. Bu huyunuzu törpülemeye çalışın
Israrla naif bir şekilde isteyin kırıldıgınızı belli edin kızdıgınızı degıl. Mesela kendı köşenize çekilin biraz üzgün takılın ama öyle sinirli tavır takınarak değil.Peki çok basit küçük bir ricanız yapılmadığında ? Bunu yaparsan çok mutlu olurum dediğiniz halde yapılmıyorsa?
Peki konuşmaktan anlamayan insanlarla nasıl mücadele ediyordunuz? Özellikle haksızlığa ya da hadsizliğe uğradığınızda
Bu kadar da değil tabi de. Örneğin eşim bazen benden şunu şöyle yapar mısın diyor o an yapabileceğim halde yapmayacağım çünkü sen de şunu şunu yapmamıştın diyorum. Sonra aramız soğuyor. E napayım kin tutmayınca da kendimi enayi gibi hissediyorumBurada bir uyenin yorumuna begenmedim yapmistim. Ertesi sabah bir uyandim, yememis icmemis 1+1=2 tarzi yoruma kapali objektif bir yorumuma begnmedimi basmis.
Cevap olarak da kisasa kisas yazmis. Bunu yapan kac yasinda kadin. Guldum gectim cok gereksiz
Canınızı sıkan durumu açıklayın ve köşenize çekilin. Haklıyken haksız duruma düşmezsiniz böyleceNasıl bir tepki vermeliyim ki
Örnek az önce eşime yarın çocuğu alıp parka götürür müsün dedim biraz kafa dinlemek istiyorum ya da ben çıkayım dedim hayır dedi ısrar ettim hayır dedi şimdi ben ne tepki vereyim ki bu adama empati yaptırayım.... anca aklıma annesi babası için birşeyler istediği vakit yapmamak geliyor( benden tek istediği bu)Böyle genel cevaplar zor ama her durumun dinamiği farklı oluyor sanki.
Bura Kk knka burdaki Güç savaşları Osmanlıda yoktuBurada bir uyenin yorumuna begenmedim yapmistim. Ertesi sabah bir uyandim, yememis icmemis 1+1=2 tarzi yoruma kapali objektif bir yorumuma begnmedimi basmis.
Cevap olarak da kisasa kisas yazmis. Bunu yapan kac yasinda kadin. Guldum gectim cok gereksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?