• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısasa kısas ? Misafir meselesi

Sorsan herkes diyette ama bu ikram menüleri ne böyle:eğlence:
Bence öyle çeşit çeşit ikramlıklar ev sahibide işkenceden başka bişey değil...Sırf bu yüzden insanın gözü korkuyor misafirden....
Yemekdir,öğlen oturması,gün vs.de hazırlık yaparsın abartmadan anlarım da ama ben öyle bi uğrayan arkadaşıma çay demlemem buzlukdan bişey çıkartmam yoktur çünkü :dondurma::dondurma:
Mis gibi köpüklü türk kahvesi yanına bolca sohbet dedikodu candır...
Gittiğim kimseye de külfet olmam sadece kahve içerim bilirler bende öyle yaparım eski komşularımı bile bu düzene alıştrmşdm sen geldin ikramlık yapmaktan kurtulduk derler :duduk:

Hee konuya gelicek olursak geçen arkadaşım kahvaltıya çağırdı peynir bile yokdu masada..ondan önce bana gelmişti elimden geleni yaptım zaten kahvaltımız bol çeşitli olur en sevdiğim öğündür:kk77:
Kuru pasta aldırmş kocasına biz geliyorz diye onun yerine neden peynir aldırmadı hala bunu düşünüyorum :KK12:

böyle orada burada yazmak için yapıyorsan yapma zaten...kız sana "bize pasta börek hazırla ,değişik şeyler yap" mı diyor,sen kendin hazırlayıp sonra homurdanıyorsun

Böyle konuları ve yapılan yorumları görünce gerçekten üzülüyorum. ☹️ İnsan yaptığını kendi için yapar, kısasla değil. Siz de onun gibi yaparsanız kızdığınız insandan ne farkınız kalır ki? Önemli olan tavırdır verilen ikramlar değil, çok kötü ve art niyetli değillerse siz size yakışanı yapın. Zaten bence sizde öyle yapacaksınız çünkü içiniz rahat etmez, yoksa buraya yazmazdınız ;)

Back
X