KİŞİLİKSİZİM.Kişiliğimi Değiştirmem Mümkün mü?

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
başlıkta da dediğim gibi kendime de yakıştıramıyorum ama biliyorum 'kişiliksizim'.önceden 1 konu daha açmıştım kimseye hayır diyemiyorum diye.Yazan yorumların hepsini okudum her an aklıma getirdim faydası oldu Allah razı olsun sizden.şimdi bazı konulara yavaş yavaş hayır diyebiliyorum.şimdi ki sorunum da kişiliğim.biz sınıfta 6 kişilik bir grubuz.yani grup derken 6mızda biribirimize çok yakınız.Annelerimizde tanır birbirlerini falan.bizim grubumuzun başkanı gibi bi kız var.sınıftaki havalı kızlar onunla konuşur,o bişey söyliyince dinlerler,kimse onunla zıtlaşmaya tenezzül etmez falan.ama bana karşı sadece bişey istiyeceği zaman gelir benimle konuşurlar,ben bişey söylerken dinlemiyolar,benimle zıtlaşırlar saçımı bile çekiyolar.ben bişey söylediğimde ciddiye almıyolar falan.saygı duymuyolar bana.ama ben zaten zıtlaşan bi tip değilimdir.kavga falan etmem.sürekli gülen bi tipim.ama benimde kalbim var bende bi insanım.onların bana saygı duyması için illa kavgacı küfürbaz bi kız mı olmam gerekiyo.bu durum beni artık o kadar sıktı ki.bu durum yüznden dışarı çıkmak istemiyorum.elime bişey alsam hemen alır çekerler.ben hayır desem irdelerler falan.ben niyee o kız gibi olamıyorum.neden bana saygı duymuyolar.neden benimle takılmıyolar selam vermiyolar.siz haklı olarak diyceksiniz ne gereği var bırak selam vermesinler diye.benim amacım zaten bana selam vermeleri değil.neden böyle yapmaları.neden beni ezmeleri.neden beni hiç kimse önemsemiyor.bende ciddi bi kız olabilir miyim artık.bende konuşmaya başlayınca dinlerler mi beni?????????ben çok istiyorum kişilik sahibi olmayı.ne yapabilirim nasıl davranabilirim.lütfen fikriniz ne olursa olsun söyleyin.bu durum yüzünden kendimi ezik hissediyorum.artık benim arkamdan salak demeye korksunlar veya demesinler istiyorum.şimdiden yorum yapan herkese çok çokkk teşekkürler

Bunu aşabilirsin, gerçekten inanırsan yapabileceğine.
Öncelikle kaç yaşındasın, okuyorsun, liseye mi gidiyorsun?
Bu arada çift üyeliğin var ve bunu deşifre ettin az önce.

Son düzenleme:
Bunu aşabilirsin, gerçekten inanırsan yapabileceğine.
Öncelikle kaç yaşındasın, okuyorsun, liseye mi gidiyorsun?
Bu arada çift üyeliğin var ve bunu deşifre ettin az önce.

liseye gidiyorum.17 yaşındayım.evet önceki hesap fazla kişi tarafından kullanılıyodu şifre yayılmıştı saçma konular falan açılıyorduonun için kendime yeni hesap açtım

liseye gidiyorum.17 yaşındayım.evet önceki hesap fazla kişi tarafından kullanılıyodu şifre yayılmıştı saçma konular falan açılıyorduonun için kendime yeni hesap açtım

Şu an çevrenin etkilerinin en yoğun olduğu dönemdesin.
O yaşta çok yakın arkadaşlarımla aram bozuldu diye 6 ay ağlamıştım.
Ama gerçek şu ki birkaç yıl içinde daha kendine dönük yaşamak zorunda kalacaksın.
Herkes kendi yolunu seçecek ve ister istemez ayrı düşeceksiniz.
En azından yeni gireceğin- girdiğin ortamları değişmek için deney alanı olarak kullanabilirsin.
Mesela yaz geliyor, okul tatile girecek.
Gidip bir kursa yazıl ilgini çeken( belediyeler dil kursları açıyor mesela ücretsiz).
Hem yeni şeyler öğren hem de o ortamda hiç tanımadığın insanlarla iletişim kur ve kendine olan güvenini arttır.
Bunu davranış haline getirirsen okula başladığında yepyeni bir sen olursun.

Liseye gidiyorsun neden modelist yaziyor. Bir suru tutarsiz konu acan uyeleri sevmiyoruz. Sonradan fake cikabiliyor. Birde basligini sevmedim, cok aradin mi?:26:

Liseye gidiyorsun neden modelist yaziyor. Bir suru tutarsiz konu acan uyeleri sevmiyoruz. Sonradan fake cikabiliyor. Birde basligini sevmedim, cok aradin mi?:26:

ya inanmıyorum gerçekten.diğer hesapta da bazı kullaıcılar yeni hesap açmak çok mu zor falan diyodunuz şimdi yeni hesap açtım suçlu mu oldum anlamadım.meslek lisesinde 3. sınıfım ve moda tasarım bölümü okuyorum.bu kadar araştırıyosunuz falan dürüst olmasam böyle bi konu mu açardım hemhadi cinsellikle ilgili falan bi konu açsam hadi neyse fake diye düşündüler diycemde.burda ne dalga geçilicek bi konu var nede fake bi hesap!!!!ben sadece yardım istemek için konuaçtım.hem sizden özel hayatınızla ilgili bişey mi istedim.yorum yapmamakta bu kadar ısrar edip beni yalancı durumuna düşürdünüz

On konusma diyelim biz buna. Burcun neydi ve o kizin senden ne fazlasi var dusundugunde. Biraz aciklarsan kendini ve onu , daha iyi yorum yapabilirim.

bazen olabilir böyle seyler
en iyisi umursamıycaksın umursadığında kendilerini cok değerli göreceklerdir
umursamayı hak edecek dostların olana kadar bunu dert etme bu senın kısılıksız olduğunu göstermez ayrıca.
hakkını savunamazsan ezilirsin hepsi bu

Okurken ortaokula giden biri sandım. Bende 17 yaşındayım bu arada.:26:
Kullandığın kelimeleri yakıştıramadım. Hayır bir şeyi yok aslında ama. Onlar havalı bilmem ne.
Kimseye özenmek zorunda değilsin. Kimse gibi olmak zorunda değilsin. Kendin gibi olduğunda kimse seni sevmiyorsa, dinlemiyorsa, kendini değiştirmek zorunda değilsin.
Beğenmeyen bir sürü insan çıktı karşına diyelim. Her biri bir huyunu değiştirmeni istedi. Ne yapacaksın? Başkalarına göre kendini bir kalıba sokamazsın.
Çok kötü huyların olur tamam. Yada bunun gibi şeyler. Düzeltirsin kendini eğer böyle bir şey varsa. İnan bana.
Ama gerek yok anlatabildim mi? Kendine kişiliksiz demen hiç hoş değil.

her zaman şunu düşün canım

o da bir insan benden hiçbir fazlası yok de
o da aynı senin gibi etten kemikten bir insan

şuan onu önde sanırsın ama yarın ne olacağını bilemezsin
daha yasınız cok küçük cünkü
sen derslerine okuluna agırlık ver
iyi bir iş sahibi olmaya calıs zamanla özgüveninin arttığını kendinde göreceksin

valla bende nedense karşı tarafın davranışlarını durduramıyorum adam takmıyo beni konuşma şakalaşma seevmiyorum seni diyorum ama hala kendince laf sokuyo sataşıyo o geldi şimdi aklım sinir oldum,

insan kendini saydırmak için napar nasıl davranır

seni cok iyi anliyorum. o yollardan o yaslarda bende gectim. o havali kendini begenmis ukala kizlari cok iyi bilirim.
ustelik ogretmenlerimin bile.insan ayirt etmesini o ayrimciliklari da cok iyi bilirim.
canim 17 yasindasin piril pril.tertemiz kalbin cok temiz duygularinda oyle. hic canini sikma. hayattaki en onemli.sey kendine olan saygindir.
bir kac aptalin sana saygi duymasina ihtiyqcin yok.. ben de cok.uzulurdum arkadaslarim beden dersinde spor yaparken volaybol oynarken bile beni.aralarona.almqzlardi. Kendimi ezik cirkin dislanmis hissederdim. Ogretmenlerim bile onlari daha cok dikkate.alirdi...
Ama ben kendime.saygi fuydum derslerime calistim onlarin.makyaj erkek muhabbetlerini hic merak .etmedim sallamadim hic birini.
Kisilik sahibi mi istiyorsun dikkate alinmak mi istiyorsun sallama umursama kendin gibi ol. Hep guler yuzli olmak zorunda degilsin. Yeri gelince tavrini koy. Kusen kuser. Hayir demeyi bil....kesinlikle.bil...once kendine.saygin olsun. Ben boyle yaptim o populer kizlar mezun olduktan sonra benimle.gorusmek.istediler telefonumu.isteyen oldu. Hic pas.vermedim....canini.sikma kendin ol....

kendi adiniza konusun...sevmeyen sizsiniz. Arkadasimiz yardim istemis yardim edelim...

Kişiliksizlikle suçluyorsun kendini :44: çok tuhaf...

Bilmem kişiliksiz diyince hakaret aklıma geliyor benim.

Özeleştiri güzel birşey tamam da bu kadarı da fazla kaçmamış mı :44:

kişiliksiz değilsin sadece o özendiğin arsız şımarık arkadaşların gibi değilsin
asıl kendini değiştirmesi gerekenler onlar
sen değilsin

onları umursama
başkalarıyla arkadaşlık et, koca okulda bi onalr mı kaldı?

muhattab olma gıtsın sende konu baslıgını sevmeyenlerde sevmedıgı baslıgı gırıp okumasınlar herkesın derdı kendıne yetıyor

Benim yorum yapma tarzim boyle. Begenmeyen KIB ler. Konu sahibine yardim etmek yerine benim mesajima takmaniz ayri bir ironi zaten. [Nasil bir yardim sekliyse bu]. Yoruma yorum yapmak forum kurallarina aykiri. Herkes kendi yorumuna baksin. Egonuzu tatmin edeceginiz baska yer bulunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…