• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kışın ne sıklıkla banyo yaparsınız?

tasralinecmiye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2025
4
1
1
19
Ben normalde 2 güne bir yaparım ama bu şekildede saç yıkama günümle denk gelmiyo. 3 güne bir yapsam sorun kalmaz ama öylede pis kokarım diye korkuyorum. 3 güne bir yapsam pis kokarmıyım?(Hergün deodorant kullanıyorum)

Ben normalde 2 güne bir yaparım ama bu şekildede saç yıkama günümle denk gelmiyo. 3 güne bir yapsam sorun kalmaz ama öylede pis kokarım diye korkuyorum. 3 güne bir yapsam pis kokarmıyım?(Hergün deodorant kullanıyorum)
Bende 2 güne 1 yada 3 güne şeklinde ilerlerimduruma göre.

teriniz kokmuyorsa gün içinde de yoğun bi tempo yoksa yapmayın tabi.

saçında yağa ihtiyacı olduğunu düşünüyorum

Yaz kış farketmez her gün duş alıyorum bazen günde iki kez.Saçlarımı da her gün yıkıyorum bu yüzden çok dökülüyor

Üç günde bir komple duş alıyorum, onun disinda hergun vücudumu yıkıyorum kışın

Saçımı her duşta yıkamam kıvırcık kuru kabarık gür uzun bi saçım var Ama günlük duş alırım ben saçımı yıkamadan

Yazı kışı olmaz ki duşun. Pis vücuda deodorant sıkmanız daha kötü

2 günde bir vücut duşu, ilişkiye girmişsem her ilişki sonrası komple duş, stabil durumda 3 günde bir saçımı yıkayıp bakım yaparım

Back
X