Kışında topukludan vazgeçemem diyenlere

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413

ilerleyen sayfalarda devamı var

Son düzenleme:
ben topuklu giymeyen biri olarak içim gidiyor bunlara ama gel görki asla yürüyemem

bihter bile yürüyo yavru kuşum sen de yürürsün ne var:)

yok bebeeem dugunumde bile babet giydim ben tabiki boy farkından dolayııı:kedi:
ama yürüyemiom ya bi kuzenimin dugununde giydim çalışırkende giyiodumda ölüodum yani takım elbisenin altına bile babet giymeye baslamıstım

ayyy asla yürüyemem benim topuğum 3-5 cm yi geçmemeli,düğünümde 10 cm nin üstünde platformlu ayakkabı giyindim de sanırım ben ölüyorum dedim,bi daha asla giyinmem...giyerim botlarımı oooh mis gibi dümdüz...:)

grıler çok güselllllllllllllllllllllllllllll:lepi:
bende fuşya aldım hotiçten nasıl gıycem bılmıyom ama çok guselllll rengııııı mor gıbıııı:lepi:

Çok güzeller ya hepsi süper. Platform olanlar daha rahat bende giyemezdim topuklu ama bu platformlar sayesinde 3-4 saat ayakta durmayı beceriyorum yavaş yavaş alışırsınız deneyin... bayanssulusmile

grıler çok güselllllllllllllllllllllllllllll:lepi:
bende fuşya aldım hotiçten nasıl gıycem bılmıyom ama çok guselllll rengııııı mor gıbıııı:lepi:

Güle güle giy ....
Morlar griler çok moda bu sene bende son indirimi bekliyorum nine west de de güzel modelelr oluyor.

bütün kıs grilerinden giydim yaza da cıkarmıyacagım bu gidisle ayagımda cok güzel duruyor ayakta bunlar ya

4. sıradaki ve en sondakine bayılım ama bide topuklular üzerrinde yürüyebilsem tam süper olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…