kısır mı oldum ?

kronikvaka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
7
0
86
İzmir
herkese merhaba ben bundan 6 ay önce kanser tedavisi atlattım.20 kilo falan verdim bu sebeple.kemoterapnin çok düşük bir oranda (yüzde 2) kısırlık tehliseki oldugunu söylemişti doktorum,bundan korunmam için iğne yapabiliriz dedi ama ben çok düşük bir ihtimal oldughu için istememiştim.ve şuan tedavim biteli 6 ay oldu ve hala adet kanamam gelmedi.acaba kısır mı oldum yoksa kemoterapide aldıgım agır doz ilaçların etkisinden dolayı belli bir süre gelmeyip daha snra mı gelecek ?yaşım henüz 19.
bunu öğrenmenin en garanti yolu doktora gitmek oldugunu biliyorum ama doktordan çekindeiğimden gitmiyorum şimdilik.
lütfen beni aydınlatın

öncelikle çok büyük geçmiş olsun

bu sıkıntılı sürecin yakın bir şahidi olarak (babamdan) ne kadar zor bir dönem atlattığını anlayabiliyorum.şuan iyi olmana çok sevindim bence herşeyden önemlisi bu.

bu konuda maalesef teknik bir bilgim yok.ama bu tedavinin ne kadar ağır olduğunu ve vücudun nasıl tepkiler verdiğini bildiğim için durumunun normal olabileceğini düşünüyorum.komple bağışıklık sistemin kendini yeniden topluyor sonuçta

ama doktordan çekinmen bence anlamsız.sonradan üzülüp keşke sorsaydım demek yerine şimdidedn doktoruna danışsan çok çok daha iyi olur.bunda çekinecek birşey yok

biz bile hiç bir sorunumuz olmadan doktora gidip çocuk için destek alabiliyosak senin gidip sorman gerekirse yardım alman çok ama çok doğal bir durum.

bence kendi kafanda sorunu büyütmeden ve zaman geçirmeden doktoruna danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…