Kısır olma ihtimalim?

aselbuglemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
6
2
26
Merhaba hanımlar ablalaar :) yeni hastaneden geliyorum ve direk üye olup sormak istedim ben 17 yaşındayım kendimi bildim bileli adet sancilarim sancıyla kalmayıp kusma bayılma ishal oluyo. Hastaneye gidip bi iğne bi serum yemeden gecmiyo :KK43: benim 14-15 yaşımda da memede kist,kanama,ve süt geldi. Öyle kanardi ki sutyeni geçip kiyafetime kadar geliyodu. Adet sancıları içinde doğum kontrol hapı son çare dediler ama ben almak istemedim. Şimdi her ay iğne vurulunca da doktor kısırlık yasayabilirsin dayanmaya çalış dedi ama dayanilacak gibi değil. Kaç hastaneye doktora gidip sorsak da henüz ciddi bişey bulunamadi ve her doktor ayrı şey söyledi :/ en son universitenin fakültesine yonlendirdiler araştırılması için. Ben kısır kalmaktan çok korkuyorum sözlüyüm ve sözlümede söyledim ne yapılması gerekiyosa yaptır canından önemli değil ya kısır kalsanda önemi yok dedi yinede öyle olmuyor ama. Kimsenin hayatını hayalini karartmak istemem. Nasıl yaptırabilirm bu kısırlık testini bi yardım lütfen :KK43:

Son düzenleme:
sana endokrin ve metabolizma hastalıklarına gidip tüm hormonlarına baktırmanı tavsiye ederim kardeşim,lütfen reglinin 2 günü kadın doguma git tüm tahlillerini yaptır,adeti tam 21. günü progesteron tahlilini yaptır her ay düzenli yumurtlayıp yumurtlamadığını böyle öğrenebilirsin ve .Sana en önemli tavsiyem acilen mecitefendi hayıt suyu yada agnucastan isimli hayıt hapını kullanman ikisinden birini kullan,hayıt vücuttaki tüm hormonları dengeler,1 ay sadece 1 ay dene birşey kaybetmezsin bence (lütfen doktora gittikten sonra bu dedidiğimi yap,hatta dr sor,smear testi yaptır lütfen)allah sifa versin,korkma stres yapma....

evli bayanlara rahim filmi çekip bir çok seyi tespit edebiliyorlar ama sizin için bu mümkün değil sanırsam,tahlillerle ve ultrasonla belirli bir sonuca ulaşabilirsiniz genede
çok teşekkür ediyorum ilgilendiginiz için çok yardımcı oldunuz. Deniycem soylediklerinizi umarım işe yarar :/ bişey çıkmaz inşallah çünkü çok seviyorum ben çocukları ve en büyük hayalim kendimden parçam :/

X