- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
- Konu Sahibi jane eyre_
-
Çok çok sağol inan o kadar üzülüyorum ki hep öyle olacak diye ödüm kopuyor içimi rahatlattın tekrar sağolasın.Normal canım çünkü bir kaç gün muhtemelen ağrıları oluyor benim kızım bana uzaktan bakıp hmmmm diye ses çıkarıp tıslıyordubiraz zaman ver unutacaktır ağzını yerim
Yok yok öyle kalmaz kaç gün oldu olalıÇok çok sağol inan o kadar üzülüyorum ki hep öyle olacak diye ödüm kopuyor içimi rahatlattın tekrar sağolasın.
Arkadaşlar merhaba, geçen hafta 11 aylık kedimi kısırlaştırdık, kedim dişi. Ameliyat çok şükür iyi geçmiş , fiziksel olarak kendini toparladı, ama eski bebeğim yok sanki, kızım önceden de çok sokulgan değildi ama hep bizimleydi, oynardık, beraber uyurduk vs, ama şu an acayip korkuyor bizden, yanımıza gelmiyor hep kuytu köşelerde, oyuncakları ilgisini çekmiyor, yanına yaklaşınca iyice kendini kapatıyor, bunlar normal mi? Mutsuz diye çok üzülüyorum. Gidip seviyoruz arada genelde rahat bırakıyoruz onu ama korkuyorum psikolojisi düzelmeyecek diye. Geçici mi bunlar, nasıl yaklaşayım ne yapayım, sizden fikir bekliyorum arkadaşlar. Etiketliyorum sizi kusura bakmayın, gerçekten çok üzgünüm, düşüncelerinize ihtiyacım var
@RIVAVIRAoffice Bibibella S Spizella M meredithgrey Tikkabilla Annwyl
Bir hafta olduYok yok öyle kalmaz kaç gün oldu olalı
Anca yavaş yavaş kendine gelir en sevdiği mamayı alıp ver bence de sıkmayın o gelsin size eninde sonunda anne koynuna düşerBir hafta oldu
Teşekkür ederim yok hayır aslında ameliyat sürecinde sıkıntı yoktu ama yavrum zaten oldum olası ürkek bir kedi, maalesef antibiyotik iğnesi için tekrar gittik sanırım iyice korktu, şöyle söyleyeyim kendini sevdirmeyi bırakın yanımıza dahi yaklaşıyor sesimizi duyunca o ortamdan hemen kaçıyor, çok üzülüyorum bu duruma sanki hep böyle kalacak gibiMeRhaba minnoşa geçmiş olsun
Biraz travmatik mi geçti ameliyat süreci?
Bizim kedi ameliyattan sonra 1 gün sersem gibiydi 1 hafta da bandajından korkup kaçmaya çalıştı ama sonra yine aynı haline dönmüştü
Bu süreçte oyundan ziyade sana yaklaştığında sakince okşa, sen sevdiği yaş mama ile ödüllendir bence. Huzurlu bi ortam oluştur ameliyatı unutsun.
Tekrar veterinere gidecek mi? Bize antibiyotik iğne ya da hap verelim demişlerdi. İğne olursa her gün vet e gidecektik ondan iyice korkar diye hap alıp evde içirmiştik
Yakında düzelir diYe düşünüyorum
İnşallah, zaten öyle yapmaya çalışıyorum, dediğim gibi zaten çok ürkekti yavrum ama bana karşı farklıydı, şimdi çok donuk, yabancıymışım gibi bakıyor bana inanın çok zoruma gidiyorAnca yavaş yavaş kendine gelir en sevdiği mamayı alıp ver bence de sıkmayın o gelsin size eninde sonunda anne koynuna düşer
Geçer sıkıntı yapma :) ameliyat geçirdi sonuçtaİnşallah, zaten öyle yapmaya çalışıyorum, dediğim gibi zaten çok ürkekti yavrum ama bana karşı farklıydı, şimdi çok donuk, yabancıymışım gibi bakıyor bana inanın çok zoruma gidiyor
Geçer sıkıntı yapma :) ameliyat geçirdi sonuçta
Düşünsene en sevdiğin kişi seni alıp bir yere götürüyor orada ne olduğunu anlamadan bayılıyosun uyandığında karnında bir ağrı ve bandajlanmışsın
Sonra tekrar alıp canını acıtan iğneler yapıyorlar
Ve sen başına ne geldiğini hiç anlamıyorsun
Bunları yaşayan biz olsak ne kadar korkardık
Ama onlar o kadar yüce gönüllü ki bizi hemen affedip unutuyorlar.
Bol bol sevelim minnoşları
Üzülme bibi
Bizimde yıllar oldu geçti ama durum anlattığın gibi sonuçta 12 yaşında bibimÜzülme bibi
Onların iyiliği için her şey sonuçta :)
Hay maşallah ona, yerim onu benBizimde yıllar oldu geçti ama durum anlattığın gibi sonuçta 12 yaşında bibim
Çok teşekkür ederim, yazdıklarınızla daha iyi hissediyorum umarım bu süreçleri kolayca atlatır yavrumBizimki ilk gün tıslayıp yaklaştırmamıştı pek yanına ama ertesi gün normale dönmüştü. Her kedi aynı olmuyor tabi, belki ameliyat sizinki için daha zorlu bir süreçti ya da hala ağrısı var misal.. O şu an ne olduğunu anlayamadığı için tedirgin, bir şeylerin farklı olduğunu hissediyor ama anlam veremiyor. Bu yüzden tedirgindir, zamanla geçer mutlaka hiç kafaya takmayın :)
Maşallah yavrum koca kız olmuşBizimde yıllar oldu geçti ama durum anlattığın gibi sonuçta 12 yaşında bibim
Anlık annesinin kuzusuMaşallah yavrum koca kız olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?