- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Evet benimki kedidende küçük bu ırklarda zaten anestezide zorluk var yani uyanamama gibi çok korktum fare kadar bişey:) umarım bir sıkıntı olmazKediler bile dayanabiliyor, minikliği sizi korkutmasın. Tabi anestezi her zaman risktir ama günde kim bilir kaç tane anestezi veriyor uzmanlar, kısırlaştırmamak daha kötü..
Yaaa nedenKilosuna göre ilaç veriyolar zaten
Bugun kısırlaştırdım ben kedimi hala kendine gelmedi allahımm
Onu sormuştum bende öyle duymuştum ama doktorumuz önermemiştiBen gazlı anestezi uygulattim digerine gore daha güvenilir
Onu sormuştum bende öyle duymuştum ama doktorumuz önermemişti
Karar sizin elbette şöyle yapın diyemem, 3 yaşında bir Pekinezim var kısırlaştırmadık, 8 aylık döngülerinde hiçbir zorluk çekmiyor, sorun yaşamıyor, döngüleri ağır geçseydi ve acı çekseydi düşünebilirdik ama şimdilik düşünmüyoruz.Miniğim 2 yaşında ve kısırlaştırmadım düşünmüyorumda bu ilerde sorun yaratırmı kısırlaştırmayan varmı yalnız çifleşmede yok. Kısırlaştırmaktan korkuyorum çünkü o narkozu kaldıramaz cinsi yorkshire terrier zaten minicik birşey bilmiyorum çok kararsızım..
Anladım haklısınız... teşekkürlerKarar sizin elbette şöyle yapın diyemem, 3 yaşında bir Pekinezim var kısırlaştırmadık, 8 aylık döngülerinde hiçbir zorluk çekmiyor, sorun yaşamıyor, döngüleri ağır geçseydi ve acı çekseydi düşünebilirdik ama şimdilik düşünmüyoruz.
Banlıydım yeni yazabildim canımYaaa nedennormalmiymiş peki
Ayy iyi bari çok şükürrBanlıydım yeni yazabildim canım
2gün geçti aradan dün akşam kendine geldi çok şükür iyiyiz :)
Suanlık problem yaşamıyoruz ama ileride allah korusun meme yada rahim tümöründen korkuyorumBenim kedim 3 kg iken gazlı anestezi ile ameliyat oldu
2 saate herşey olup bitmişti
Güvenilir bir veteriner yardımcı olabilir
Eğer çok problem yaşamıyorsa kısırlaştırmayın madem
Hmm evet haklısınız bir yandan istiyorum bir yandan korkuyorum açıkcasıKısırlaştırılması onu meme,rahim,yumurtalık kanserlerinden korur.
O döneminde acı çekmesini önlemiş olursunuz..
Onlar seksüel duygularla çiftleşme isteği duymuyorlar. Tamamen doğasal güdüsel istemsiz birşey. Bu sebeple,onun hayatını kararttığınızı düşünmeyin. Neticede her istediğinde çiftleştiremiyoruz ve bu da sıkıntılı dönem yaşamalarına neden oluyor. Psikolojileri de bozuluyor..
Benim de terrierim var..Hmm evet haklısınız bir yandan istiyorum bir yandan korkuyorum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?