• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısırlığa Son! Diyorlar Bir Bakın

umutsuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
96
1
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar Herbalist Selçuk KAYA bitkisel karışımlarıyla tıkalı tüpleri açıyormuş, yumurtlama bozukluklarını tedavi ediyormuş ayrıca sperm sayısını ve kalitesinide arttıran formulleri bile varmış. Solgar gibi hapları var. Çok iddalı sitesinden aldığım bir yazıyı alıntı yaptım. Ben deneyeceğim. Ne kaybederizki.

Alıntı yazı:
"Özellikle tüpleri tıkalı olan birçok kadın, karışımlarım sayesinde en fazla yıl içinde hamile kaldı. Bitkisel karışımlar, sperm sayısını arttırmakta spermleri güçlendirmekte, yumurtaların çalışmasında, spermin yumurtalarda tutunamadığı durumlarda, kist ve miyom olaylarında da yararlı oluyor Tıkalı tüpleri açmaktaki başarı oranı ise % 95’ lere çıkıyor. İnsanlar tüp bebek merkezlerine 5000-10.000 dolar para veriyorlar. Bu paralara yazık günah. Çünkü çok pratik çözümlerle bu işin içinden çıkılabilir. Şu an TÜBİTAK bizi destekliyor. Ayrıca Berlin Üniversitesi ve Berlin Humboldt Üniversitesi’ nden profesörlerle de diyalog halindeyiz. Yaptığımız özel kısırlık macunu. Suudi Arabistan’da, Mısır’da bile satılıyor. "

Nasıl ulaşılıyor bu kişiye arkadaşım.Ayrıca o macunu8n fiyatı ne kadarmış.Bir de ne kadar güvenilir...

valla ben mail atmıştım bilgi almak için 350 euro luk 2 ayrı kür 700 euro yani bilemiyorum yani

arkadaşlar konuyu ben açtım onu için yazmak istedim. witernette detaylı araştırma yaptım bende pek güvenemedim olumlu konusan kimse yok. bilginiz olsun

aradaşlar, buna güvenmeyin. aman diyim, saçma sapan bir karışımdır eminim. internette araltırdım, ayrıca kuzenim eczacı.. ''sakın ha sakın, bu adamın ilaç dediği saçmalığa prim verme - pişmanlık duyarsın'' dedi.
bilginiz olsun.

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende anne olmak istiyorum ama bir türlü hamile kalamadım bana önereceğiniz birşey varmı

merhaba arkadaşlar uzun süredir fırsat bulup yzamıyordm. benim arkadşım herbalist selçuk kaya ya gitti ve şu anda 5 aylık hamile yumurtlama tembelliğiyle ilgiliydi şikayeti ayrıca eşinde de sperm sayı azlığı vardı. ürünleri tablet şeklinde yurt dışından geliyormuş.ama fiyatları söylandiği gibi euro üzerinden değil. tl olarak yani. bende gittim görüştüm bana güven verdi tedaviye başlamayı düşünüyorm. bence denemeye değer.

Bu adam bir ara tvde cikmadimi hatta rezil olmustu omuydu acaba serap ozguydu galiba bir hasta kiza ilac vermis kizcaz olmus falan filan ama bilmiyorum isim cagirisim yaptida cok gulmustum ya

hayır canım o olayı bende hatırlıyrm ama bu kişi o değil, senin söyledğin kişi herbalist değilmiş tıptan atılmış zaten. selçuk kaya işini profesyonelce yapıyor bence. ben gittim gördüm hamile bir hastası gelmiştti teşekkür etmek için mutluluğu gözlerinden okunuyodu. umarım aynı duyguyu bizlerde yaşarız.

kızlar ben netten aderslerine mail attım.
eşimde sperm morfolojisi düşük ne kullanmamız gerekir birde fiyatı ne kadar diye.
cevap geldi. 3 aylık ürün kullanmak gerekir aylık ürün fiyatı 185 tl diye..
şimdi değil ama biraz daha zaman geçince belki alırım. deneyenler lütfen buraya yazsın sonuclarını yazık bırde bunlara ümit bağlamayalım.

sevgili bubuş ben daha öncede yazmıştm benim arkadaşım selçuk kaya da gördüğü tedavi ile şu an hamile diye. ben kendim de ofisine gittim çok iyi karşıladılar daha önemlisi bilinçli yaklaşıyorlar.tahlillerimi değerlendirerek bitkisel ürün önerdiler.benim aldığım ürünlerin fiyatı 210 tl. hemde tablet şeklinde olduğundan kolaylıkla kullanabiliyorm. en çok hoşuma gidende garantisi varmı diye sordum bana açık açık ''sağlıkta garanti verilmez sonuç aldığımız kişiler var vücudun vereceği tepkiye göre sonuç değişir dediler'' yani boşa ümit vermemeleri çok hoşuma gitti. inşaalah yakın zamanda olumlu sonuç alırım ve sizinle paylaşırım.

Back
X