Kısırlık için hacamat, tıbbî sülük, akupunktur vb. tedaviler

merhaba, o zaman rahim sulugu yaptit, ben bugun ilk yaptirdum, oyle zor birsey degilmis

merhaba sülüğü nerede yaptırdınız? ben de rahim içine yapacak birini arıyorum İstanbul da iseniz bana kişi adres ve telefon bilgisinin özelden yazabilir misiniz lütfen. :KK36:

10 seans rahim içine değil, belimin üstüne ve göbeğim ile kasıklarımın arasındaki bölgeye yapıyor. bir de ayaklarımın iç taraflarına. her seansta değişik yerlere koyuyor. neye göre belirlediğini çok iyi bilmiyorum. rahim içine bir kere koydursam daha çabuk etki edeceğine kesinlikle eminim ama benim gittiğim yerde rahim içine sülük yapmıyorlar benim de cesaretim yok zaten.

sülük için nereye gidiyorsunuz acaba. İstanbul daysanız bana kinin adını telefonunu adresini yazar mısınız lütfen. çok acil birini bulmam lazım

sülük için nereye gidiyorsunuz acaba. İstanbul daysanız bana kinin adını telefonunu adresini yazar mısınız lütfen. çok acil birini bulmam lazım
canım ilgilenirsen bursa da yapan yer biliyorum çok güvenilir bir merkez ben hacamat yaptırıyorum orda istanbul hakkında bilgim yok

canım ilgilenirsen bursa da yapan yer biliyorum çok güvenilir bir merkez ben hacamat yaptırıyorum orda istanbul hakkında bilgim yok

kendim için istanbul da arıyorum,istanbul da yasadığım için.
ama uzun yıllardır bunun için uğraşan komşumuzun kızı için bursa da olan kişinin bilgilerini adı telefonu adresi yazarsan memnun olurum. kimin kime , kim aracılığıyla vesile olacağı bilinmez ;)

Kızlar meraba hacamat bende yaptırdım ve faydasını bizzat yaşadım ama en çok osteopati (Manuel tedavi ) nin faydasını çok çoOk fazla gördüm transfere giderken rahimim fazlasıyla hazırdı kesinlikle öneriyorum.. ilaçsız doğal transfer yapıldı çok şükür şu an hamileyim Rabbim tamamına erdirir inşallah ve Rabbim isteyen herkesi tez vakit evlat sahibi yapar :dua:

merhaba manuel tedaviyi nasıl uyguladılar? istanbuldaysanız iletişim bilgilerini yazar mısınız

canım bendende kocaman kocaman avuç içim kadar 2 parça düştü , benim 5cm kistim vardı ,o gitti sülükten sonra :KK66:

iltihap vardı ,pıhtı vardı ,ben bile şaşırdım içerden çıkanlara :p :p

bana sülük yapan hanım anlattı ; bayanın birisine sülük yapmış ,5-6 kilo iltihap çıktı diyor ,kulaklarıma inanamadımm :KK66:

ben 2 hafta üst üste yaptırdım ,ilkinde 4 ,ikincide 5 koydurdum :)

merhaba nerede yaptırdınız acaba iletişim bilgilerini özelden gönderir misiniz lütfen.
maraş taymışsınız yazdıktan sonra gördüm :)

Konu kapanmış galiba uzun zaman olmus. Cikolata kistinden kurtulup hamile kalan var mı bu yöntemler ile. Ve benim aşırı sancım oluyor, ölüyorum resmen agridan artik gercekten biktim biktimm. sancılarınıza iyi geldi mi

Konu kapanmış galiba uzun zaman olmus. Cikolata kistinden kurtulup hamile kalan var mı bu yöntemler ile. Ve benim aşırı sancım oluyor, ölüyorum resmen agridan artik gercekten biktim biktimm. sancılarınıza iyi geldi mi
merhaba ben sülükle kurtuldum.sizde endo diet ve sülük yapıp tamamen kurtulabilirsiniz

merhaba ben sülükle kurtuldum.sizde endo diet ve sülük yapıp tamamen kurtulabilirsiniz
Endo diet nedir ve sülük tedavinizi nasıl oldunuz ? Ne kadar sürdü. Ya inşllah benimkide geçer o kadar mutlu oldum ki duyduğuma :KK73:

Merhabalar...
Mesajınızı bu gün gördüm. Ancak sizin mesajınızdan iki gün sonra sülük yaptırmıştım :)
Bu konuyu da bu yüzden güncellemeyi düşünüyordum, iyi oldu...

Modern tıptan bir fayda göremedim ne yazık ki, bu nedenle alternatif tıbbı düşünürken bir fırsat ayağıma kadar geldi. Bu konuda uzman bir bayanla tanıştım ve bana bu zamana kadar hiç duymadığım şeyler söyledi.

Bu zamana kadar sadece yumurtalık ve rahimle ilgilenildiğini, ancak vücutta kanı tutmak ve dışarı atmakla sorumlu olan iki organ -ki bunlar karaciğer ve dalak- hakkında da alternatif tıptan faydalanabileceğimi söyledi. Karaciğer ve dalak vazifelerini iyi yaparsa adet düzene girer ve yumurtalıkların da düzgün çalışır dedi. Karaciğer ve dalak ile yumutalık ve rahim arasındaki bir organ olan kalın bağırsaklar da işin ikinci yönü. Her gün büyük tuvalete çıkmayan bir insanda kalın bağırsakların sertleştiğini ve bunun yumurtalıklara baskı yaptığını tabiri caizse dövdüğünü söyledi. Gelelim tedaviye:

İlaçları bırakınca bütün sistemim eski haline döndüğü için tedaviyi yumurtalıklar için değil de bütün karın içi organları kapsayacak şekilde planladı. Amacımız yumurtalıkları olumsuz etkileyecek her şeyden kurtulmak. Bunun yanında yumurtalıkları tekrardan uyarmak. Bu amaçla karnıma masaj yaptı, göbek deliğine 3 tane sülük tutturdu, 3 seans akupunktur uyguladı(yumurtalıklarımla alakalı olan noktalara) ve en son karnımdan ve sırtımdan pek çok noktadan hacamat yaptı. Bu noktalar da kalın bağırsak, yumurtalıklar ve üreme sistemiyle alakalı olan noktalar. Kan da zaten iyice pıhtı şeklinde çıktı.

Her gün büyük tuvalete çıkmam için ve genel bir detoks yapabilmek için de üç tane kür başladık. Çayları kullanamıyordum mide ağrısı yaptığı için. Ama bu kürleri çok rahat uyguluyorum. Bunlar da 1.oksijenli su detoksu, 2.yulaf, 3.bal-sirke-limon kürü.

Açıkçası her bir işlemi ve kürleri ayrıntılı anlatsam çook uzun sürecek. Şu an daha fazla yazamıyorum. O nedenle sorularınız olursa cevaba yönelik yazamaya çalışırım...

Rabbim hepimize şifa versin...

Not: Bu işlemler ve daha yazamadığım farklı işlemleri net sonuç alınca açıklamak istiyordum aslında. Henüz hamile kalma konusunda işe yarayıp yaramadığını bilemiyorum çünkü. Ama şu iki haftada her gün büyük tuvalete çıkmaya başladım ve karnım çok rahatladı. Yeni sivilceler eskisi kadar çıkmamaya başladı. Önceden kalın bağırsak ve yumurtalıklarıma dokunduğumda çok sertlik hissediyordum taş gibi, onlar da iyice azaldı. İşlemler bittikten bir kaç gün sonra da adet oldum ki bu benim için çok iyi haber. Şimdilik etkiler bunlar.

Merhaba, uzun zaman olmuş ama yine de sormak istedim. Bu tedaviyi nerde gördünüz acaba? Bende çocuk için uğraşıyorum haşimato ve pkosum var, hacamat ve sülüğü denemek istiyorum şifa olacağını düşündüğüm için. Siz hamile kalmak istiyor muydunuz, istiyorsanız etkisi oldu mu acaba?

Merhaba, uzun zaman olmuş ama yine de sormak istedim. Bu tedaviyi nerde gördünüz acaba? Bende çocuk için uğraşıyorum haşimato ve pkosum var, hacamat ve sülüğü denemek istiyorum şifa olacağını düşündüğüm için. Siz hamile kalmak istiyor muydunuz, istiyorsanız etkisi oldu mu acaba?
Merhaba
Tedavi olumlu etki etti kesinlikle ama benim pcos epey inatçı olduğu için tedaviden bir süre sonra yavaş yavaş eski halime döndüm. Aslında düzenli yaptırılsa daha iyi. Ben yurt dışındayım ama Türkiye'de de genelde ya orta asyalılar ya da ruslar bu karın masajını biliyorlar. Öyle bir yer bulursanız yaptırabilirsiniz. Ben uzun zamandır adet düzenini sağlayabilmek ve hamile kalmak için uğraşıyorum. Bu yöntemler de pcos u hafifletmede işe yaradı ama en son uyguladığım yöntem kadar hiç biri başarılı olamadı. Hayat tarzımı yeme içmemi tamamen değiştirdim ve düzenli adet görmeye başladım birkaç aydır. Bunu da okuduğum bir kitaba binaen yaptım aslında. O kitabın özetini ve yaşadıklarımı anlattığım bir topik var orayı okuyabilirsiniz ayrıntılar için

Back
X