• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kısırlık

evli misin?
yani bu kadar az oluyorsun da bünyen rahatsız olmuyor mu?
bir kaç gün geç kalsa vucudum patlayacak gibi, karnım gergin, sinirlerim tepemde oluyor. sende hiç bir şikayet yok mu regl olmamak dışında?

evli değilim
yok hiçbir şey hissetmiyorum

arkadaşlar sizin yaptığınızı hiçbir doktor yapmaz. arkadaşım yaşın kaç olursa olsun geç kalmış sayılmazsın. doktora git güzece tedavini ol. rabbim inşallah ondan sonra sana da bir evlat nasib eder inşallah. sonucçta yumurta üretebiliyor vücudun. o yüzden ümidini kesmeni gerektiren bir durumda yok. sadece sabır gerekiyor biraz.

teşekkür ederim çok destek oldunuz :)

ben burda dalgaya alınacak bir konu açtığımı düşünmüyorum.
benim burda kasteddiğim adet duzensizliği on beş gun geçti fln değil
bir insan yılda en fzla iki kere adet oluyorsa bu kısırlığın belirtisi olabilir diye duşundum

menopoza giren kadinlardan yola ciktin galibasen ama yilda 2 kere de olsa oluyorsun.. dedigin gibi kisir olabilirsin ancak bunun adet gorme ile alakasi yok benim akrabam adet oluyordu ama kisirdi....kesin birsey soyleyemeyiz..yilda 2 kere adet olan bir kadin icin kisirlik gibi bir durum yoksa cocuk konusu imkansız degil ama zor olabilir...baska ciddi bir sorununuz da olabilir...o yüzden vakit kaybetmeden gec olmadan bir an once doktora gidin..

menopoza giren kadinlardan yola ciktin galibasen ama yilda 2 kere de olsa oluyorsun.. dedigin gibi kisir olabilirsin ancak bunun adet gorme ile alakasi yok benim akrabam adet oluyordu ama kisirdi....kesin birsey soyleyemeyiz..yilda 2 kere adet olan bir kadin icin kisirlik gibi bir durum yoksa cocuk konusu imkansız degil ama zor olabilir...baska ciddi bir sorununuz da olabilir...o yüzden vakit kaybetmeden gec olmadan bir an once doktora gidin..

menopoza giren kadınlardan yola çıkmadım kendimden yola çıkarak konusuyrm
doktora gideceğim ztn :) ama insanların fikirlerini almak istedm gitmeden önce
belki kuruntu yapıyormdr dıye
çokta korkuyrm duyacklrmdan o yuzdn hiç gtmdm şimdiye kdr ama gdcm

kadında kısırlık olmaz derler,ne kadar doğrudur bilmiyorum tabii:KK66:

menopoza giren kadınlardan yola çıkmadım kendimden yola çıkarak konusuyrm
doktora gideceğim ztn :) ama insanların fikirlerini almak istedm gitmeden önce
belki kuruntu yapıyormdr dıye
çokta korkuyrm duyacklrmdan o yuzdn hiç gtmdm şimdiye kdr ama gdcm

korkularinin uzerine uzerine git bence;)saka bir yana cidden ihmal edilecek bir konu degil sorunun ne oldugunu ogrenmen lazim...daha fazla vakit kaybetme ki sonradan keske daha once gitseymisim deme...

korkularinin uzerine uzerine git bence:KK66:saka bir yana cidden ihmal edilecek bir konu degil sorunun ne oldugunu ogrenmen lazim...daha fazla vakit kaybetme ki sonradan keske daha once gitseymisim deme...

haklsıınız :)

5-6 ayda bir adet oluyorsan zaten hormonal bir sorun olduğunu gösterir.

doğru :(
ama neden böyle oluyor stresli bir hayat yuzunden mı yoksa yeme alışkanlıklarım yuzunden mı veya herhangı bir alışkanlığım yüznden mi :( ya da doğustan mı

doğru :KK43:
ama neden böyle oluyor stresli bir hayat yuzunden mı yoksa yeme alışkanlıklarım yuzunden mı veya herhangı bir alışkanlığım yüznden mi :KK43: ya da doğustan mı
Bende tiroit hastasıyım,adet düzensizliği fazla yaşamadım ama normalde yaşanıyor,saç dökülmesi,kilo alımı,sinirlilik,ellerde titreme ve aşırı uyuma isteğim vardı doktora gittim tiroit çıktı şimdi ömür boyu hormon ilacı kullanacağım.

Bende tiroit hastasıyım,adet düzensizliği fazla yaşamadım ama normalde yaşanıyor,saç dökülmesi,kilo alımı,sinirlilik,ellerde titreme ve aşırı uyuma isteğim vardı doktora gittim tiroit çıktı şimdi ömür boyu hormon ilacı kullanacağım.

çok geçmiş olsun
bende hemen gitsem iyi olack

Back
X