- 16 Ağustos 2014
- 352
- 69
- 38
- 37
- Konu Sahibi feracelife
5 - 6 ayda bir oluyorsun ve hiç bunca zaman doktora gitmedin mi? :O
gitmedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 - 6 ayda bir oluyorsun ve hiç bunca zaman doktora gitmedin mi? :O
adet düzensizliği ile kısırı nasıl bağdaştırdınız ki ..yemeklik kısırla bile bağlayabilirsin ay nar ekşisi dokundu bu ay adetten kesildim dersinde hey Allahım kardeşim dram mı arıyosun neden içini yakıyosun bi düşünce ile..gidersin kadın doğumcuyu yüzde 70 pko teşhisi koyar ilaçlarını kullanırsın adetin düzene girer yani..
gitmedim![]()
Nasıl endişe duymazsın neyim var neyim yok diye?
Şaka gibisin ya. Hormon bozukluğu olur mu diye korkuyorum demişsin de şu anki durumun normal mi de ondan korktun? Gerçekten anlamsız bir direnme.
Hadi sen gitmiyorsun da annen ya da annen yoksa bir yakının git diye üstelemiyor mu?! Tuhaf.
bende alay etmediğimi söyledim aşağıda espirili bir dilde olacağı söyledim belki biliyorumda söylüyorumdur ne dersin her uç yorumu alay kategorisine almasanız öleceksiniz değil mi al yazmıyorum daha bak çok ciddi yazdım bunu daha hoş oldu zaar.ben burda dalgaya alınacak bir konu açtığımı düşünmüyorum.
benim burda kasteddiğim adet duzensizliği on beş gun geçti fln değil
bir insan yılda en fzla iki kere adet oluyorsa bu kısırlığın belirtisi olabilir diye duşundum
5 6 ayda bir oluyorum
bende alay etmediğimi söyledim aşağıda espirili bir dilde olacağı söyledim belki biliyorumda söylüyorumdur ne dersin her uç yorumu alay kategorisine almasanız öleceksiniz değil mi al yazmıyorum daha bak çok ciddi yazdım bunu daha hoş oldu zaar.
endişe duymasam konu açmazdım herhalde
ki endişeli olup olmadığım iki satır cumleyle anlaşılamaz bence
ve ben sanırım kendımı yeterince iyi anlatamamışm kusura bakmayın
Yaşınız kaç? Bir doktora göründünüz mü? Ailenizden bunu
farkeden ve bunun ciddi bir sorun olduğunu düşünen olmadı mı? Bir kadın doğumcudan randevu alın vakit kaybetmeden.
İşte sorun orada. Endişe duyan insan gider uzmanına görünür. =D
Cümlelerinden değil eylemsizliğinden belli. Kolay gelsin.![]()
5-6 ayda bir adet olup da doktora gitmeyen ilk kişisindir herhalde.
Çocuk olmama vakası mı? Aklına ilk kısırlık mı gelmiş yoksa?
ne kadar erken tedavi olursa o kadar iyiduyacaklarımdan korkuyorum biraz
mantıklı bir cevap olduğunu dusunmeyebilirsinz ama oyle
evli misin?hayır .
sıkıntım yılda en fazla 2 kez adet oluşum