Kişisel alan ihlali

Karakiz

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
73
55
288
37
Hanımlar bir kac yıldır bir şirkette çalışıyorum, yalnız yeni ise başlayan birisi var yaşı benden küçük sevgilisi de var. Ama gel gelelim bilgisayar da birşey gösterecek yada bakicak olsa bana çok yaklaşıyor böyle arkadan egilmeler filan bu durum beni çok rahatsız ediyor birşey de diyemiyorum benim üstüm sayılır. Belki ben yanlis anlıyorumdur diye. Hatta bazen ayakta iş yaparken birden arkamda bitiyor kıl kuyruk, böyle belediye otobüsunde olurya çok sıkışık durumlarda, benim baktığım dosyaya bakmalar filan. Birşey soyleyecekse birden yüzüme doğru eğiliyor tabi ben geri çekililiyorum hemen. Öyle eğitimsiz birisi de değil kişisel alanla ilgili kuralları biliyor olması lazım. Ne yapmaya çalışıyor bir fikrim de yok. Siz bir akıl verin bana ya nasil kurtulucam bu durumdan.İlk defa böyle birşey geldi başıma. Birde ben bu kişiyi hiç sevmiyorum böyle yapışkan olmasa bile başka nedenlerden acaba o yüzden mi hareketleri bana batıyor.
Ben mi kişisel alan konusunda çok hassasım yoksa tacize mi ugruyorum da haberim mi yok.

bilirim. benim de başıma geliyordu bi zamanlar bu durum. sen sustukça dibinde biter. bazısı sırf gıcıklığına yapar bunu. susma
Normal de çok cevap veririm her şeye sokakta olsa ağzının payını verirdim ama iş yerinde sürekli çalıştığın birisi olunca çok zor gerçekten. Sana da geçmiş olsun darısı benim başıma artık.

benim de çalıştığım yerdeydi. böyle insanlar terbiyesizdir. analarının vermediği terbiyeyi biz vericez yapcak bişey yok. bikaç laf sok düzelir

Bol soğanlı sarımsaklı çemenli bir yemeğin ardından eğildiği zaman yüzüne hohlayarak konuşabilir ve burnunun direğini kırabilirsiniz. Metrobüsteki sapıklarda uygun zamanlarda kullandığım işlevsel bir taktiktir.

lütfen benle mesafeli olun deyin canım bu arada konu başlığı nasıl açılıyor yardımcı olurmusun

Rahatsız olduğumu çok belli ediyorum zaten sandalyeyi geri itip kalkıyorum siz bakın bilgisayardan diye.

Öyle yapmayın,anlamaz.Açıkça söyleyin.
Lütfen kişisel alanıma bir daha girmeyin,ben bu konuda çok titizim,siz de rica ederim dikkat edin deyin.
Bu şekilde daha bilimsel ve mantık çerçevesinde bir uyarı olur.Sustukça sinirlenip patlarsanız "yanaşıp durma" filan dersiniz,o da ne var seni mi taciz edicem gibi triplere girer,çirkin olur.

Anlıyor aslında ama anlamamazliktan geliyor. Direk söylesem bile sen yanlış anlamışsin diyecek birisi, her türlü kendisini haklı çıkartır birde gider başkalarına şikayet eder beni içi fesat bu kızın diye.

Benim is yerinde de vardi boyle biri cok sinir bi durum

Konusacagi zaman yaklasip yuzume dogru geliyodu her seferinde

Is bahanesiyle arayip laf arasina cok guzelsin sana kanim kaynadi vs diye soylenmeye baslamisti
Sevgilim var dedigim halde böyleydi ben de artik wpden yazinca kisa kisa cevaplar verdim muhatap olmak istemedigimi belirttim gibi oldu artik yazmiyo

Zaten isten de ayrildim sonra

Bence tersle direk cunku iyiniyetli oldukca bunlar karsilik buldugunu filan saniyo

Senin ki daha fenaymis benimki kıyafetin çok yakismis durumunda şu anda senin ki gibi birşey yapsa o zaman yaktım çırasını.

Senin ki daha fenaymis benimki kıyafetin çok yakismis durumunda şu anda senin ki gibi birşey yapsa o zaman yaktım çırasını.

Bence bi insan hoslanmadigi birinin dibine kadar girmez
Yanlislik olmasin diye birsey demiyoruz ama bunlar bizim de karsilik verdigimizi saniyo sonra
Bi de isteki diger insanlar da farkediyo ve kotu bi konuma dusmus oluyosun

Bence mesafe koy hemen

Yılışık. Eğiliyorsa kalkın hemen rahatsız olduğunuzu anlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…