Evet bunu söyleyeyim bir dahakine ama içimden bazen ağzının ortasina çarpmak geliyor.her dibine geldiğinde "buyrun benden istediğiniz bi iş mi var" de. her seferinde. yanına gelmeyi bırakır biyerden sonra
bilirim. benim de başıma geliyordu bi zamanlar bu durum. sen sustukça dibinde biter. bazısı sırf gıcıklığına yapar bunu. susmaEvet bunu söyleyeyim bir dahakine ama içimden bazen ağzının ortasina çarpmak geliyor.
Rahatsız olduğumu çok belli ediyorum zaten sandalyeyi geri itip kalkıyorum siz bakın bilgisayardan diye.Rahatsız oluyorum , biraz uzak durur musun " deseniz .
Normal de çok cevap veririm her şeye sokakta olsa ağzının payını verirdim ama iş yerinde sürekli çalıştığın birisi olunca çok zor gerçekten. Sana da geçmiş olsun darısı benim başıma artık.bilirim. benim de başıma geliyordu bi zamanlar bu durum. sen sustukça dibinde biter. bazısı sırf gıcıklığına yapar bunu. susma
benim de çalıştığım yerdeydi. böyle insanlar terbiyesizdir. analarının vermediği terbiyeyi biz vericez yapcak bişey yok. bikaç laf sok düzelirNormal de çok cevap veririm her şeye sokakta olsa ağzının payını verirdim ama iş yerinde sürekli çalıştığın birisi olunca çok zor gerçekten. Sana da geçmiş olsun darısı benim başıma artık.
Sağol canım ya bak bana moral verdin bende bunu düzeltim bari insanlığa bir katkım olsunbenim de çalıştığım yerdeydi. böyle insanlar terbiyesizdir. analarının vermediği terbiyeyi biz vericez yapcak bişey yok. bikaç laf sok düzelir
Rahatsız olduğumu çok belli ediyorum zaten sandalyeyi geri itip kalkıyorum siz bakın bilgisayardan diye.
güzel taktikmis.Bol soğanlı sarımsaklı çemenli bir yemeğin ardından eğildiği zaman yüzüne hohlayarak konuşabilir ve burnunun direğini kırabilirsiniz. Metrobüsteki sapıklarda uygun zamanlarda kullandığım işlevsel bir taktiktir.
Giriş yaptıktan sonra örneğin birderdim var bölümüne en ust sağ köşede Yeni konu aç bölümü var ordan açılıyor.lütfen benle mesafeli olun deyincanım bu arada konu başlığı nasıl açılıyor yardımcı olurmusun
Öyle yapmayın,anlamaz.Açıkça söyleyin.
Lütfen kişisel alanıma bir daha girmeyin,ben bu konuda çok titizim,siz de rica ederim dikkat edin deyin.
Bu şekilde daha bilimsel ve mantık çerçevesinde bir uyarı olur.Sustukça sinirlenip patlarsanız "yanaşıp durma" filan dersiniz,o da ne var seni mi taciz edicem gibi triplere girer,çirkin olur.
Anlıyor aslında ama anlamamazliktan geliyor. Direk söylesem bile sen yanlış anlamışsin diyecek birisi, her türlü kendisini haklı çıkartır birde gider başkalarına şikayet eder beni içi fesat bu kızın diye.Öyle yapmayın,anlamaz.Açıkça söyleyin.
Lütfen kişisel alanıma bir daha girmeyin,ben bu konuda çok titizim,siz de rica ederim dikkat edin deyin.
Bu şekilde daha bilimsel ve mantık çerçevesinde bir uyarı olur.Sustukça sinirlenip patlarsanız "yanaşıp durma" filan dersiniz,o da ne var seni mi taciz edicem gibi triplere girer,çirkin olur.
Senin ki daha fenaymis benimki kıyafetin çok yakismis durumunda şu anda senin ki gibi birşey yapsa o zaman yaktım çırasını.Benim is yerinde de vardi boyle biri cok sinir bi durum
Konusacagi zaman yaklasip yuzume dogru geliyodu her seferinde
Is bahanesiyle arayip laf arasina cok guzelsin sana kanim kaynadi vs diye soylenmeye baslamisti
Sevgilim var dedigim halde böyleydi ben de artik wpden yazinca kisa kisa cevaplar verdim muhatap olmak istemedigimi belirttim gibi oldu artik yazmiyo
Zaten isten de ayrildim sonra
Bence tersle direk cunku iyiniyetli oldukca bunlar karsilik buldugunu filan saniyo
Senin ki daha fenaymis benimki kıyafetin çok yakismis durumunda şu anda senin ki gibi birşey yapsa o zaman yaktım çırasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?