Kişisel alan ihlali

Bence bi insan hoslanmadigi birinin dibine kadar girmez
Yanlislik olmasin diye birsey demiyoruz ama bunlar bizim de karsilik verdigimizi saniyo sonra
Bi de isteki diger insanlar da farkediyo ve kotu bi konuma dusmus oluyosun

Bence mesafe koy hemen
Buz dolabindan farksizim is yerinde nasıl mesafe koyayim başka bu erkekler mal birde kız arkadaşı var ve evlenme teklif edecekmiş. Kendisi biraz sapıkça ama başka kızlar ona gulunce filan ondan hoşlandıklarını sanıyor, anası yaşındaki kadın için bile aynısı geçerli. Ben bastan yaşı benden küçük diye çok takmamistim ama galiba önlem almam lazım yoksa bu ortamda uzun vadede çalışmak can sıkıcı olur.

• Beğen
Reactions: KV_
Hanımlar bir kac yıldır bir şirkette çalışıyorum, yalnız yeni ise başlayan birisi var yaşı benden küçük sevgilisi de var. Ama gel gelelim bilgisayar da birşey gösterecek yada bakicak olsa bana çok yaklaşıyor böyle arkadan egilmeler filan bu durum beni çok rahatsız ediyor birşey de diyemiyorum benim üstüm sayılır. Belki ben yanlis anlıyorumdur diye. Hatta bazen ayakta iş yaparken birden arkamda bitiyor kıl kuyruk, böyle belediye otobüsunde olurya çok sıkışık durumlarda, benim baktığım dosyaya bakmalar filan. Birşey soyleyecekse birden yüzüme doğru eğiliyor tabi ben geri çekililiyorum hemen. Öyle eğitimsiz birisi de değil kişisel alanla ilgili kuralları biliyor olması lazım. Ne yapmaya çalışıyor bir fikrim de yok. Siz bir akıl verin bana ya nasil kurtulucam bu durumdan.İlk defa böyle birşey geldi başıma. Birde ben bu kişiyi hiç sevmiyorum böyle yapışkan olmasa bile başka nedenlerden acaba o yüzden mi hareketleri bana batıyor.
Ben mi kişisel alan konusunda çok hassasım yoksa tacize mi ugruyorum da haberim mi yok.:oops:

Valla birdaha boyle birsey yaptiginda acik bir sekilde rahatsizliginizi belirtin mesela ustunuze cok egildiyse birde kendinizi sert sekilde geri cekin , suratinizi cok yaklasirsa yine aniden rahatsiz oldugunuz belirtecek sekilde uzaklasin okuz degilse rahatsizliginizi anlayacaktir herhalde.

Buz dolabindan farksizim is yerinde nasıl mesafe koyayim başka bu erkekler mal birde kız arkadaşı var ve evlenme teklif edecekmiş. Kendisi biraz sapıkça ama başka kızlar ona gulunce filan ondan hoşlandıklarını sanıyor, anası yaşındaki kadın için bile aynısı geçerli. Ben bastan yaşı benden küçük diye çok takmamistim ama galiba önlem almam lazım yoksa bu ortamda uzun vadede çalışmak can sıkıcı olur.

Yok canim ben tecrubeme dayanarak soyliyim ama modern bi erkek gormuyorum cidden
Benim calistigim yer guya modern acik goruslu tiplerin oldugu biryerdi
Biraz gulumse sohbet et hemen niyeti bozuyolar
Farkli anliyolar
Soguk davransan onu da elestiriyolar

Kultur cok onemli iste
Trdeki kultur kiz erkek arkadasligina pek uygun degil sanirim
Kimle arkadas gorup konussam bi sure sonra yazmaya basliyolar sinir oluyorum

Isyerinde olunca daha bi sıkıntı oluyo surekli muhatap olmak zorunda oldugun icin

Kendileri hoslaniyo karsidakidaki normal davransa bile yanlis anliyo iste cok sacma
Karsilikli olsa zaten florte baslar insan yuz verir
Bazi erkekler bi garip cidden

nerede yasiyorsunuz?benim kizdan cok erkek arkadasim var.boyle yaklasan birini gormedim daha

Kac yasinda ki bu kadar hafife aldin durumu yasina verip?

'2 cm daha gelirseniz kucağıma oturacaksınız' cümlesiyle veya söyleyemeyecekseniz kendinizi hızla geriye atıp ona çarparak 'gözleriniz bozuk galiba, ekrana bakarken fazla yaklaşıyorsunuz' gibi bir yaklaşımla kurtarabilirsiniz belki.

'2 cm daha gelirseniz kucağıma oturacaksınız' cümlesiyle veya söyleyemeyecekseniz kendinizi hızla geriye atıp ona çarparak 'gözleriniz bozuk galiba, ekrana bakarken fazla yaklaşıyorsunuz' gibi bir yaklaşımla kurtarabilirsiniz belki.
Yok bir daha yaklassin söylicem çok yakın durmuyor musunuz diye. Yine yaparsa gidip amire söylerim ben bir kere uyarayim da sonra beni şikayet ettin demesin.

Back
X