Hanımlar bir kac yıldır bir şirkette çalışıyorum, yalnız yeni ise başlayan birisi var yaşı benden küçük sevgilisi de var. Ama gel gelelim bilgisayar da birşey gösterecek yada bakicak olsa bana çok yaklaşıyor böyle arkadan egilmeler filan bu durum beni çok rahatsız ediyor birşey de diyemiyorum benim üstüm sayılır. Belki ben yanlis anlıyorumdur diye. Hatta bazen ayakta iş yaparken birden arkamda bitiyor kıl kuyruk, böyle belediye otobüsunde olurya çok sıkışık durumlarda, benim baktığım dosyaya bakmalar filan. Birşey soyleyecekse birden yüzüme doğru eğiliyor tabi ben geri çekililiyorum hemen. Öyle eğitimsiz birisi de değil kişisel alanla ilgili kuralları biliyor olması lazım. Ne yapmaya çalışıyor bir fikrim de yok. Siz bir akıl verin bana ya nasil kurtulucam bu durumdan.İlk defa böyle birşey geldi başıma. Birde ben bu kişiyi hiç sevmiyorum böyle yapışkan olmasa bile başka nedenlerden acaba o yüzden mi hareketleri bana batıyor.
Ben mi kişisel alan konusunda çok hassasım yoksa tacize mi ugruyorum da haberim mi yok.