• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel bakımım ve moralim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Arkadaşlar
İşden ayrıldığımdan beri kuaföre gidemiyorum. Tek maaşla birde benim kuaför paramı ödemesini istemiyorum eşimin. Ama görüntüm canımı sokmaya başladı.
Üsküdar çengelköy civarında, Ümraniye belediyeye de yakın olabilir. Makul fiyatları olan ve memnun kaldığınız, önereceginiz bir kuaför var mı? Platin saçıma dip boya yaptirmamin çoktan zamanı geldi ve mali olarak dar donemdeyiz.

Kestaneye boyayın evde kendiniz.

Ombre de yaptırabilirsiniz.En azında dip boyası bu kadar uzamaz.Ben de aynı durumdayım sarışındım mali durumlar kötü olunca düz boyadım hatta teyzeme boyattım

Saçlarınızı beyazladığı için mi boyuyorsunuz? Eğer öyle değilse kendi saç renginize boyatın ve sürekli dip boyatmaktan kurtulun en azından maddi durumunuz tekrar düzelene dek..
haklısın cnm ama benim rengim oldu artık. yani 20 senedir sarışınım artık degistiremem. Beyaz çok yok.

Ombre de yaptırabilirsiniz.En azında dip boyası bu kadar uzamaz.Ben de aynı durumdayım sarışındım mali durumlar kötü olunca düz boyadım hatta teyzeme boyattım
ombre zaten cnm. dipleri yarıya kadar indi artık. ara renk lâzım. fiyatlardan haberim bile yok.

Saçınızı platin renginden ziyade yüzünüZe giden da koyu bir renge boyarsanız kuaför masrafını daha aza indirgersiniz .Dibi çok uzamış platin saç bence çok berbat görünüyor
sorma yaa. aynaya bakınca iğrenç bir görüntü. ama saçımı sarı seviyorum işte. kahve bana hiç yakışmıyor. etrafimdakiler de öyle diyor.

Kestaneye boyayın evde kendiniz.

Platin üzerine kestane boyarsa kestane rengi olmaz, grimsi bir renk olur. Platinden koyuya geçerken renk yüklemesi yaptırmak gerekiyor. İlk geçişte kuaförde yaptırsa iyi olur. Veya kullanacağı boyaya çok az kırmızı boya katması lazım. Ama en iyisi riske girmeden kuaföre gitmek.

haklısın cnm ama benim rengim oldu artık. yani 20 senedir sarışınım artık degistiremem. Beyaz çok yok.

Evde kendiniz platin renge boyamayı düşünebilirsiniz. Burada onunla ilgili forum sayfaları var. Arayıp onları okuyabilirsiniz. Ama riskli de olabilir tabii.

Bir dip boya ne kadar ki? Platin kullanmiyordum ama ben dip boyaya 70-80 civari veriyordum. Fiyatlar cok mu artti ki? Ayda bikac kez mi yaptiriyordunuz?

Evde kendiniz platin renge boyamayı düşünebilirsiniz. Burada onunla ilgili forum sayfaları var. Arayıp onları okuyabilirsiniz. Ama riskli de olabilir tabii.
bunu arastiracagim ama arkadaşlar tavsiye etmiyorlar. deneyenler olmadı diyorlar

Platin üzerine kestane boyarsa kestane rengi olmaz, grimsi bir renk olur. Platinden koyuya geçerken renk yüklemesi yaptırmak gerekiyor. İlk geçişte kuaförde yaptırsa iyi olur. Veya kullanacağı boyaya çok az kırmızı boya katması lazım. Ama en iyisi riske girmeden kuaföre gitmek.
evde kötü renk çıkacaktır doğru

Farklı renk alternatifini düşünün. Hem geçim acısından hemde kendi aynada görüntünüz acısından size iyi gelecektir. Platin saçın boya zamanı geldiğinde ciddi anlamda göze batıyor.

bir dönem mali sokıntı vektik kuaföre gitmedim biraz kuaförün yaptıgını begenmemekte etkili bunda . sacımı artık boyamıyırum boyarsamda kendim boyardım cok iyi olurdu kasımı kendim alıyorum

sacımı esime tıras makinesiylr kestirdim bir seferde anneme

cünkü en son gittiğim kadın yamuk kesmişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X