Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ideal kadınbir dönem mali sokıntı vektik kuaföre gitmedim biraz kuaförün yaptıgını begenmemekte etkili bunda . sacımı artık boyamıyırum boyarsamda kendim boyardım cok iyi olurdu kasımı kendim alıyorum
sacımı esime tıras makinesiylr kestirdim bir seferde anneme
cünkü en son gittiğim kadın yamuk kesmişti
hmm bak bu iyi fikir. ama merak ediyorum fırsat sitesinden gelenlere aynı özeni gösteriyorlar mı acabafırsat sitelerini takip edin bazen inanılmaz uygun fiyatlara kuaför fırsatları oluyor.
Aynen öyle. aslında gölge ile başladım. yıllar yılı gölge gölge üzerine olunca şimdi sarıFarklı renk alternatifini düşünün. Hem geçim acısından hemde kendi aynada görüntünüz acısından size iyi gelecektir. Platin saçın boya zamanı geldiğinde ciddi anlamda göze batıyor.
haklısın cnm ama benim rengim oldu artık. yani 20 senedir sarışınım artık degistiremem. Beyaz çok yok.
hayırlı olsun cnm. eminim güzeldir. ben henüz orada değilim. belki ilerde.Liseden beri saclarim sariydi gecen sene fenalik geldi dip boya dip boya... Dogal sacima dondum suan uclar baya akti ama saclarim uzun oldugundan ozellikle yapilmis gibi oldu bidahada beyazim olmadikca boyatmam... 15 seneden sonra dondüm bende
Dip rengini kendin yap ben oyle yaiyordum sacini kurtarir uzun sure colestonun acik sarisini al 1numarayi acicisi icinde boya nude sari oluyor zaten.ombre zaten cnm. dipleri yarıya kadar indi artık. ara renk lâzım. fiyatlardan haberim bile yok.
hmm bak bu iyi fikir. ama merak ediyorum fırsat sitesinden gelenlere aynı özeni gösteriyorlar mı acaba
ne kadar sarı senin saç cnm? benim bildiğin platin.Dip rengini kendin yap ben oyle yaiyordum sacini kurtarir uzun sure colestonun acik sarisini al 1numarayi acicisi icinde boya nude sari oluyor zaten.
hemen bakayım.ben hiç kuaför fırsatı almadım ama bikaç kez kahvaltı, iftar vs aldım,
diğer müşterilere verilen hizmetin aynısını verdiler.
arkadaşım da zayıflama paketi almıştı memnun kalmıştı.
baştan savacaklarını zannetmiyorum, yorum/puan sistemleri var çünkü.
Bnm arkadas ombresine palette 8.0 ole dip yapiyorombre zaten cnm. dipleri yarıya kadar indi artık. ara renk lâzım. fiyatlardan haberim bile yok.
Kuaför önerisi istemiş ama bilmiyorum ben o tarafları.
Benimkide platindi dibi koyu olur zaten yani dip boyanne kadar sarı senin saç cnm? benim bildiğin platin.
özelden yazarım sana canım. bir kuaför arkadaş bulduk yaniKuaför önerisi istemiş ama bilmiyorum ben o tarafları.
Sormak istediğiniz bişey olursa özelden bana ulaşabilirsiniz. Saç renginizi gormeden boya tavsiyesi veremem. :) evde kendiniz de platin yapabilirsiniz isterseniz.
kendi evde yapıyor öylemi?Bnm arkadas ombresine palette 8.0 ole dip yapiyor
Cok guzel oluyor
Canım ben sarı ile mutluyum yaPlatinden daha koyu renge geçmeyi düşünür müsün platin saç çok Bakım istiyor en azından durumlar düzelene kadar
O zaman Üsküdar'da biryer önerebilirim fiyatları güzel uygunCanım ben sarı ile mutluyum ya
belki ileride diyorum.