- Emoji Skoru
- 190.467
- Puanlar
- 798
iste malesef yetkilierin de yapacagi birsey yok. böyle şerefsiz babalari varken o cocuklarin elbet psikolojileri bozulacak. ama dedigim gibi bu adam onlarin hayatinin gercegi.Öncelikle detaylı yorumunuz için teşekkür ederim
Bağlarının devamı için boşandığımızdan beri çok mücadele ettim, olmayacak bi adamı baba yapmaya çalıştım ama..dediğiniz gibi onun derdi çocuk değil bendim hep..geliş gidiş benzin parasını dahi benden isteyen bi insan evet bi süre sonra gelmek istemez/daha doğrusu masraf yapmak istemez..sanırım dava nihayete erene kadar bu böyle olacak..her dönüşleri aşırı toksik, bana karşı nefret dolu, ağzı bozuk olurdu çocukların..son tatil dönüşü antidepresan kullanacak hale sokmuş çocukları, aylarca yemek yiyip gözüme bakamadılar utançtan(orda sürekli orspu dedirtip gülmüşler)..yetkililere de diyorum “benim bi daha bu çocukların o hale sokulduktan sonra toparlayacak gücüm yok diye)..Allah kurtarsın gerçekten, Allahlık bi durum
bir söz vardi ; kötü baba bogazda kalmiş kilcik gibidir. malesef ki dogru. o baba o bogazda hep kalacak, yutkunurken rahatsiz edecek. görüşseler de, görüsmeseler de, hatta baba geberip gitse de.
sizin baba yine baba en azindan, bes on sene de olsa cocuklar görmüsler, taniyorlar, seviyorlar. benim işimdeki biyolojikler direkt cocugu terkeden, yurda verenlerdi.
ama o "görmek istiyorum" dedikten sonra ne yapilir ki? anayasal hakki bir insanin cocugunu görmesi.
gorusmelerin cocuk teslim merkezinde olmasi daha iyi. orada kötü kelimeler kullanamaz cunku muhtemelen o odadaki gorevli gorusme raporu tutuyordur. hem boyle seye izin vermez hem de raporlar.
eve gitmedikleri icin sanslisiniz.
zaten 40 dk, bence cantaya kutu oyunu koyun o idiotun da anlayacagi bir oyun, gidince oynamak istesinler. az konusma bol oyunla zaman gecer gider. diger turlu cok zorlama bir gorusme oluyor, biyolojik olan bos muhabbetler kuruyor, durup durup sarilip agliyor falan. o yuzden ben yigiyordum oyuncaklari, anne/baba cocuk oynasinlar hem cocuk eglensin hem zaman gecsin hem de böyle böyle az da olsa bir bag olur diye.
ayrica bu karakterde insanlar duzenli gorusmeye gelmezler. bir geldi iki geldi üçe gelmez, zamanla hepten unutur.
simdi size aci cektirmek icin geliyordur , zamanla sizden bekledigi reaksiyonu alamazsa sıkılır.
bol sans diliyorum size ve cocuklariniza