- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
Umarim oyle olur. Yuregime su serptiniz sagolun.Ergenlikten sonra geçiyor o durum. Gözlemlediğim kadarıyla ergenlikte banyo yapmaya direnme çok yoğun şekilde görülüyor yeni nesilde. 17-18 civarı normale dönüyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarim oyle olur. Yuregime su serptiniz sagolun.Ergenlikten sonra geçiyor o durum. Gözlemlediğim kadarıyla ergenlikte banyo yapmaya direnme çok yoğun şekilde görülüyor yeni nesilde. 17-18 civarı normale dönüyorlar.
Cok iyi anliyorum. Cok zor. Allah yokluklarini gostermesin.Benimde oğlum 13 yaşında şuan bizi anlatmışsınız , banyoya girmesi için resmen yalvarıyorum , banyo yapmayı kesinlikle sevmiyor , yıkanıp çıkınca iç çamaşırı hariç benim giydirmemi bekleyecek kadar üşengeç bi çocuk ,
ne desek olmuyor bazen koltuğunun farkına varıyor ona rağmen yıkanmak yerine üstümü değiştireyim yeter diyor ,
küçükken ne güzeldi Sudan korkmadığı için her gün yıkardım , büyüdükçe işler daha zorlaştı . Zorlayınca da sinirleniyor
ileride belki kız arkadaşı falan kokuyorsun derde utanıryoksa benden bu kadar ancak dil döktüğümle kalıyorum
Allahtan kıl tüğ meselesine takılıyor da her duşa girdiğinde temizliğini yapıyor . Yoksa pis adam çekilmez valla
Bence flört aşamasında fark etmek mümkün değil. Aynı evde yaşamadıkları, bir tatile gitmedikleri ya da her gün görüşmedikleri sürece. Haftada 1-2 kez görüşürken her görüşecekleri gün duş alır, görüşmeye giderken diş fırçalayıp parfüm sıkar mesela. Diğer kalan 4-5 gün bunların hiçbirini yapmaz.Böyle gelmişse böyle gider. Bunu flört aşamasında fark etmen lazımdı. İnsan az çok o zaman fark eder diş fırçalama, duş, tırnak kişisel bakım bir alışkanlıktır. Pis pasaklı birini değiştirmek çok zor
Pis bir insanla ilişkiye girmek istiyorsa tabii konu sahibiEn azından ilişkiden sonra duşa giriyordur diye umuyorum.
Zaten yeni evliymişsiniz , bol bol fikfiki fikfiki![]()
Adam da tertemiz gezer böyle olunca
![]()
Bir ara eşimde böyle kendini saldı once güzel yaklaştım baktım olmuyor duş almadigin zaman seninle birlikte olmak istemesem naparsin dedim duş alrim dedi e ozaman güzel güzel söyledim böyle olmasını bekleme lütfen dedim snra daha dikkt etmeye başladı bekarken daha temzdi vallaMerhaba hanimlar, 7 aylik evliyim.Esimle asamadigim bi problemim var. Ben kisisel temizlige cok dikkat eden birisiyim ki bence normal olmasi gereken bir durum bu. Ama esim ne duzenli dus alma aliskanligi ne baska bisi hic dikkat etmiyor. dun en bu konudan kavga ettk kotu. bana soyleme surekli diyor ama inanin soylemedigim zamanda da degisen bisi olmadi yani tamamen bahanesi hep hazir oyle yorucu bir istede calismiyor. insan isterki karisi veya kocasi temiz olsun kendine dikkat etsin vs vs. umarim derdimi anlatabildim. en son ettigi laftan sonra bende ipler koptu. neymis bundan sonra her kusurumu yuzume dan diye soylicekmis. benim ona soyledigim onun kusuru degil tembelligiydi. ama o olayi buraya kdr goturdu..onerileriniz nelerdir ne yapmaliyim?
Yanlis yazdım aslında. Aldatan kişinin bu huylarını mumla ariyorumBacım temizlik çok önemli pis adama katlanılmaz net ama aldatan adamı da mumla aramak olmamalı. Erkek kıtlığı yok ve her erkek böyle değil.
Benim teyzem de ayrıldı. Ama benim eniştem Allah için iyi adam da çok pis. Oğlu da ona benzedi mesela. Aylarca yıkanmaz, evde sıcak su var sabun var... Zor ne diyimaklıma kendi teyzemin yıllar yıllar önce görüştüğü bir eş adayı geldibiz öyle takılmayız evlenmeden önce şu olmuş bu olmuş, evlilik dışı nereye gitmişler falan karışmaz bizim aile birbirine. o da 3-5 günlük tatile gitmişti adamla. döndükten sonra annemle konuşuyorlardı, ben tabii hemen misafir kulak olarak olaya dahil oldum. 3 gün üst üste aynı şortu giydi, parfüm vs kullanma huyu yok falan diyordu. şey demiş, parfüm neden kullanmıyorsun üzerinde hoş bir koku duymak istiyorum
acaba o adam kokuyor muydu diye düşündüm bakın şimdi. sonra ayrıldı zaten.
O zaman mis kokuyorduEvlenmeden önce kokusu burnunuza gelmedi mi?
Asıl önce banyoya girmesi lazımEn azından ilişkiden sonra duşa giriyordur diye umuyorum.
Zaten yeni evliymişsiniz , bol bol fikfiki fikfiki![]()
Adam da tertemiz gezer böyle olunca
![]()
Konu sahibi inançlı insanlarmızınız o zamanda mı almaz eşinHerkes müslüman değil![]()
Bırakın saysın kusurlarınızı, siz de sayın onunkileri. Elbet yorulup bir duş alacak.Merhaba hanimlar, 7 aylik evliyim.Esimle asamadigim bi problemim var. Ben kisisel temizlige cok dikkat eden birisiyim ki bence normal olmasi gereken bir durum bu. Ama esim ne duzenli dus alma aliskanligi ne baska bisi hic dikkat etmiyor. dun en bu konudan kavga ettk kotu. bana soyleme surekli diyor ama inanin soylemedigim zamanda da degisen bisi olmadi yani tamamen bahanesi hep hazir oyle yorucu bir istede calismiyor. insan isterki karisi veya kocasi temiz olsun kendine dikkat etsin vs vs. umarim derdimi anlatabildim. en son ettigi laftan sonra bende ipler koptu. neymis bundan sonra her kusurumu yuzume dan diye soylicekmis. benim ona soyledigim onun kusuru degil tembelligiydi. ama o olayi buraya kdr goturdu..onerileriniz nelerdir ne yapmaliyim?