daha önce açtığım konuda " Annem ve babamın davranışı" diye orda dile getirmiştim.Sevgilimle bulusamıyorum ailem kısıtlıyor diye.bu hafta vizeler vardı vizeden çıktıktan sonra çarşıya indim buluştuk kardeşim aradığında mecbur yalan söledim doğruyu sölesem bagırıp tepki verceklerini biliyorum çünkü.Saat 5 gibi annem aradı redddettm geliyorum gibisine babam aradı sonra onuda reddettm dedim ki kontoru gtmesin geliyorum neden olsa sonra en yakın kız arkadaşım aradı nerdesin sen diye anlattım ailen sni arıyor açmamşın beni aradılar bende kıvıramadm durumu yalan söyleyemedm sonradan dedim ben naptım diye çabuk eve git dedi.yolun yarısına kadar onunla geldik akşam oldu hava karardı diye.Sonra o giti ben eve grdim annem sen nerdeydn dedi bende gamzeyle beraberdim dedim.babam geldi ardımdan oda bana bakmaya çıkmş ! nerdeydin dedi gamzeyle gezdim dedim yalan söleme oglanla seni gördüm dedi anlattı şuraya kadar geldiniz snra sen el salladın dedi şok oldum. Neden yalan söyledin dedi cevap veremedim.Babamla annem salonda oturup konuşuyorlar bende oturma odasındaym dinliyorum.Babam anneme diyorki nolucak bu durum,annemde ne durumu dedi işte kızın durumu napıcaz dedi nişan mı dedi.Annem aslaa nişan yapmam ne nişanı daha yemek yapmayı bilmiyor doğru düzgn ev işi tutmuyor bunu versek ıkı gün sonra el laf eder be dedi.Babamda nolucak ey böle dedi annemde ayrılcak asla olmaz ayrılcak dedi. bide şunu diyor benim korkum biizm kız ya onunla birlikte olursaa ya yatarlarsa beraber diyo babam o zaman mecbur veririz diyo annemde kısıtlıycaz dedi
ben hiç duymamış gibi yatıyorum babam çağrdı neden böyle yaptın falan diye.sen istiyorsan verym git ama bida benim kapıma gelme melike dedi. ayrılcaksın bu iş biticek dedi bende ben seviyorum baba ve istiyorum onu dedim
babam dondu kaldı istiyosun öylemi tamam gelsin istesin asgari ücretle nasıl geçincen gibi laf etti.Annemde terbiyesiz utanmaz seni bide söylüyorsun seviyorum diye ben olsam diyemem tamam baba hata yaptım biliyorum affet bida olmaz ayrılırım demiyorda seviyorum istiyorum diyo dedi.biz hayırlı bir evlat yetiştirememişiz dedi Annem.Babamda bekar evinden mi geliyordunuz dedi nerden geliyonuz dedi mekanı söylemedim.ama bekar evine falan gitmedik.belkide onla yattın gibi imalı laf soktu.Şok oldum bunu benden bekleyemezsin ben o kadar düşmedim sevdim sadece dedim.beklerim güvenim yok artık sana gözümde hiçsin dedi .Annemde okula giderken ya benle gitcen ya babanla dedi.telefonumu aldılar yarında bilgisayarı alıcam elinden sana birşey yok dedi. Babamın bu düşüncesi beni mahfetti annemgil beni çok suçluyor napıcam bilmiyorum nasıl davranıcam bilmiyorum nolur yardım edin