Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kısıtlı süredenişan elbisesi

TheQueeninthenorth

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.284
20.176
598
Arkadaşlar kısmetse 30 ocakta salonda nişanım olacak. Ben şu an Antep'te görev yapıyorum, öğretmenim. Sömestr tatilinde memleketim İstanbul'da olacak nişan. 25 inde istemeye gelecekler. Kılı kırk yaran ve detaylara çok takılan, zor karar veren biriyim. İstemede giyeceğim elbiseyi bile haftalarca araştırmadan sonra seçip alabildim. Gelgelelim daha nişan elbisesi için alışverişe çıkmış gezmiş, kafa yormuş değilim. İstanbul'dan bakarım dedim hep, burda tek başıma bakmak istemedim. Ama 4 gün kalıyor istemeyle nişan arasında. Sizce 4 gün yeterli mi? Basen bölgesi geniş biriyim, hemen bir günde pat diye hazır modellerden bulup alamazsam, tadilat vs gerekirse bu süre çok mu az?? Zaman yaklaştıkça çok panik yapar oldum.

İstanbul'da nokta atışı yapmak için nişanlık için nerelere bakmam gerekir? Bir de, nişanlık piyasası nedir arkadaşlar fiyatlar vs? Özellikle burda değişik modeller var, geniş yelpazede fikir verir, bol çeşit var ve kısa zamanda tadilat yaparlar dediğiniz, önerdiğiniz yerler var mı? Kırmızı alarm modundayım ((((((

Ben 2 hafta kala gelinlik aldım bişey olmaz canım :) bütçen eğer ortalamaysa fatih te gezinebilirsin biraz daha ayırabilirsen Bağdat Caddesi , Osmanbey bakabilirsin ama program yap mutlaka. 2 gün ayir gezmeye en gec 3. Gün elbiseni almış ol ki 4. Güne hazır olsun dar bi elbise aramiyosan basen çok problem olmaz zaten

internetten model filan arastirsana.. kafanda bi fikir olur hem..

Merhabalar arkadaşım;
Ben nişanlanmadım ama sana bir site önereyim, yeri Kartal (Anadolu yakası'nda) . Kızkardeşimin düğününde ekteki siteden 4002 nolu modeli kiralamıştım vede çok yakışmıştı. Çevrenin fikri :) Bende zor beğenen biriyimdir. Kızkardeşim gelinliğide oradan aldığı için 250.00 tl ye kiralamıştım 4.30 sene önce. Sahibi Gülbeyaz hanım vücut yapınıza hangi model gider diyede sizi yönlendiriyor. İşinde porfesyonel biri... Belki yardımcı olabilmişimdir. Şimdiden hayırlı olmasını dilerim.. En güzel dileklerimle....
http://www.gulbeyazmodaevi.com/nisanliklar-8.aspx

Antep'te birkaç yer var sadece bakabileceğim. İstanbul'da seçenek daha çok, üstelik ailem de fikir verebilir diye bekledim ama sanırım burdan birkaç model deneyip en azından şu tarz istiyorum, bunu istemiyorum gibi elemeler yapmalıyım.

Öncelikle hayırlı olsun stres yapmayın mutlaka halledilir. Antep de yeniçarşı yani Gazi Muhtar diye tabir edilen yerde Nişantaşı Sokağa gitmenizi tavsiye ederim. İstanbuldaki kadar çeşit yoktur ama Antepte de güzel şeyler bulabilirsiniz. Dediğim gibi Gazi Muhtar Caddesinde bir çok farklı ve güzel model bulabilirsiniz. Kolay gelsin :)

Ben nişan elbisemi, bir saatte almıştım, elbise işte, güzel olsun yeter, en çok güzel olmasa da olur. Çok takıyorsanız bakın antepte, büyük bir şehir rahatlıkla 10 günde bulursunuz( çok zorlandığınız için dedim)

Gazimuhtar a bakıcam arkadaşlar. Söz elbisemi ordaki Dreamon dan aldım. Güzel nişanlık modelleri de vardı ama söz elbisesine bir saatte karar verip elli tane model denediğim için çalışanları bayıltmayayım başka zaman bakayım dedim Güzel modeller vardı gördüğüm kadarıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…