- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
ben aranmıyosam aramamıda istemesinler o zaman.hem eşimin sarılmasından neden utanıcam ki bence sacmalıyosunuz evliyim karısıyım kalkıpta kucak kucağa oturmuyoruz sonucta
Bakın dul diye ayrılmış diye bir insanı kötülüyorsunuz. Ne gibi ahlaksız arkadaşları vardı bunu anlayamadım ve siz neye şahit oldunuz ki gözünüzle mi gördünüz. Nereden biliyordunuz. Çıktığı görüştüğü birileri olabilir ayrıldı diye hayatında başka biri olmayacak mı. Erkek kardeşi de buna tepki vermiş olabilir dul kadın ne geziyor öyle diye siz de hemcinsinize destek olacağınız ve eşinizi yumuşatacağınız yerde olaya körükle gitmişsiniz belli ki nereden duydu eşiniz belki de siz söylediniz özellikle kızsın diye yoksa nereden duyacak evlendiğine göre demek ki ilişkisi ciddiymiş. Yok yine sorunları varmış filan bundan mutlu mu oluyorsunuz. Hem mesafe koydum arama diyorsunuz hem de ev yerleştirmesine çağrılmak isteniyorsunuz. Mesafeli olan görüşmeyen sizsiniz neden çağırsınlar ki hamile kalınca da sırf eşinizin hatrına aramış sizi bende olsam biriyle çıkıyorum diye araya mesafe koyan biriyle görüşmezdim. Onlar kardeş araları ne kadar kötü olursa olsun yine başları sıkıştığında biribirlerini kollarlar siz aralarına girmeyin isterseniz ve kötü olmalarından mutlu olmayın eşiniz zaten sizin yanınızdaymış görümceniz evlenmiş gitmiş daha derdiniz ne size kişisel ne kötülüğü oldu ki. Unutmayın en mutlu evliliğim var diyenler bile bir gün dul kalabilir siz bir süre sonra biriyle görüşseniz ki hakkınız tekrar sevmek yuva kurmak ve birisi hakkınızda ahlaksız arkadaşlıklar dese hoşunuza gider mi. Siz kendi yuvanıza bakın neden dert ettiniz anlayamadım size karışan yok eden yok.
Öyle mi? O zaman Kayınvalideniz neden evladına sarılamayacak? Bu çok daha saçma bence.
merhaba arkadaşlar kıskanç bi görümce ve kaynanaya sahibim.yaşananlar çok hangisini anlatayım bilmiyorum.mükemmel bi eşe sahibim üzerime titreyen koruyup kollayan bi eş.kaynanam oğlunu benden kıskanıyo ne zaman onlara gitsek eşimin bana sarılmasını fln kıskanıyo oda hemen eşime sarılıyo.gelelim görümceme asıl derdım onunla ben evlenmeden önce onunla tanıştığımda duldu ve yasca bizden büyük başlarda gayet iyi anlaşıyoduk fakat bunun bazı ahlaksız arkadaslıklarını duydum kaynanamda biliyodu tabi eşimden cok korkarlar ondan gızlenıyodu hersey ben bunları duyunca arama mesafe koydum derken esim öğrendi fln ablasını sildi.kaynanam naptı netti barıstırdı ikisini ve düğünümden 1 ay önce evlendirdiler görümcemi düşünün benim herseyime burnunu sokan görümcemin ev yerlestirmesine cağırmadılar beni. eşim ablasını pek sevmiyo artık ama kaynanam sürekli kızını arayıp sormamızı pohpohlamamızı istiyo buda benim sinirlerimi iyice bozuyo.yeni evliğiğindede problemler yaşıyomus yaşamasa sasrdım zaten kendini dunyadaki tek kadın olarak görüyo.suan hamileyim 4 aylıkve kendisi daha 1 kez aradı beni.bebeğimin cinsiyetine doktorumuz kız gibi dedi kayanam görümceme hemen sana benzicek halasının aynısı olur kız seni çok sevcek fln diyomus tabi buda bi havalanıyo ve sahipleniyo.nasıl davranmalıyım arkadaslar sinirlerimi iyice bozuyolar
Dediğim gibi annesinin boşanmış, zor günler geçirmiş ve üstüne üstlük ikinci evliliğinde de sıkıntılar yaşayan ablasıyla daha fazla ilgilenmesini istemesinden normal bir şey olamaz. Bir insanın ahlaki yaşantısı da kimseyi bağlamaz. Ne olursa olsun sizin ablayı yaftalamaya, kardeşini de ona karşı doldurmaya hakknız yok. Ailesi oğullarına düşkün olabilir, annesi sarılabilir de bundan doğal ne var. Lütfen kıskanç diye yaftaladığınız anne ve ablanın yerine koyun kendinizi ve duyarlı olun. Aileye karşı da anlayışlı davranın.
tüm detayları bilmediğiniz için beni sucluyosunuz.evli bi adamla ilişkisi çıktı dayısı bastı bunları evde uygunsuz bi şekilde daha sonra konu kapansın diye bi başkasınla evlendirdiler. bütün mahalle duydu eşim uzakta okuyodu arkadasları haber etmiş ona.ben eşimi aksine dizginledim hep hangi erkek ablasının evli bi adamla düşüp kalktığını kabullenir.evine çağırmadılar olayı mesafe koymadan onceydi bi teklif bekledim sadece.kusura bakmayın dul kalsamda seviyorum diye evli bi insan görüşmem bunuda bu kadar net söylüyorum
Eşin o kadar mikemmelse, kardeşinin arkadaşlarından kime ne
Annesinin oğluna sarılmasından kime ne
Görümcen için dünyadaki tek kadın kendi sanıyo demişsin de
Sen böyle düşünüyo olabilir misin acaba
merhaba arkadaşlar kıskanç bi görümce ve kaynanaya sahibim.yaşananlar çok hangisini anlatayım bilmiyorum.mükemmel bi eşe sahibim üzerime titreyen koruyup kollayan bi eş.kaynanam oğlunu benden kıskanıyo ne zaman onlara gitsek eşimin bana sarılmasını fln kıskanıyo oda hemen eşime sarılıyo.gelelim görümceme asıl derdım onunla ben evlenmeden önce onunla tanıştığımda duldu ve yasca bizden büyük başlarda gayet iyi anlaşıyoduk fakat bunun bazı ahlaksız arkadaslıklarını duydum kaynanamda biliyodu tabi eşimden cok korkarlar ondan gızlenıyodu hersey ben bunları duyunca arama mesafe koydum derken esim öğrendi fln ablasını sildi.kaynanam naptı netti barıstırdı ikisini ve düğünümden 1 ay önce evlendirdiler görümcemi düşünün benim herseyime burnunu sokan görümcemin ev yerlestirmesine cağırmadılar beni. eşim ablasını pek sevmiyo artık ama kaynanam sürekli kızını arayıp sormamızı pohpohlamamızı istiyo buda benim sinirlerimi iyice bozuyo.yeni evliğiğindede problemler yaşıyomus yaşamasa sasrdım zaten kendini dunyadaki tek kadın olarak görüyo.suan hamileyim 4 aylıkve kendisi daha 1 kez aradı beni.bebeğimin cinsiyetine doktorumuz kız gibi dedi kayanam görümceme hemen sana benzicek halasının aynısı olur kız seni çok sevcek fln diyomus tabi buda bi havalanıyo ve sahipleniyo.nasıl davranmalıyım arkadaslar sinirlerimi iyice bozuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?