Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

gunaydın,,,,

uff yagmur yagmıyo bugun aman ya 2 odanın camı tullerı ve mutfak benı beklıo ,,bıde grıbım uff sansıma ne dıyım :52:
sımdı tulun bırı yıkanıo dısarı asarım bıraz durur sonra utuleyıp asacam,,

gunaydın,,,,

uff yagmur yagmıyo bugun aman ya 2 odanın camı tullerı ve mutfak benı beklıo ,,bıde grıbım uff sansıma ne dıyım :52:

ıslak assana su misali kırışmıyor hem kendi kendine kuruyor ben hiç ütülemem valla tülleri falan

gunaydın,,,,

Tüllere ütü gerekiyormu canım ya. Benimkileri yıkadım hemen astım, ohh miss gibin oldu, hiç ütülemeye gerek kalmadı. Hoş ütüleyecek zaman ve sabır bende yok zaten :1::1:

Tüllere ütü gerekiyormu canım ya. Benimkileri yıkadım hemen astım, ohh miss gibin oldu, hiç ütülemeye gerek kalmadı. Hoş ütüleyecek zaman ve sabır bende yok zaten :1::1:

canım bende meraklı deılım ama ıkı odanın tulu organze mecbur utu ıstıo ,,alırkende satıcı dedıydı cok guzel durur ama bunun cınsı geregı utu ıster dıe bende guzellıge aldandım aldım ama sımdık canıma okuyo :))) neysekı ıkı odanın sadece :))

ya fransız dantelı tullerımı bende hıc utulemem ama ıkı odanın kı organze ve uzun o yuzden kırısıklıgı kendı acamıo,,mecbur utulemek zorunda kalıorum

ben sinir oluyorum tül güneslik ütülerken ütü masasına sığmıyor ordan çek öbür tarafı kırışıyor. çok şükür kırışmıyorlarda pek gerek kalmıyor ıslakta asınca ucundaki ağırlık aşağı çekiyor düzeliyor.

ben sinir oluyorum tül güneslik ütülerken ütü masasına sığmıyor ordan çek öbür tarafı kırışıyor. çok şükür kırışmıyorlarda pek gerek kalmıyor ıslakta asınca ucundaki ağırlık aşağı çekiyor düzeliyor.

ya tabı sımdıkı makınelerde kırıstırmama programıda var rahat edıom ,hele yatak odamdakı tullere bayılıyorum:)) fransız tulu ,,sıktırsam bıle asınca agırlık yapıo sankı dersın sımdı utuleyıp astın :)) en cok onları sevıom yıkamayı:)

gunaydın,,,

cok yorma kendını,,sonucda hamılesın,,
yormadan yapmaya çalışıcam canımm ama mübarek tez canlıyımm pırt fırt yapasım geliyorrr :D
Allah kolaylık versin o zaman sana
teşekkür ederimm canımm aminn
ben gıder ,tulu asım sonrada camı sılım,,ıkındı gıbı gelırım o zamana kadar bıter hheralde ıslerım :)))))optums:16::16::16:

bende öptümmm kuzummm kolay gelsinnnn sana da banada ve tüm temizlik yapan canlara :) emektar ev hanımları :)) öptümmmmmmmm hepinizi :16:

bugün kar soğuğu var sanki yağmurcum. benim işyeride her yer taş her yer kapı cam .aynen donuyoz.
aynen canım donuyorum resmen. bi de antalyadayım karlı buzlu bi memlekette olsam yaşayamam heralde :31:
sen hala adet olmadın mı ? ve hala test ettırmedın mı ?:47:
yok olmadım yarın sabah doktora gitcem allah izin verirse inşallah kötü bişey çıkmaz :25:
kansızlıkmı var canım sende? havalarda soğudu dikkat et üşütüp hasta olma
evet canım kansızlık var parmaklarım ayaklarım hiç ısınmıyor :19:

Back
X