çok üşüyorum kızlar ben yaaa![]()
bugün kar soğuğu var sanki yağmurcum. benim işyeride her yer taş her yer kapı cam .aynen donuyoz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım hayırlısı inşallah darısı isteyen herkesin başına. sende ne var ne yok.
gunaydın,,,,
uff yagmur yagmıyo bugun aman ya 2 odanın camı tullerı ve mutfak benı beklıo ,,bıde grıbım uff sansıma ne dıyım
sımdı tulun bırı yıkanıo dısarı asarım bıraz durur sonra utuleyıp asacam,,
amin......ben bekarım okuyorum öğrenciyim şuan bir şey yok henüz.........
gunaydın,,,,
uff yagmur yagmıyo bugun aman ya 2 odanın camı tullerı ve mutfak benı beklıo ,,bıde grıbım uff sansıma ne dıyım
sımdı tulun bırı yıkanıo dısarı asarım bıraz durur sonra utuleyıp asacam,,
acele etme zaten okul falan bitsin herşey olur sırasıyla
ıslak assana su misali kırışmıyor hem kendi kendine kuruyor ben hiç ütülemem valla tülleri falan
Tüllere ütü gerekiyormu canım ya. Benimkileri yıkadım hemen astım, ohh miss gibin oldu, hiç ütülemeye gerek kalmadı. Hoş ütüleyecek zaman ve sabır bende yok zaten![]()
ya fransız dantelı tullerımı bende hıc utulemem ama ıkı odanın kı organze ve uzun o yuzden kırısıklıgı kendı acamıo,,mecbur utulemek zorunda kalıorum
ben sinir oluyorum tül güneslik ütülerken ütü masasına sığmıyor ordan çek öbür tarafı kırışıyor. çok şükür kırışmıyorlarda pek gerek kalmıyor ıslakta asınca ucundaki ağırlık aşağı çekiyor düzeliyor.
günaydınn kızlar bugün misafirim var yeni kalktım ve işler bekliyor hemen işe koyulmam lazımmm oy oyyyyyyyyyyyyy
günaydınn kızlar bugün misafirim var yeni kalktım ve işler bekliyor hemen işe koyulmam lazımmm oy oyyyyyyyyyyyyy
yormadan yapmaya çalışıcam canımm ama mübarek tez canlıyımm pırt fırt yapasım geliyorrrgunaydın,,,
cok yorma kendını,,sonucda hamılesın,,
teşekkür ederimm canımm aminnAllah kolaylık versin o zaman sana
ben gıder ,tulu asım sonrada camı sılım,,ıkındı gıbı gelırım o zamana kadar bıter hheralde ıslerım :)))))optums![]()
aynen canım donuyorum resmen. bi de antalyadayım karlı buzlu bi memlekette olsam yaşayamam heraldebugün kar soğuğu var sanki yağmurcum. benim işyeride her yer taş her yer kapı cam .aynen donuyoz.
yok olmadım yarın sabah doktora gitcem allah izin verirse inşallah kötü bişey çıkmazsen hala adet olmadın mı ? ve hala test ettırmedın mı ?![]()
evet canım kansızlık var parmaklarım ayaklarım hiç ısınmıyorkansızlıkmı var canım sende? havalarda soğudu dikkat et üşütüp hasta olma