Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hayırlı sabahlar hatunlar :3:
kış geldi artık kendinize dikkat edin
iki gündür kar yağıyordu bugün güneş açtı şükür
ama ayaz var
aman dikkat

aynen canım donuyorum resmen. bi de antalyadayım karlı buzlu bi memlekette olsam yaşayamam heralde :31:

yok olmadım yarın sabah doktora gitcem allah izin verirse inşallah kötü bişey çıkmaz :25:

evet canım kansızlık var parmaklarım ayaklarım hiç ısınmıyor :19:

ya aslında soğuk memlekette daha rahat yaşanıyor yağmur ya. Orda klimayla ısınırken soğuk yerde dışarısı soğuk ama içerler süper oluyor. Yaşadım biliyorum. Bizde evde klimayla ısınıyorduk, oturduğumuz oda sıcak olurdu, şimdi soğuk memleket olunca kalorifer var, her yer sıcak ayaklarım bile ısınıyor yani :1::1: Ama işyerinde benimde buz gibi. Üşümüyorum mesela şuan ama, ayaklarım sanki buz kovasında. Pekmez içebiliyorsan hergün yarım çaybardağı pekmez iç, çok tatlı geliyorsa üstüne yarım limon sık çok rahat içiliyor. İlaçlar falan hikaye. Tek çözüm bence pekmez. ama düzenli içicen. Bende hamilelikten önce başladım ama şimdi içemiyorum bulantım olmuyor. Şu bulantılar geçsin inşallah bende tekrar başlicam

ya aslında soğuk memlekette daha rahat yaşanıyor yağmur ya. Orda klimayla ısınırken soğuk yerde dışarısı soğuk ama içerler süper oluyor. Yaşadım biliyorum. Bizde evde klimayla ısınıyorduk, oturduğumuz oda sıcak olurdu, şimdi soğuk memleket olunca kalorifer var, her yer sıcak ayaklarım bile ısınıyor yani :1::1: Ama işyerinde benimde buz gibi. Üşümüyorum mesela şuan ama, ayaklarım sanki buz kovasında. Pekmez içebiliyorsan hergün yarım çaybardağı pekmez iç, çok tatlı geliyorsa üstüne yarım limon sık çok rahat içiliyor. İlaçlar falan hikaye. Tek çözüm bence pekmez. ama düzenli içicen. Bende hamilelikten önce başladım ama şimdi içemiyorum bulantım olmuyor. Şu bulantılar geçsin inşallah bende tekrar başlicam
aynen canım ya klima hiç ısıtmıyor. :19: zaten sadece bi odada var odadan çıktığın anda buz gibi her yer.evde üşümüyorum ama iş yeri soğuk gerçekten. dışarda çok güzel güneş var azcık çıksam ıısınırım belki ama malum iş yerinden çıkamıyorum :50: pekmez içmeye çalışırım canım ama ne pekmezi önerirsin üzüm mü keçi boynuzu mu :27:

aynen canım ya klima hiç ısıtmıyor. :19: zaten sadece bi odada var odadan çıktığın anda buz gibi her yer.evde üşümüyorum ama iş yeri soğuk gerçekten. dışarda çok güzel güneş var azcık çıksam ıısınırım belki ama malum iş yerinden çıkamıyorum :50: pekmez içmeye çalışırım canım ama ne pekmezi önerirsin üzüm mü keçi boynuzu mu :27:

Keçi boynuzunu bilmiyorum canımya, sen üzüm pekmezi al, hatta bulabilirsin organik al. Yani yapan birilerinden bul, marketten falan alma. Annenler bilir yapan birilerini heralde. Üzüm pekmezi iç. Sabahları tahin pekmez karıştır ye. Ben 2 gündür az az öle yiyorum kahvaltıda.

Keçi boynuzunu bilmiyorum canımya, sen üzüm pekmezi al, hatta bulabilirsin organik al. Yani yapan birilerinden bul, marketten falan alma. Annenler bilir yapan birilerini heralde. Üzüm pekmezi iç. Sabahları tahin pekmez karıştır ye. Ben 2 gündür az az öle yiyorum kahvaltıda.
mmmmmm :56: tahin-pekmez çok severim canım bak öleee yiyebilirim seve seve :52: ay canım çekti şinciiiiiik :30:

Anaam şu yağmuru merak ediom giriom giriom bu kız yine adet olmamış artık devlet meselesi gibi oldu bütün topic yağmuru merak edios :1:

kızlar dun buraya gırdıgım gıbı cıkmak zorunda kaldım..
dun kocacımla gıtmıstık doktora..
tabı babası kızını görunce cok mutlu oldu..çunku en son 3 aylıkken görebılmıstı..
sımdı ekranda koca bebek duruyordu..
neyse sonra ben eve gectım oda ıse gerı dondu..
derken pat tel actı hadı bıseyler alalım dedı..
bende fırladım cıktım dısarı..bebek arabasıyla kanguruyu aldık dün..
bıde annanesı oyun halısı aldı

$Chicco-Go-Mavi-Kanguru_51590_1.webp $Pierre-Cardin-2040-Bebek-Arabasi-Gri-Oranj__25326675_0.webp $17912.webp

Dün bende arkadaşımın bebek alışverişine çıktım..Ay o ne zevkli bişey yaa herşeyi aldırıyom kıza :27:

Bebek alışverişi çok farklı bişiy yaa insan hepsinden almak istiyor :27:

Ben şu bebek arabalarının değişik bi modelini gördm en çok da onlara özeniyom zaten niyeyse : ) halbuki hiç yürümeyi sevmem : )

Gördüğüm bebek arabası 3 tekerlekli çok tarz duruyodu..Puseti ve ayrıca düz olan ana kucağıda bebek arabasına dönüşüyor ..Yani şöyle altta olan tekerlekli kısım bi iskelet.. takıp çıkarabilion pusete..gezmeye gittiğinden pusetli bebek arabasını kullanırsın küçükken sonra alttaki kasnağını çıkarıp pusetle bebeği eve çıkarabilrsin...

O çok hoşuma gitti tabi inş aLmayı da nasip eder Rabbim..

Ooy millancım güle güle kullansın bebekin inş..

Bu sitede bi yerde okumuştm ama hatırlamiom..Bebek alışverişinde alınan ve hiç kullanılmayan eşyalar diye..orayı da okuyun kıslar gereksiz alışveriş yapmamış olursunuz..

Anaam şu yağmuru merak ediom giriom giriom bu kız yine adet olmamış artık devlet meselesi gibi oldu bütün topic yağmuru merak edios :1:
ewet yaa boyle finali heyecanla beklenen filmler gibi:1:sanki kirmizi olsan ondan once biz rahatlicaz:52:ahhh bide bebisi supriz yapiyormus:1:insallah:16::16:

Dün bende arkadaşımın bebek alışverişine çıktım..Ay o ne zevkli bişey yaa herşeyi aldırıyom kıza :27:

Ben şu bebek arabalarının değişik bi modelini gördm en çok da onlara özeniyom zaten niyeyse : ) halbuki hiç yürümeyi sevmem : )

Gördüğüm bebek arabası 3 tekerlekli çok tarz duruyodu..Puseti ve ayrıca düz olan ana kucağıda bebek arabasına dönüşüyor ..Yani şöyle altta olan tekerlekli kısım bi iskelet.. takıp çıkarabilion pusete..gezmeye gittiğinden pusetli bebek arabasını kullanırsın küçükken sonra alttaki kasnağını çıkarıp pusetle bebeği eve çıkarabilrsin...

insallah rabbim tez zamanda bizede yasatacak bu duygulari...eger simdi olmuyosada bizim icin en hayirlisi oldugu icindir ben eminim...

ewet yaa boyle finali heyecanla beklenen filmler gibi:1:sanki kirmizi olsan ondan once biz rahatlicaz:52:ahhh bide bebisi supriz yapiyormus:1:insallah:16::16:

insallah rabbim tez zamanda bizede yasatacak bu duygulari...eger simdi olmuyosada bizim icin en hayirlisi oldugu icindir ben eminim...

Orası öyle şekercim..Ama insanoğluyuz işte ..Bi de ALLah bi mertebeye ulaşmasını istediği kullarını belirli imtihanlara tutarak günahlarının dökülmesini istermiş..Allah ne büyük her imtihana bi mükafat veriyor aslında sabredersek..

Sende durumlar ne muzmutcm ?

benım koca cok ınce eleyıp sık dokuyor..3 tekerleklılere oldum olası gıcık..
vede alt kısmındakı sepetı cok kullanıssız..
bıde o modellerın tentesı kapanmıyor cocuk ruzgar alıyor..
bende onlardan ıstedım..ama sonra buna karar verdık..
hem tente kapanıyor,hem ıcı cıft koltuklu gıbı pofuduk ve rahat..
alt sepetı genıs,hafıf..kraft alcaktık 3 tekerleklı ama dar olmasından dolayı begenmedı esım..
sonra chıcco alalım dedık onunda tentesı bebek yatar pozısyondayken kapanmıyordu..
en ıcımıze sınen ve bebegın rahat edebılecegını dusundugumuzu aldık.. ne edelııım:1:
sımdıde tulcu aradı,bebegın odasına zebra stor almıstım onu takmaya gelıyolarmıs

tabı babası kızını görunce cok mutlu oldu..çunku en son 3 aylıkken görebılmıstı..

Eki Görüntüle 569027 Eki Görüntüle 569028 Eki Görüntüle 569029

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar yine miii beni çekiştiriyonuz topicde :1: arkamı dönsem hemen biri yağmur diyor valla devlet meselesi mi bilmem ama topic meselesi oldu benim ki :1::1: kırmızılar gelsede cümleten rahatlasak :9:niyeyse ben hariç herkesin içinde bi umut var hamile olduğuma dair :1: neyse beklenen gün yarın inşallah yarın öğreniriz neyim varda adet olamıyooom ben :27:

milllan güle güle kullansın sağlıcakla inş kuzucun...ben oyun halısını çok beğendimm o cıvıl cıvıl oynasın sen izle ne güseeeel :16::16:

eslem inşallah rabbim bizede tez zamanda nasip eder bu duyguları bacım gerçekten bebek alışverişi bambaşka :16::16:

Orası öyle şekercim..Ama insanoğluyuz işte ..Bi de ALLah bi mertebeye ulaşmasını istediği kullarını belirli imtihanlara tutarak günahlarının dökülmesini istermiş..Allah ne büyük her imtihana bi mükafat veriyor aslında sabredersek..

Sende durumlar ne muzmutcm ?

iyi ne olsun kirmiziliyim simdi dusukten beri ilk defa gununde zamaninda geldi ona seviniyom dun tsh tahlili verdimadetimin 3 gunuydu zaten bu ucuncu gun yapilan tahlilleride verdim dedim icim rahat eder daha once hic vermemistim oyle evdeyim takiliyom,,dun odunla gittik sis iplik falan aldik orgu orup kafami dagitcam kar yagdi burda hava o kadar sogukki disari ciktigim gunler kirmizilar neyrdeyse kokten kesiliyo donuyo onlarda galiba:52:oyle iste eslemim sende ne var ne yok?

benım koca cok ınce eleyıp sık dokuyor..3 tekerleklılere oldum olası gıcık..
vede alt kısmındakı sepetı cok kullanıssız..
bıde o modellerın tentesı kapanmıyor cocuk ruzgar alıyor..
bende onlardan ıstedım..ama sonra buna karar verdık..
hem tente kapanıyor,hem ıcı cıft koltuklu gıbı pofuduk ve rahat..
alt sepetı genıs,hafıf..kraft alcaktık 3 tekerleklı ama dar olmasından dolayı begenmedı esım..
sonra chıcco alalım dedık onunda tentesı bebek yatar pozısyondayken kapanmıyordu..
en ıcımıze sınen ve bebegın rahat edebılecegını dusundugumuzu aldık.. ne edelııım:1:
sımdıde tulcu aradı,bebegın odasına zebra stor almıstım onu takmaya gelıyolarmıs

İyi ya işte görünüşe aldanmıcan kocan ne güzel kullanışlılığını araştırmış .. Bi de o bebek arabası istersen kendine döndürebilion mu ? Bazılarında o bastonlar dönebiliyor ve bu çok kolaylık sağlıyomuş kendinje doğru çevirince çocuğu rüzgardan falan koruyormuşsun..Şahsen bende bebekimin bana dönük olmasını isterim sadece bana baksın :27:

Yavru sen bebek odasımı aldın ? HAni fotolar ?

İyi ya işte görünüşe aldanmıcan kocan ne güzel kullanışlılığını araştırmış .. Bi de o bebek arabası istersen kendine döndürebilion mu ? Bazılarında o bastonlar dönebiliyor ve bu çok kolaylık sağlıyomuş kendinje doğru çevirince çocuğu rüzgardan falan koruyormuşsun..Şahsen bende bebekimin bana dönük olmasını isterim sadece bana baksın :27:

Yavru sen bebek odasımı aldın ? HAni fotolar ?

yok almadık kız bebek odası..oda var ama bebek odası takımı yok ıcınde:1:
bı cekmecelı dolap adık,bı park yatak aldık,bıde benım uzun bı koltugum vardı onu koydum oraya
emzırme koltugu olarak:1: park yatagı kullandırtmadan oda falan aldırmam..
annem bosuna mı aldı yaniiiiiiiiii:27::27:
zaten bu tasınma ısı cok elımızı dara soktu..az nefes alalım oyle alırız odasını dıyorum..
kocama kalsa onuda hemen alcak..
herneyse ben tulunu gıdıp aldım yınede..nasılsa odasını beyaz alcam..
ona uygun bı tul begendım ıste..

iyi ne olsun kirmiziliyim simdi dusukten beri ilk defa gununde zamaninda geldi ona seviniyom dun tsh tahlili verdimadetimin 3 gunuydu zaten bu ucuncu gun yapilan tahlilleride verdim dedim icim rahat eder daha once hic vermemistim oyle evdeyim takiliyom,,dun odunla gittik sis iplik falan aldik orgu orup kafami dagitcam kar yagdi burda hava o kadar sogukki disari ciktigim gunler kirmizilar neyrdeyse kokten kesiliyo donuyo onlarda galiba:52:oyle iste eslemim sende ne var ne yok?

Adetin düzene girdi demekki bebekde yakındır inş..Örgü soğuk havalarda çok güzel oluyor tavsiye ederim valla..İnsan bişeyler üretine çok oşuna gidiyor..Ben bir sürü yaptım hepside hediyelik verdim..

Valla benim durumlar hiç iyi değil aslında çoook dertliyim çok sıkıntılıyım ama şikayet olmasın Rabbimin gücüne gitmesin diye şükür , sabır ve dualardayım..

Eşim çok istediği gelir uzmanlık sınavını malesef kazanamadı..ona çok moralimiz bozuldu..çünkü ailesiyle ipler kopmuş bi durumda o yine zoraki haftada bi iki kere gidiyor dükkana ama ben hiç görüşmüyorum ailesiyle ve burası küçük bi yer denk gelmek zorunda kalıyorsun sürekli bi gerginlik ..Dün eşimin dedesinin oraya gittik tesadüf kaynpeder de ordaydı mecbur onun eline de gittim o naptı elini vermedi kalktı gitti..he benim umrumda değil ne halleri varsa görsünler ama eşim çok kafaya takıyor nereye kadar böle olcak diyor..zaten sınavı da kazanamadı dizini kırıp dükkana gitmek de gururuna dokunuyor..he bu stres eminim bütün değerlerini de düşürmüştür garibimin..bi yandan çocuğumuz olmuyor ne yapıcaz diyoruz tüp yapsak şu anda para yok..

Şimdi ocakta yine bu sınavdan açıcaklar artık en son umut ona çalışıyor ..Yılda bi iki kez açıyolarmış bu sınavı ALLAhtan..Aslında sınav memurluk falan bahane..Bizim derdimiz ailelerden uzak daha rahat bi yaşam ama bunu bi tek memurluğu kazanırsa yapabilir..Yoksa durup dururken burdan taşınamayız..

Ne bilim imtihan imtihan üstüne ..tek şükrüm eşimle çok mutluyum..gerisi hikaye..İnş Rabbim daha fazla aratmadan da bi bebek verse dünyalar bizim olur..Ama malesef bi kaç güne adet olurum yine büyük ihtimal..

yok almadık kız bebek odası..oda var ama bebek odası takımı yok ıcınde:1:
bı cekmecelı dolap adık,bı park yatak aldık,bıde benım uzun bı koltugum vardı onu koydum oraya
emzırme koltugu olarak:1: park yatagı kullandırtmadan oda falan aldırmam..
annem bosuna mı aldı yaniiiiiiiiii:27::27:
zaten bu tasınma ısı cok elımızı dara soktu..az nefes alalım oyle alırız odasını dıyorum..
kocama kalsa onuda hemen alcak..
herneyse ben tulunu gıdıp aldım yınede..nasılsa odasını beyaz alcam..
ona uygun bı tul begendım ıste..

En iyisini yaptın yavru acelesi yok hele gelsin bi büyüyünce odasını da tam takım alırsın..Zaten ozaman direk normal yatak alırsın ona hem beşiğini de kullanmış olursun dediğin gibi..

NAsıl yeni evine alışabildin mi ? Eşyaların tam yerleşebildinmi ? Çevren komşuların nasıl ?

Eki Görüntüle 569027 Eki Görüntüle 569028 Eki Görüntüle 569029

bacım güle güle kullanın çok güzellermiş ne kadara mal oldu bende alıcamda fikir olsun

Back
X