Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayiiiizzzhamarat baci bi ara bizede ugra
![]()
Bende buralardayım ama işler youn biraz pek katılamıyorum muhabbete. Akşam bizimki maç izlemeye gitcek, uyumazsam gelirim bende![]()
muhteşem yüzyılı çekiştiriyom :)) ohh gelmişsin senle konusak hahah bacımmeyluuuuuuuull acık görunuyon,napıon kız baska topiklerde..![]()
ayyy maşallahhhh kızz ne güzel olmuştur. sen fotolarını koymaya çalış merak ettim bacımm oyy ne tatlı olmuşturrrrrrrrrrrrraaahhh yaa bebısımın odasına okadar guzel seyler yaptımkı ama foto cekıp koyamıyorum..
bu eve gectık bızım pc,benım telı tanımıyor artık..
baglıyorum görmuyor(
neyse anlatım ne yaptıgımı..bebek odasının duvarlarına kabarmalı simlı sticker aldım bı yıgın..
boyle cıvıl cıvıl rengarenk..
ama ben oyle duvara yapıstırmayı sevmıyorum dıye..
evdekı nevresım kutularının kapaklarını önce kapladım koyu renk bı yapıskanlı folyoyla,o altta fon oldu..
üzerınede bu stıckerlerı yapıstırdım..tablo gıbı oldular
sımdı sıra ayakkabı kutularındaaaa![]()
ayyy maşallahhhh kızz ne güzel olmuştur. sen fotolarını koymaya çalış merak ettim bacımm oyy ne tatlı olmuşturrrrrrrrrrrrr![]()
muhteşem yüzyıl topiğindeydim :))) dedikodu yapıyorduk hahahyok ıste gormuyor telı..cdden yenıden tanıtıyoruz yok yıne olmuyor.noooldu anlamadım..
okadar muzık ındırmıstım guya tele atcam dıye ama beceremedık tanımıyor pc bı turlu:S
sen nerelerdeydın kız
muhteşem yüzyıl topiğindeydim :))) dedikodu yapıyorduk hahah
evet var 2saate 100 sayfa ilerliyor :) yetişemiyon :))) hahah yorumlar harika oluyor :)anaa oyle bı topıkte mı varmıs..
hem ızlıyonuz hem yorum mu yapıonuz
puuuff benım koca dızı ızletmedıgı ıcın,hıcbırınden haberım yok,
kuzey guney daha ne kadar daha sacmalıcak ona bakıyorum bende![]()
evet var 2saate 100 sayfa ilerliyor :) yetişemiyon :))) hahah yorumlar harika oluyor :)
ben hürremciyim :)
az lınk yollada barı orayı okiiim qıııııı..
http://www.kadinlarkulubu.com/diziler-yeni-sezon/373463-muhtesem-yuzyil-star-tv.html
gel bende oraya gidimm hahahah :)
kız şuan dizi oynuyor zaten :) o an ne oluyorsa onun hakkında yorum yapıoz :) hahahah şuan reklam mesela konusmazlar cok :)tamam gelıom ama sadece okuyucu olarak..
cunku dızıde en son ne oldu haberım yok valla![]()
napak kuzum takılıozzz :) sen napan??slm,,,,
napıonus?
benım kocam calısıo,kayınpederde daha gelmedı