Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Bende buralardayım ama işler youn biraz pek katılamıyorum muhabbete. Akşam bizimki maç izlemeye gitcek, uyumazsam gelirim bende :34:

aaahhh yaa bebısımın odasına okadar guzel seyler yaptımkı ama foto cekıp koyamıyorum..
bu eve gectık bızım pc,benım telı tanımıyor artık..
baglıyorum görmuyor:((
neyse anlatım ne yaptıgımı..bebek odasının duvarlarına kabarmalı simlı sticker aldım bı yıgın..
boyle cıvıl cıvıl rengarenk..
ama ben oyle duvara yapıstırmayı sevmıyorum dıye..
evdekı nevresım kutularının kapaklarını önce kapladım koyu renk bı yapıskanlı folyoyla,o altta fon oldu..
üzerınede bu stıckerlerı yapıstırdım..tablo gıbı oldular:16::16:
sımdı sıra ayakkabı kutularındaaaa:27::27:

aaahhh yaa bebısımın odasına okadar guzel seyler yaptımkı ama foto cekıp koyamıyorum..
bu eve gectık bızım pc,benım telı tanımıyor artık..
baglıyorum görmuyor:((
neyse anlatım ne yaptıgımı..bebek odasının duvarlarına kabarmalı simlı sticker aldım bı yıgın..
boyle cıvıl cıvıl rengarenk..
ama ben oyle duvara yapıstırmayı sevmıyorum dıye..
evdekı nevresım kutularının kapaklarını önce kapladım koyu renk bı yapıskanlı folyoyla,o altta fon oldu..
üzerınede bu stıckerlerı yapıstırdım..tablo gıbı oldular:16::16:
sımdı sıra ayakkabı kutularındaaaa:27::27:
ayyy maşallahhhh kızz ne güzel olmuştur. sen fotolarını koymaya çalış merak ettim bacımm oyy ne tatlı olmuşturrrrrrrrrrrrr:16:

ayyy maşallahhhh kızz ne güzel olmuştur. sen fotolarını koymaya çalış merak ettim bacımm oyy ne tatlı olmuşturrrrrrrrrrrrr:16:

yok ıste gormuyor telı..cdden yenıden tanıtıyoruz yok yıne olmuyor.noooldu anlamadım..
okadar muzık ındırmıstım guya tele atcam dıye ama beceremedık tanımıyor pc bı turlu:S

sen nerelerdeydın kız

yok ıste gormuyor telı..cdden yenıden tanıtıyoruz yok yıne olmuyor.noooldu anlamadım..
okadar muzık ındırmıstım guya tele atcam dıye ama beceremedık tanımıyor pc bı turlu:S

sen nerelerdeydın kız
muhteşem yüzyıl topiğindeydim :))) dedikodu yapıyorduk hahah

muhteşem yüzyıl topiğindeydim :))) dedikodu yapıyorduk hahah

anaa oyle bı topıkte mı varmıs..
hem ızlıyonuz hem yorum mu yapıonuz:1:
puuuff benım koca dızı ızletmedıgı ıcın,hıcbırınden haberım yok,
kuzey guney daha ne kadar daha sacmalıcak ona bakıyorum bende:1:

anaa oyle bı topıkte mı varmıs..
hem ızlıyonuz hem yorum mu yapıonuz:1:
puuuff benım koca dızı ızletmedıgı ıcın,hıcbırınden haberım yok,
kuzey guney daha ne kadar daha sacmalıcak ona bakıyorum bende:1:
evet var 2saate 100 sayfa ilerliyor :) yetişemiyon :))) hahah yorumlar harika oluyor :)
ben hürremciyim :)

Back
X