Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Bacılar bugün doktora gittim yine yumoşlarıma bakıldı rahim kalınlığı,yumoşların gelişimi falan gayet güzel dedi..Bugün iğnelerimin son günü saat 10.30da çatlatma iğnemi olacam inş..PAzar dinlencem.. pazarteside yumoşlarım toplanacak :18: anestezi altında tabi : ) onuda atlattım mı tamamdır inş çoğu gitti azı kaldı : )

Öyle işte ..günde 3tane folik asit alıyorum ..ananas yiorum , kuru kaysı yiyiorum..yiyom da yiyom İNş faydasını görürüm tabi..

Sizden naber dicem ama herkes başka alemlerde sanırım neyse haber vereyim dedim bende çıkıcam zaten grşz..

hakkında hayırlısı olsun inşallah canımmmmmm inşallah güzel güzel haberlerle geleceksin...

yumoş toplama işlemi ve yerleştirme işlemi nasıl yapilio peki eslemcimmmmmmmmm

Ayyy kızlarrr yazdiklatinizi telden okuyorum ama cvp yazamiyorum sinir oluyorum sonra.
Benim zilli iyice asagi indi hissediyorum artik otururken bile kasiklarim sizliyo. Sanirim subatin 15 ine kadar beklemeyecek zilli.
Daha hic birseyim hazir degik ortada ne bnm nede zillimin cantasi war.
Cok moralim bozuk kafamdan kurup duruorum karsilasacagimiz sorunlar gelio aklima yogun bakimda yatacak kucagima alip emziremeyecegm bile pompalarla ugrasacagm. Akkima geldikcd gizli gizli agliorum. Bana dua edin sali gunu jontrole gidicm ins hersey yolunda der doktor.
Gerci bana hicte yolundaymis gibi gelmio kasilamalrim gecmio tansiyonum bir inip bir cikio. Yanlis fikir yurutmuyorsam suyumda ara ara gekio gibi.
Sanirim depresyona girdimm

Kizlar size bisey sorucm ben simdi tuvalete gidiorum tuveletimi yapiyorum sonra bekliorum icimden su aktigini hissediorum doktora gitsem mi arayp soylesem mi bilemedim kendim abartiorim gibo gelio ama bagirsaklarimi da bozdum oyle herseye doktora giden huysuz insanlardan olmakta istemiorim kimseyede soramadm kafayi yice walla.

sago salı gunu doktora gıttıgınde bunuda soylersın..
ben sanmıyorum oyle ara ara akıp gıden bıse oldugunu..
orası patlayınca komple sular akıyomus..buda zaten dogum basladı demekmıs..
hem bebegın hareketlerı nasıl,sen onu takıp et..azalma oldugunda,uzun sure hıc hareket etmedıgınde hemen haber ver doktoruna..
yaa ne tuhaf bıse yaa..
bı kapıya sıkıstın (kı acı vermeyen bıseydı,cunku sen onemsemedın bıle o sıkısmayı) oyuzden şu basına gelenlere bak:S
inşallah gıttıgınde hıcbı sorun olmaz..hatta normal hayatına dönebılırsın artık der doktorun..
cok zor yaaa yatıp kalmak,allahım yardım etsın sago sana ve bebişe..
çabuk toparlanın ınsallah..

eslemiiimmm inşallah hersey yolunda gıderde cabucak kavusursun bebelerıne..
sen bos durma,can bogazdan gelır ye anam yee

hakkında hayırlısı olsun inşallah canımmmmmm inşallah güzel güzel haberlerle geleceksin...

yumoş toplama işlemi ve yerleştirme işlemi nasıl yapilio peki eslemcimmmmmmmmm

amiiin cnmmm inş hep beraber güzel haberler verelim ..

yumoş toplama işlemi anestezi altında 15 dk falan süren bi işlem eylülcüm..toplandıktan sonra eşim de sperm vercek ..sonra döllencekler ..bi kaç gün gelişimleri izlencek en kalitelisini seçip bi kaç gün içinde de (gününü doktor belirlicek) rahme yerleştirilcek..

sen bu işleri hiç öğrenme seninkisi doğal yoldan olacak inş..

herşeyi çok bildiğimizden başımıza geliyor zaten..keşke cahal olaydım hemen bebeğim olurdu belkim : (

insallah beklediginizin mukafatini alirsiniz canim
ohhh bugun pazar nihayet evimde yanlizim ama bi suru temizlik yapmam lazim hicte yapasim yokodunla hala konusmuyoz hava cok guzel keske cikipta ole basi bas bi yere varmadan yurusem aksama kadar ne kadar rahatlardimyerler karli hava gunesli

Canım beklerse bekler beklemzsede kendi bilir zillin : ) Ne demiş RAbbim '' Sizin şer gördüklerinizde hayır , hayır gördüklerinizde de şer olabilir,bilemezsiniz '' ..belki böyle olması daha hayırlı olacak ..He belkide bu sıkıntıyı çekeceğin varmış aslında salı günü doktora gittiğinde herşey normal dicek belki doktor..Ağlayarak depresyona girerek kendini kasarak bebeğin daha da aşağıya inmesini sağlarsın bu fayda vermez..

Şu anda bi arkadaşımda aynı durumda..ama onda tansiyon sorunu var..Sürekli değişkenlik gösteren aniden yükselip inen bi tansiyonu var..Doktor erken doğum riskini söyledi bu şekilde bebeğe ve sana da zarar gelebilir dedi..sürekli yatıcaksın dinleniceksin tansiyonunu kontrol altına tutcan dedi..ani bi değişiklikte bebek alıcaka çünkü..geçen gün gittik çantalarını hazırladık beraber apar topar nolur nolmaz diye..ewt hamile kalmak bi dert sonrası ayrı bi dert doğumu ayrı bi dert ALLah hepimizin yardımcısı olsun..

Elimizden duadan başka bişey gelmez

aminnn cnm amin..

Anaam kocaylada küslük hiç çekilmiyor yaw..benmki şimdi tedavideyim stres yasak diye üzerime titriyor ..

Sende sumisali gibi yap kız az kıkırda da barışın

Burda kar bile yok hava açık çok güzel ..aslında benimde dışarlarda fink atasım var ..ama malum pazar günü

eewet benim kuzenimde ayni dertten muzdaripti hiper tansiyon 6 aylik sezeryanla dogum yapti 1 kilo bile degildi bebek 3 ay kuvezde kaldi yani 9 ayi tamamlayana kadar simdi canavar gibiherkes yasamaz diyodu halbuki...dun ogrendim yine hamileymis kuzen oglu 1.5 yasinda diyom masallah sen 6 ayda bir doguruyon guluyo

sen evinde otur dinlen bacim insallah 9 ay sonra bebisle fink atarsinizya biz kavga etmedik ki o bisi yapti ben cok kirildim konusasim yuzune bakasim yok oda once sirinlik yapip kapatmayi denedi olmayinca simdi oda zeytinyagilik yapacak tavir yapiyoki gidip konusan ben olim ama cok bekler...

Harbiden bu ne hız

Kuzen demişken bizim kuzenler arasında hatta aile de tek bende var bu tembellik..Şimdi benimde kuzenim yeni doğum yaptı..Kendisi polikistik over sendromlu..Hatta bi kere kisti patlamıştı da ufak bi operasyon geçirmişti..sürekli kontrole gitmesi lazım vücudu kist üretmeye çok müsaitmiş..ama gel gör ki iki çocuğunda da ilk aydan hamile kaldı : ) diğer kuzenlerde öyle..

Bizim kıymetlide ömrümüzü yedi mübarek

Hadi ordan siz öyle dersiniz ama kocanız bi atak yapsa hemen yelkenler fora

Benimki ondan benle kolay kolay küsemiyor ..biliyor inadım süründürmeden barışmam

Hadi ordan siz öyle dersiniz ama kocanız bi atak yapsa hemen yelkenler fora

Benimki ondan benle kolay kolay küsemiyor ..biliyor inadım süründürmeden barışmam
bizde buyuk ablam korunsada hamile kaliyo bazen digeri 2-3 ayda bir adet goruyo pkos varmis onda bir kizi var yumurtalari catlamiyomus zaten catlatma ignesiyle hamile kalmisti...benim hep duzenliydi adetim doktor pkos demisti dusukten sonra hala duzensiz benim kucugum de de varmis pkos duzensiz onda da ama annem catir catir dogurmus 7 tane onun disinda bizim sulaledede olmayan yokbenimde ilk 7 ayda oldu buda uzucak gibi gorunuyo her zaman bole catir catir hamile kalanlara ozenmisimdirbu arada biz tartissaydik hakli olsamda ben barisirdim ama ben canim yandimi uzaklasiyorum kabiguma cekiliyorum o yuzden bu defa pahaliya patlicak ona bu defa...

Bu pko genetik falan mı yaa ? Ama bu çok garip bişey bazısında hiç etki etmiyor hemen hamile kalıyor bazısında da tüp bebek nedeni oluyor..

Neyse ki sen bi kere hamile kaldın bu sanada etki etmediğini gösteriyor ama süreyi uzatabiliyor işte..

Sen şimdi kaçıncı ayındasın korunmadığın yani ?

Bu arada kocan ne dedi de bu kadar kırıldın ya özel deilse merak ettm : )

inşallah güzel haberlerle geleceksin ben buna inanıyorum canım benim... senden sonra dururmuyum araştırdım :) bende o yoldan geçecegim için bilim istredim. bizim ki gelmez yani her ay hüsran birde yumurtalarımın gelişmediğini ögrendim tamam yani tüpten başka çare kalmadı bizede 10 aya girdik son 3 ay işte oldu oldu olmadı yapaca bişey yok

dün kocamla kavga ettik canımı yaramı kanattı ... tüp bebekle ilgili araştırdığım şeyleri söyledim bana ben düşündüğüm için taktığım için benim yüzümden olmadığını söyledi sonra hatasını anladı geldi özür diledi ama neye yarar! neyse ben hiç birşey olmmaış gibi devam ettim. sonra hep benim çok uyuduğumdan hatta yataga yatıp hemen uykuya dalmamdan şikayetci kendi uyuyamadığı için benimle uğraşıyor. bende hep sert çıkıyorum çünkü uykum bölününce sabah sersem oluyorum dünde biraz şımarıklık yaptık ve birbirimizle uğraştık boğustuk gülüyorduk sonra bana şakayla koşarken karnıma ayagı deydi ve ben yere yattım karnım çok ağrımadı ama çocuk gibi ugrasıyor diye yattım. sesizce yataga yattım sonra oda geldi hala konusyor. yok karnıma degmemiş baldırıma degmiş yok bilmemene hala şakalaşmak istiyor. bende bağırdım yeter artık dedim. bişeler daha söyledim ve vurdum buna oda yastığını aldı oturma odasında uyudu yanına gitmedim bende sabah abisinin dükkana gidiyordu kalktım aşkım felan dedim nafile indi gitti. off çok sıkıldım artık yaaaa! benim derdim bana yetio bide anlayışsız uzatılan olaylardan bıktım ya!!!! sabahtan beri ağlıyorum yeter ama ya

Son düzenleme:
valla bilmiyom genetik mi ama kiloyla fazlasiyla lakali cunku ben zayifladigim ay kaldim gerci o zaman genctim metabolizma iyi calisiyodu simdi ben guatr hem pkos ayda 1 kiloyu bile zor veriyom gorende millan gibi yiyom sanir tum gun yediklerimi toplasam tek kisilik bir ogun cikmaz..2 aydir korunmuyoz 3 yada korunduk 5 ay oldusimdi kirmiziliyim yarin randevum var doktora gitcem owulasyon testide aldim bu ay bakalim...kocam odunluk yapti olmadik bi yerde bosver hatirlayinca kendi kendime kopuruyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…