Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ya kızlar başka bi topiğe yazdım ama kimse ilgilenmedi haftahaftahamilelik sitesinde ototmatik çin takvimi hesaplayıcısı war bebişleri olanlar bi bakabilirmi aşağı yukarı bi tutarlılığı

Odunla kısım konusmuyom kaynim bizde kaliyor off çok sikiliyom kankamda ikinciye hamileymiş sıra bana geldide geciyo bile

ya kızlar başka bi topiğe yazdım ama kimse ilgilenmedi haftahaftahamilelik sitesinde ototmatik çin takvimi hesaplayıcısı war bebişleri olanlar bi bakabilirmi aşağı yukarı bi tutarlılığı
şuan hamiş olan yok topik te bir millan var az sonra gelcek makyaj yapmaya gitti o bir baksın bakim tutmuşmu :)

kızım kaynın olsun nolcak sen kapını kapat :) yap ekşınını :)))) ben gecen hamile kaldığımda annemler bizdeydi 1 hafta kalmışlardı :)) onlar gitti 2 hafta sonra hamile oldugumu öğrendim :)
kız ben yumurtladim zannediyordum kirmizilar gelince hesapladim ondört gün geriye tam o gunlere denk gemiyi benim duzensix gününü kestiremiyomki geçen gün owulasyon testi aldım bu ay ole yapsam bakalım nasip

ayy lütfenn merak işte Allah herşeyn hayırlısını wersin gecen gün gördüm acaba tutuyomuki die merak ettm teşekkürler şimdiden

kız ben yumurtladim zannediyordum kirmizilar gelince hesapladim ondört gün geriye tam o gunlere denk gemiyi benim duzensix gününü kestiremiyomki geçen gün owulasyon testi aldım bu ay ole yapsam bakalım nasip
ben 32 33 günde bir adet oluyorum bakalım hayırlısı :) dene bakalım ovulasyon testini... benim doktor adetin 2ci günü iğne verecek yumurta geliştirici :)

Kirmiziliyim kavga tartışma olmadi onun yaptığı biseye ben çok kırılsın muhatap olmuyom kendisiyle gece kackere yanima yaklasti ben uzaklaştım bilerek sirtimi dondum
sahalarda görmek istemediğimiz hareketler bunlar muzmutcummmm :))))

eylülümm nasılsın datlummmm :) oğluşumu dün gördük 2400 gr olmuş maşallahh maşallahh:) tospam benimmmmm

Seraycımm senin meleğinede maşalah maşallahhh :) yirim onu ben :)

eylülümm nasılsın datlummmm :) oğluşumu dün gördük 2400 gr olmuş maşallahh maşallahh:) tospam benimmmmm

Seraycımm senin meleğinede maşalah maşallahhh :) yirim onu ben :)

eee merys nıye uzuluyor ozaman yaaa..
onun bebıste 2.400
doktoru zayıf demıs..bence gayet normal yanı..
benımkı bıraz kılolu 3 gun once 2.700 du..
dolayısıyla 2.400 gayet normal oluyor..
masalbera senınkı kac kılo olmus

anaaa kaldım tek basıma..kızlar hangı topıge gıttınız bende gelem oraya bariii

ahaa afişe edecem hepınızı..
eylul;bebek bekleyen,bebek ısteyen anneler topıgınde..
yoncamel;subat annelerınde
masalberra;tasıyıcı anne aranıyor konusunu okuyor..
milansa kıskananlar catlasın topıgınde..tek sadık benim

ben iki hafta once gitmiştim dr a yani 32+0 ken o zaman 2250 idi , simdi ne kadardır bilmem ustunden iki hafta gecti haftaya pazartesi gidicem o zaman belli olur bakalım..bu kilolar zaten yaklasık degerler değil mi yani dogdugunda eksik ya da fazla cıkabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…