saol canım benim seninde hamile kalmanı istiyorum.nedendir bilmiorum ama içimden bir his senin hamile oldugunu söylüyorrrrrrrrrrinşallah eylül inşallah canım inan kendim kadar istiyorum senin hamile olmanı
şuan hamiş olan yok topik te bir millan var az sonra gelcek makyaj yapmaya gitti o bir baksın bakim tutmuşmu :)ya kızlar başka bi topiğe yazdım ama kimse ilgilenmedi haftahaftahamilelik sitesinde ototmatik çin takvimi hesaplayıcısı war bebişleri olanlar bi bakabilirmi aşağı yukarı bi tutarlılığı
küsmeyin birbirinize hamile kal sonra naz yap :)Odunla kısım konusmuyom kaynim bizde kaliyor off çok sikiliyom kankamda ikinciye hamileymiş sıra bana geldide geciyo bile
kız ben yumurtladim zannediyordum kirmizilar gelince hesapladim ondört gün geriye tam o gunlere denk gemiyi benim duzensix gününü kestiremiyomki geçen gün owulasyon testi aldım bu ay ole yapsam bakalım nasipkızım kaynın olsun nolcak sen kapını kapat :) yap ekşınını :)))) ben gecen hamile kaldığımda annemler bizdeydi 1 hafta kalmışlardı :)) onlar gitti 2 hafta sonra hamile oldugumu öğrendim :)
ben 32 33 günde bir adet oluyorum bakalım hayırlısı :) dene bakalım ovulasyon testini... benim doktor adetin 2ci günü iğne verecek yumurta geliştirici :)kız ben yumurtladim zannediyordum kirmizilar gelince hesapladim ondört gün geriye tam o gunlere denk gemiyi benim duzensix gününü kestiremiyomki geçen gün owulasyon testi aldım bu ay ole yapsam bakalım nasip
küsmeyin birbirinize hamile kal sonra naz yap :)
sahalarda görmek istemediğimiz hareketler bunlar muzmutcummmm :))))Kirmiziliyimkavga tartışma olmadi onun yaptığı biseye ben çok kırılsın muhatap olmuyom kendisiyle gece kackere yanima yaklasti ben uzaklaştım bilerek sirtimi dondum
bulabildinmi peki tatlım ne koyucan tospanın adını
herkes gitmiş yahhu
cok guzel olmus annesi isimleriniz:)
Kirmiziliyimkavga tartışma olmadi onun yaptığı biseye ben çok kırılsın muhatap olmuyom kendisiyle gece kackere yanima yaklasti ben uzaklaştım bilerek sirtimi dondum
eylülümm nasılsın datlummmm :) oğluşumu dün gördük 2400 gr olmuşmaşallahh maşallahh:) tospam benimmmmm
Seraycımm senin meleğinedemaşalah maşallahhh :) yirim onu ben :)
eee merys nıye uzuluyor ozaman yaaa..
onun bebıste 2.400
doktoru zayıf demıs..bence gayet normal yanı..
benımkı bıraz kılolu 3 gun once 2.700 du..
dolayısıyla 2.400 gayet normal oluyor..
masalbera senınkı kac kılo olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?