eşimin ne suçu var dıyorum ama artık bende bunaldım yaaa
soyledım boyle boyle dıye bır de mesaj cektım annen canımı acaba ne kadar daha acıtabılır benı ne kadar daha hungur hungur aglatabılır dıye Allah annenı ıslah etsın yazdımm.4Dunde yengesıydeydık esımın benı tutan tek kadın zaten sülalede eee nede olsa oda gelın gelmıs dayısı öldü eşimin oğluda bosanınca ana oğul oturuyolar
Dün onların yanında bu ev mevzusu acıldıu taaa tekırdagdakı teyzesının oğlu bıel kayınvalıdemın bıze evı vermeyecegınden haberı var düşünün.Yazık yaaa
Konusurken önce sınırle bagırdım cagırdım sonra basladım yanlarında ağlamaya yengesı geldı sarıldı boynuma kuzenıde oyle abım gıbı severım saolsunlar neyse eşimde orda gunlerdır bu kızın canı yokmu huzurumuz kacırdı bu kızı annemın ağlatmaya ne hakkı var
Ben annem babamdır atarım dıyemem ama bıttıler benım için kapılarını acmam olur bıter dedı eşimde
Bugunku bu olaylardan sonra ne konusur aılesıyle ne yapar bılemem artık
Aynı bizim durumlar..Hİçbişey gisli kalmaz..Seni çok iyi anlıyorum..Çok sinir bozucu bişey..Başkası olsa silip atarsın bi daha görüşmezsin olur biter ama eşinin ailesi olduğu için illaki muhattap olmak zorunda kalıyor insan..
Ama ben baktım ana herkes yapacağını yapıyor sonra geçiyor köşesine hiçbişe olmamış gibi hayatını yaşıyor herkes mutluu huzurlu..Ağlayan zırlayan huzursuz olan biz oluyoruz..Eminim eşin senden daha çok bıkmıştır...Bi tarafta karısı bi tarafta ailesi arada kalmaktanda garip en son olan ona olacak kafayı yicek..Biz bi yerde banane yaa sonuçta benim öz annem babam değil diyebiliyoruz ama onlarda bunu da yapamıyolar..içine at onu idare et bunu idare et bazen eşimin fevri çıkışlarını bunlara bağlıyorum işte sesimi çıkarmıyorum..
Oyüzden baktım sadece üzülen biz oluyoz bizde araya bi set çektik inadına da mutluyuz huzurluyuz onları takmadığım için onlarda uyus oluyor duyuyolar geziom tozuom..valla beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem..noldu oğluda oturmuyor artık onlarla dükkana gittiğinde bi uğrar 5dk tamam..
Hee noldu baktılar böyle olmuyor..Geçen eşimin babaannesini araya soktular geldi bana beni ikna etmeye çalışıyor neyse kırmadım onu kaynanama götürdü beni sonra..Kaynanam tabi ne yapacağını şaşırdı konuşmaya çalışıyor hiçbişey yokmuş gibi davranmaya çalışıyor ama benim içimde bitmişler ne yaparlarsa yapsınlar..bende eski ben değilim artık gayet ciddi resmi bi şekilde biraz oturdum sonra kalktık..Şimdi üstünden 2 hafta geçti yine gitmedim eskisi gibi sanmasın sık sık gidip gelcez ..Zaten tedavi aşamasındayım olur ya sinirlerimi bozarlar gerek yok riske girmeye..
ayni babam gibiymis iyide bacim babamla hic anlasamazkivay haline kendi edip kendi bulcak
Eşimin bir huyu vardır çokda severım bu huyunu annesınden bana benden annesıne asla ama asla laf tasımaz.Lafları ya tesadüfi duyarım yada ağzından kaçırır oda çokkk nadir.
Dün konuşurken ne dedi biliyormusun kayınvalıdemler sımdı bız para verdık ustunude kredı cekıp aldılar ya .kredı ödüyolar ya bızı altınlar vardı bırıkmısımız vardı verdık allah allah ıllakı onlar gıbı borcmu odeyelım faız mı ödeyelım yanı .ama onlara üstümüze bınmesınler dıye de bızde 25 mılyar kredı cektık dedık halbukı yok öyle bişey.Buna ragmen kayınvalıdem dıyormus ki ben o kredı borcunu öderken sana telefon açsam ne yapıyorsunuz oğlum desem anne bız dısarda yemekteyız desen benim içim acır.Kadındaki fesatlığa bakarmısın oğlunun rahatlığı huzuru resmen bu kadının huzurunu bozuyor.Fesatlık kıskanclık değilde nedir bu .Ben 3 senelık evlıyım 2 senede anlaşmamızı say benı 5sene bıttı 6 senedır tanıyo bu kadın ve hala benım ıstedıgım gelın modelı degılsın der durur.en sonunda ben de dedımkı anne bır gun sordun mu bana acaba sen benım ıstedıgım kayınvalıde modelı mısın dıye .İşte benım en buyuk suçum boyle lafın altında kalmamam kendımı ezdirmemem.Ezdirseydım ne olacaktı bunlar olmayacak mıydı sankı yoooo hem bunları yasıyacaktım hem ezilmekte yanıma kar kalacaktı
markete indim az önce :) biizm kaynımın dükkanı aşağıda baktım eşim dışarda yüüzne bile bakmadım sonra içeri çağırdı beni :) msj yamıştım içimi acıtan yanları sabah :) heralde etkilenmiş olmalı, özürdiledi kendince :) yani anlıcağınız burda konusup sakinleşmek iyi geldi saoluın arkadaşlarrrrrrrrrrr :)
markete indim az önce :) biizm kaynımın dükkanı aşağıda baktım eşim dışarda yüüzne bile bakmadım sonra içeri çağırdı beni :) msj yamıştım içimi acıtan yanları sabah :) heralde etkilenmiş olmalı, özürdiledi kendince :) yani anlıcağınız burda konusup sakinleşmek iyi geldi saoluın arkadaşlarrrrrrrrrrr :)
içini rahat tut tatlımmm rabbim yuvana huzru versin inşallah... cadı kaynananıda islahh etsinn insallahhhhHadi gözün aydın canım
bende bıraz önce eşimle konustum işten cıkıp anasına gececek tapu meselesını konusmak ıcın ama o gıcık teyzesıde orda off dananın kuyrugu kopacak bu akşam bize dua edın kızlar ne olurrrr
Hastayım ne yasın okuyabılıyorum ne namaz kılabılıyorum allahım nasıl huzursuz içimm
Ben inanmıyorum bu tip kaynanalara çok mülayim sessiz sakin bi kız olsanda yaranılacağına..
Bunun örneklerinide çooook duydum..Dediğin gibi ezildiklerinde senin yanına depresyon hapları ve sinir hastalıkları olarak kar kalıcaktı..
Ne bu kadınlar değişir ne de biz..Yapıcak bişiy yok ALLaha yakın bize uzak..
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
dogalgaz faturası geldı azonce vanayı kapatasım geldı bı an440 tl dumanı ustunde
aynen canım benımmm
Ya eslemimm aslında ben hep neyı dusunuyorum bılıyomusun tüp bebek sürecınde boyle benı yıpratıcı şeyler de yaparsa bu kadınnn
Gerçi o zaman aılem yanımda olacak ama bılıyorumkı bu süreçte stres oldukca uzak olmalı bana offfffffffff
Ya kadının yerıne kendımı koyuyorum oğlum olsa ılk göz ağrım ılkl gelınım olsa çocukları olmasa bana açılsalar böyle böyle artık tüp bebeğe geçicez bu son caremız deseler heralde gunlerce aglamaktan içim dışıma çıkar uykularım huzurum kaçar
Kendi evladın ya olmayanda senın ılk torunun
Yok bu kadın hala işin ciddiyetinde değill her zaman söylerim arkadas bu kendı aılende olsa eşinin aılesi de çocuğu olmayan bızı anlayamazzzzzzzzzzzzzz
ohaaaaaaaaaaaaaa bune yaaaaaaaaaaaaaaaslm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
dogalgaz faturası geldı azonce vanayı kapatasım geldı bı an440 tl dumanı ustunde
hahahahah bize deee 10 gun gece gundüz minumumda yakmayla 250 kağıt geçmiş olsun bacımmmm
ahanda yazıom suraya o kaynanan cocuk olayındanda senı sorumlu tutuodur
ohaaaaaaaaaaaaaa bune yaaaaaaaaaaaaaaa
Tutsun yavru tutsun bende ahanda buraya yazıyom o kadın benim elime öyle düşecekki ben ettim gelin sen etme diyecek
Ona onun gıbı davranmak lazım ama ben yapamam işte lanet olsun şu içimdeki insan sevgisine
Gerçi benim kaynanam insan değil kiiiiiii
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?