Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ya abıcım benı sevıyosan kendın gıbı ol gel evıme buyur basımın ustunde yerın var
Ama sevmıyosan sende ben de kasılmayalım arama sorma benden de bekleme mutlu huzurlu yasıyalım dimi ama

walla yakıoz mecbur ,,kocam dıo sakın kısma hasta olursun dıo,,zaten uc ay maksımım boyle fazla verıos sonra dusuo subat mart yuksek gelır nısanda azalır,,kısamam oyle ben nazlıyımdır,,,
bıde salon buyuk bızde kısarsam yada kapatırsam ıkı gun ısıtamıom bakalım yaza salonu ıkıye bolcez ınsallah :))

Valla bizim şu tüp bebek olayı yaktı bizi baya ısıttı sağolsun oyüzden 150 tl geldi anla sen onu yakında evi tek odaya çevircez

yaa kardesim benim gibi degildir kocasinada kaynanayada kok sokturur alimallahhem uzak olcaklar o konuda benim gibi rahat

senin kuslugunde bu kadar olur sevindim barismaniza...bak ozurde dilemis demekki bazen kendini haksiz gorebiliyo

Benimde salon öyle eşşek kadar .. kışın hiç uğramıyoz zaten oraya orası ayrı bi kutup çünkü

Oturma odan ayrı yok mu senin ?

Son düzenleme:

ya abıcım benı sevıyosan kendın gıbı ol gel evıme buyur basımın ustunde yerın var
Ama sevmıyosan sende ben de kasılmayalım arama sorma benden de bekleme mutlu huzurlu yasıyalım dimi ama

walla ufoyu acsanda yatarken kapatacan buz gıbı olcak ev,,klımada havayı kurutuo ,,bence en ıyısı soba walla kocamı ıkna edemıom kı dıo sapıtma bana:))9 dıon patates kozlerız kestane elma falan :)) fırın var orda yap dıo :)))),,,,

ya soyledıgın sevıosan gel bas tacı edıyım replıgı ıyı gusel bacım da ehh o da kendınce kaynananlık etcek dıme:)) he benım kaynanam olmadıgı ıcın kocam tarafındakı tum yengeler teyzeler benım kaynanam alıstım artık neysekı kocam savunma kısmında dort dortluk :))
hee sende duymıcan kaynananın dedıklerını ,,sabır cekcen ,,yada ıplerı tamamen koparcan ama boyle olunca da kocanında ters tepkı verdıgını dusunursek senın aıle huzurun ucmus gıtmıs olcak ,,o yuzden dua et aynı evde deılsınız dusunsene aynı apartmanda oldugunu

Benimde salon öyle eşşek kadar .. kışın hiç uğramıyoz zaten oraya orası ayrı bi kutup çünkü

Oturma odan ayrı yok mu senin ?

bı odada bıs kalıoz bı odada yakın peder ,salon buyuk yanı aslında ayrılması lazım ama yapan mımar ayırmamıs buyuk salon dusun ıkı takım koltuk takımı yemek masası ,gumusluk ve aynalı konsol oldugu halde yıne ferah ,,yanı ıkı oda bı salon oluyo ama normal sartlarda 3 oda 1 salon ,herkes bolmus apartmanda bı bızım bolunmus deıl ,cok zengınızde bız boyle dogalgaza yatırım edıos

Valla bizim şu tüp bebek olayı yaktı bizi baya ısıttı sağolsun oyüzden 150 tl geldi anla sen onu yakında evi tek odaya çevircez

aynen bızde artık hazıran temmuz sıcaklarında çifte kavrulmus oluruz
benım dusunduren ramazana rastlayabılır bu sene tup bebek olayımız ılac surecı uzun surerse bılıyosun bunda bı kısa bır de uzun protokol var senınkı kısa olanı uzun olanı yatma surecıyle bırlıkte 1 ayı asabılıyor
Insallah benımkıde kısa surer bu sene 14ünde kapanıyo okullar hazıranın bakalım hayırlısı orucumu yemem inşallah bu sene

delüğğğğğğğ başka yatırım edecek bi şey bulamadın mı
sen böl o odayı anammm senın gıbı evım olsa hemen olerdım ohh mıs gıbı yenı odam olurdu
benımde ev 2+1 butun odalarım eşit sayılır benım evde bı oda kucuk dıger odalar buyuk gıbı degıl salonum dıgerlerıne gore buyuktur
Ben salonumu kapatıyorum diğer her yer yanıyo minumumda ama yatılı mısafırım gelınce salonda kalanda oldu tabı orada gece gunduz yandı eee 70-80 farkettırdı faturaya
Ne yapalımmm ödedik gitti darısı sizin başınıza canımmm

yaa kardesim benim gibi degildir kocasinada kaynanayada kok sokturur alimallahhem uzak olcaklar o konuda benim gibi rahat

senin kuslugunde bu kadar olur sevindim barismaniza...bak ozurde dilemis demekki bazen kendini haksiz gorebiliyo
hee valla bence hemen affediyorum kin tutamıyorum :)) yüzünü gördüm ama gülmemek için zor tuttum kendimi :) özür dilemedi sadece kendince özürdileid :) yani ben sabah giderken yanına gitim ya uzatmadım oda aşağıya inince bence uzatmıcam demiş yani özürdiledi die sayıyorum bu lafını :)))) yani hala haklı aslında :)) öle görüyor kendini hhahahahah

kocamın ınadını 3 yılda kırabıldım :))) yaza bolecez ıınsallah neymıs evın seklı bozuluomus sankı dersın evın mımarlıgını bu ettı
bak toplamda kac petek yakıom ben 10 petek var ve hepsı yanıo:)))

uzatmayın :))) gecen bızde gırdıydık bırbırımızeburda dedım konusmıcam etmıcem surundurcem dıe adam sabah ısten geldı bende yelkenler fora

Hayırlısı olsun cnm..Bakarsın gerek kalmaz..O karıya inat tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın da fesatladığıyla kalır ..

Bi de biz dondurcaz olmazsa dondurulmuşlarla devam etcez o da 750 tl transferle beraber toplam 1buçuk ediyo..

Yani bu işşe girdinmi baya bi birikimin olması lazımmış..Bi de altınlarda düştü ters gibi..peki bi kar edemedik bizde anlican..

Kızlar bı yerden cocukların karne notlarını gırıyorum bı yandan sut içme proje bılgılerını gecen sene sütten zehırlenenler olmustu ya okullarda artık velılerden ızınlı verılıyo sutler tek tek sısteme gırmem lazım içcek mi içmeyecek miiiiiii

Yes şekerim bi tek yumurta toplama da anestezi yicem ..transfer zaten normal muayene gibi..

nası ya transferde bayıltmıo mu??????????????????????????????????????
ya ben yapamam oyle bayırım kendım masaya ,,,rahım ıcıne bıse enjekde edılcek sancı olur nasıl bayıltmazlar ???

kısssssss notları bol tut ortmenımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hee ben ıcmem sut,,,laktozsuz varsa ıcerım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…