hahahhahah ıyıydı bu ınsan sevgısı ve kaynananın ınsan olmayısu
aman bosver guzelım be cahıl ıste ,,,ama benı bayramda aradı kocamın yengesı sabahın 10da bayram sabahı hemde hamılemısın nıe gelmıon ıs etmıon dıe sorsan bıde benı cok sever kendısı gordugunde benı uc bes kere sarılır sevımsız
Maşallah rekordasın bacım : ) ama sende yaşlı da var evde mecbur çok açıyosundur e bi de biraz zamlı gelmiş ama yinede çook gelmiş : )
Geçen bizim arkadaşada 400 küsür gelmiş bi daha gitttiğimizde hepsini kısmış donduk soğuktan
Ben de ne etcegımı sasırdım valla
doğalgazı mı yaksam kapatıp ufoyumu açsam yoksa her ıkısınden de vazgecıp klımaylamı ısınsam
Yada hepsını bırden acayım anasını satayım battı balık yan gider
yaa kardesim benim gibi degildir kocasinada kaynanayada kok sokturur alimallah
Sen ona akıl ver ablası o şimdi rüyalarda şu anda ..sonra evlendiğinde iş işten geçmesin : )
Güzelliğin hiç bi işe yaramicanı,önemli olan huyunun güzelliği ve özellikle hiç bi kaynanaya fazla değer verilmiceni iyi anlat : )
senin kuslugunde bu kadar olurmarkete indim az önce :) biizm kaynımın dükkanı aşağıda baktım eşim dışarda yüüzne bile bakmadım sonra içeri çağırdı beni :) msj yamıştım içimi acıtan yanları sabah :) heralde etkilenmiş olmalı, özürdiledi kendince :) yani anlıcağınız burda konusup sakinleşmek iyi geldi saoluın arkadaşlarrrrrrrrrrr :)
walla yakıoz mecbur ,,kocam dıo sakın kısma hasta olursun dıo,,zaten uc ay maksımım boyle fazla verıos sonra dusuo subat mart yuksek gelır nısanda azalır,,kısamam oyle ben nazlıyımdır,,,
bıde salon buyuk bızde kısarsam yada kapatırsam ıkı gun ısıtamıom bakalım yaza salonu ıkıye bolcez ınsallah :))
Ben de ne etcegımı sasırdım valla
doğalgazı mı yaksam kapatıp ufoyumu açsam yoksa her ıkısınden de vazgecıp klımaylamı ısınsam
Yada hepsını bırden acayım anasını satayım battı balık yan gider
ya abıcım benı sevıyosan kendın gıbı ol gel evıme buyur basımın ustunde yerın var
Ama sevmıyosan sende ben de kasılmayalım arama sorma benden de bekleme mutlu huzurlu yasıyalım dimi ama
Benimde salon öyle eşşek kadar .. kışın hiç uğramıyoz zaten oraya orası ayrı bi kutup çünkü
Oturma odan ayrı yok mu senin ?
Valla bizim şu tüp bebek olayı yaktı bizi baya ısıttı sağolsun oyüzden 150 tl geldi anla sen onuyakında evi tek odaya çevircez
Benimde salon öyle eşşek kadar .. kışın hiç uğramıyoz zaten oraya orası ayrı bi kutup çünkü
Oturma odan ayrı yok mu senin ?
bı odada bıs kalıoz bı odada yakın peder ,salon buyuk yanı aslında ayrılması lazım ama yapan mımar ayırmamıs buyuk salon dusun ıkı takım koltuk takımı yemek masası ,gumusluk ve aynalı konsol oldugu halde yıne ferah ,,yanı ıkı oda bı salon oluyo ama normal sartlarda 3 oda 1 salon ,herkes bolmus apartmanda bı bızım bolunmus deıl ,cok zengınızde bız boyle dogalgaza yatırım edıos
hee valla bence hemen affediyorum kin tutamıyorum :)) yüzünü gördüm ama gülmemek için zor tuttum kendimi :) özür dilemedi sadece kendince özürdileid :) yani ben sabah giderken yanına gitim ya uzatmadım oda aşağıya inince bence uzatmıcam demiş yani özürdiledi die sayıyorum bu lafını :)))) yani hala haklı aslında :)) öle görüyor kendini hhahahahahyaa kardesim benim gibi degildir kocasinada kaynanayada kok sokturur alimallahhem uzak olcaklar o konuda benim gibi rahat
senin kuslugunde bu kadar olursevindim barismaniza...bak ozurde dilemis demekki bazen kendini haksiz gorebiliyo
delüğğğğğğğ başka yatırım edecek bi şey bulamadın mı
sen böl o odayı anammm senın gıbı evım olsa hemen olerdım ohh mıs gıbı yenı odam olurdu
benımde ev 2+1 butun odalarım eşit sayılır benım evde bı oda kucuk dıger odalar buyuk gıbı degıl salonum dıgerlerıne gore buyuktur
Ben salonumu kapatıyorum diğer her yer yanıyo minumumda ama yatılı mısafırım gelınce salonda kalanda oldu tabı orada gece gunduz yandı eee 70-80 farkettırdı faturaya
Ne yapalımmm ödedik gitti darısı sizin başınıza canımmm
hee valla bence hemen affediyorum kin tutamıyorum :)) yüzünü gördüm ama gülmemek için zor tuttum kendimi :) özür dilemedi sadece kendince özürdileid :) yani ben sabah giderken yanına gitim ya uzatmadım oda aşağıya inince bence uzatmıcam demiş yani özürdiledi die sayıyorum bu lafını :)))) yani hala haklı aslında :)) öle görüyor kendini hhahahahah
aynen bızde artık hazıran temmuz sıcaklarında çifte kavrulmus oluruz
benım dusunduren ramazana rastlayabılır bu sene tup bebek olayımız ılac surecı uzun surerse bılıyosun bunda bı kısa bır de uzun protokol var senınkı kısa olanı uzun olanı yatma surecıyle bırlıkte 1 ayı asabılıyor
Insallah benımkıde kısa surer bu sene 14ünde kapanıyo okullar hazıranın bakalım hayırlısı orucumu yemem inşallah bu sene
uzatmamak en iyisi aslında :)))))uzatmayın :))) gecen bızde gırdıydık bırbırımızeburda dedım konusmıcam etmıcem surundurcem dıe adam sabah ısten geldı bende yelkenler fora
eslem ya normal muayene oluon dıme doktora gıdınce yanı bayıltıp toplanıo dıme yumurtalar yada transfer falan
Yes şekerim bi tek yumurta toplama da anestezi yicem ..transfer zaten normal muayene gibi..
Kızlar bı yerden cocukların karne notlarını gırıyorum bı yandan sut içme proje bılgılerını gecen sene sütten zehırlenenler olmustu ya okullarda artık velılerden ızınlı verılıyo sutler tek tek sısteme gırmem lazım içcek mi içmeyecek miiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?