Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Canm boyutla ilgili bir fikrim yok ama dilerim Rabbim bu çabalarının sonucunu verir sana en yakın zamanda.

günaydınnnnn
eylülcüm bilmiyorum ama boşver bence sen doktorun dediği gibi 2 günde ekşınını yap,yatakta bekle bir süre...

şubat ta çok bebeğimiz olacak sanırım

selamun aleykum canlar
eylul ben bu ay yumurta takibi yaptirdimya biliyom bak benimki 14 milim olduguktan sonra doktor ilac verdi yumurtanin beslenipn catlamasini saglicak dedi 3 gunde bir ultrasonda kontrol ediyodu en son gittigimizde 2 santim olmus olusumu tamamlanmis yarin engec ertesi sabah yumurtlarsin o gunden 14 gun say yani ayin 10una kadar olmassan test yap pozotof se eertesi gun gel tutunma asamasinda olur ilac vercem dedi eger adet olursanda o ilactan 2 kutu verdi dedi bunlari icersin sabah aksam yumurtalarini besleyip catlatmasi icin galiba klomen verdigi ilac. seninde az kalmis 2 santime sen gun asiri eksin yap insallah olur bu ay canim

aleykümselam canımmmmm
bende bu ay başladım işte :) bugünde yarım iğne verdi. inşallah kavusuruz bebeklerimize.

slm kızlarrrr

yanı bende bırazcık bılıom muzmut gercı daha ıyı bılır ılac kullandı ,,
benı adet bıttıkden bı hafta sonra cagırdıgında 2 cm olmusdu doktor yumurtlamısın dedı devam edecek dedı yumurtlaman bır gun eksın bır gun bekleme seklınde o hafta eksın dedıydı ama bız degerlendıremedık melasef,,,
17mm ortalam bır ıkı gun ıcınde belkı uc gun ıcınded 2 cm olur ve yımırtlama olusur o yuzden degerlendırın nasıpse olur ınsallah

selamlar kızlarr nasılsınızz off gecmişi okudumda bir dogumdur gitmiş
Allah kurtarsın hepinizi arkadaslar kolaylastırsın dogumlarınızı..sag saglim kucagınıza almayı nasip etsin yavrularınızı

kızlar bişe sorcam nerdeyse bi haftadır kasıklarım da adet olcam gibi ağrı var kesin yumurtluyorumdur diye düşünüyorum ama ateş ölçüyorum ve ona göre yumurtlamadım daha :26:ara ara özellikle sol kasığımda bişe var gibi oluyo taş gibi :18: kist falan oluşmuş olabilir mi ki bende

amin canım inşallahhhhh rabbim hiç birimizin kucağını evlatsız bırakmasın. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere inşallahhh

kist falan yoktur bence. ama sende yumurtlama takibi yaptır yagmurcum. çünkü yumurta takibi yaptırmasaydım bilemicektim tembel yumurtalarım oldugu benimkiler istenilen boya gelmeden çatlıyormuş zaten 33-35 günde adet olurdum oyüzdenmiş....

selamlar kızlarr nasılsınızz off gecmişi okudumda bir dogumdur gitmiş
Allah kurtarsın hepinizi arkadaslar kolaylastırsın dogumlarınızı..sag saglim kucagınıza almayı nasip etsin yavrularınızı

hosgeldın:))
dogumlar yaklasdı ya bızımkıler tırslamalara telaslara basladılar :)))))

bırıncı soru adetın ne zaman bıttı?
ıkıncı soru kıstın var mı ?
ucuncusude kıst oyle tas gıbı olmuo canım bende varda:)) yanı oyle hıssedebılcegın bıse deıl,,benım 7 cm dı ben yıne anlamıodum ,,

e2 degerıne baktırcakdın sen nasıl cıkdı sonuc ?

sen bızden önce dogurcan anlasıldı
bızde hala tık yok
bakalım catına ne dıcekler??

geldim muayeneden, catım cok sukur ki çatım gayet genişmiş normal doguma elverişliymiş, sıkıntı yokmus bebegim de cok iri değil 3250 gr teyzeleri:))
nst ye girdim hiç sancım yok ama nasıl oluyo anlamadım agrım var benim? acılma filan da yok gununu bekler dedi, ama bebegin asagıya indigini dogruladı:)
acılmam olsaymıs 10 gune dogarmıs ama acılmam yok simdilik, ben de bugun yarın dogurcam diye bekliyrum yaw, kanama filan da olmadı çatı muayenesi zor değilmiş yaw bosuna korktum, acımadı ve saniyelik surdu heheh

bu ay olmazsa bende yumurta takibi yaptırcam eylülcüm. benimde 34-35 günde oluyo hep inşallah yoktur kist mist :18:
15 ocakda adet oldum 20 sinde falan bitti canım..şu ana kadar yoktu kistim bilmiyorum kist oluanca nasıl oluyor ki :26: benim kasıklarımda ağrı beyaz akıntım var bu ara çok bide dediiiiim gibi sol tarafta bazen taş var gibi oluyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…