geldim muayeneden, catım cok sukur ki çatım gayet genişmiş normal doguma elverişliymiş, sıkıntı yokmus bebegim de cok iri değil 3250 gr teyzeleri:))
nst ye girdim hiç sancım yok ama nasıl oluyo anlamadım agrım var benim? acılma filan da yok gununu bekler dedi, ama bebegin asagıya indigini dogruladı:)
acılmam olsaymıs 10 gune dogarmıs ama acılmam yok simdilik, ben de bugun yarın dogurcam diye bekliyrum yaw, kanama filan da olmadı çatı muayenesi zor değilmiş yaw bosuna korktum, acımadı ve saniyelik surdu heheh
evet yaa eslem ıcın buyuk gun bugun :)))))))))
serayda gelmedı face de bı haber yok,,,ınsallah ıyıdır
ıyı barı bı sorun cıkmamas,,,desene bu ay gozler senın uzerınde heran suprız yaparsın :))
Serayla konustum kizlar bebiste serayda iyiymis. Gelen giden oldugu icin giremedigini iletti. En kisa zamanda gelecekmisss
Bilmiorum ki canim herseyin hayirlisi. Rabbim dualarimuzi kabul etsin insallahhhh
Serayla konustum kizlar bebiste serayda iyiymis. Gelen giden oldugu icin giremedigini iletti. En kisa zamanda gelecekmisss
haber ajansi gibisin eylul masallahaman seray kurtuldu sukur yavrusuna kavustu darisi diger bacilara insallah
kiz hali silmek hamile kalma yontemi degilmiydi sen daha dogurmadan ikinciyimi istiyonkızlar bende gaza geldım gunesı görunce ıkı yollugumu sildim
hiiiç kızmayın koltuk sılmekten daha kolaydı
sıldım balkona astım derken annem geldı..
bu sefer iş ustunde yakalıyamadı benı
yemek hazırladım yedık..aksam ıcın köftemı yogurdum..
mozaık pasta yaptım..
şimdi kendımı koltuga attım,az dınlenıım belim koptu..
Hehe face sagolsun herkesten haberim var :) elciyim ben))
aminn canim insallahbu ay ikimizde takip ettirmis olduk galiba inssalllah bisey cikar bu ay benim doktor dediki senin ayda 2-3 defa yumurtluyon en son baktiginda takip ettigimiz yumurta 2 cm di ama onun disindada gelisen bir yumurtam daha varmis ben oduna diyodum cunku o malum sivi ayda iki bazen uc defa 1 hafta araliklarla geliyodu bildigin tavuk gibi dimirtliyomusuz ya
bende diyom aciyim bi gizli hesab seni eklesem sen beni diger kizlara onerirsin
kiz hali silmek hamile kalma yontemi degilmiydi sen daha dogurmadan ikinciyimi istiyontabiii buldun yontemi aksama bide romantik film acarsin ikincide yola koyulur
Benimde o sivi azcik grlirdi. Bu ay igne yspiom ya avuc avuc geliooo. Suan 8 tane felsn yumosum varr :)))
2 gune bir eksina devammm :)))))oooo desene cogul gebelikte olabilir insallah insallah birde kaptirmissin kendini karamsarliga o zaman siki calisin deersinizi bu ay kavga etmek ara vermek yok
nasıl yaptı muayeneni? doktorunmu yaptı,yoksa ebe mı?
catala yatmandan,ustune ne örttuklerıne,adamın veya kadının bakışından,elının ayarına kadar herseyı anlaaaaaaaaaatttttt
napalim kuzu sen napiosunslm kızlar,,
napıonuss,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?