Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Milancimmmm mimoza diorki sana onunda odemi cokmus dogumdan once ama dogumdan sonra 14 kilo vermis. Ve sezeryan yapti biliosun. Agrisi ilk gun olmus sonra kalkmis ayaga. Opuyor seni korkmasin dioo

nasıl yaptı muayeneni? doktorunmu yaptı,yoksa ebe mı?
catala yatmandan,ustune ne örttuklerıne,adamın veya kadının bakışından,elının ayarına kadar herseyı anlaaaaaaaaaatttttt

kızlar bende gaza geldım gunesı görunce ıkı yollugumu sildim
hiiiç kızmayın koltuk sılmekten daha kolaydı
sıldım balkona astım derken annem geldı..
bu sefer iş ustunde yakalıyamadı benı
yemek hazırladım yedık..aksam ıcın köftemı yogurdum..
mozaık pasta yaptım..
şimdi kendımı koltuga attım,az dınlenıım belim koptu..

Bilmiorum ki canim herseyin hayirlisi. Rabbim dualarimuzi kabul etsin insallahhhh

aminn canim insallahbu ay ikimizde takip ettirmis olduk galiba inssalllah bisey cikar bu ay benim doktor dediki senin ayda 2-3 defa yumurtluyon en son baktiginda takip ettigimiz yumurta 2 cm di ama onun disindada gelisen bir yumurtam daha varmis ben oduna diyodum cunku o malum sivi ayda iki bazen uc defa 1 hafta araliklarla geliyodu bildigin tavuk gibi dimirtliyomusuz ya

Serayla konustum kizlar bebiste serayda iyiymis. Gelen giden oldugu icin giremedigini iletti. En kisa zamanda gelecekmisss

aaaaaaaayyyyyy serayın bugunden sonra hayatı degıstı desenıze..
saglıcakla dogurmus ooohh..o sırasını savdı artık ne guzel..
maşallah maşallaaaahhh

kiz hali silmek hamile kalma yontemi degilmiydi sen daha dogurmadan ikinciyimi istiyontabiii buldun yontemi aksama bide romantik film acarsin ikincide yola koyulur

Benimde o sivi azcik grlirdi. Bu ay igne yspiom ya avuc avuc geliooo. Suan 8 tane felsn yumosum varr :)))

kiz hali silmek hamile kalma yontemi degilmiydi sen daha dogurmadan ikinciyimi istiyontabiii buldun yontemi aksama bide romantik film acarsin ikincide yola koyulur

hahahhahhahaha yok yok halıyı ne nıyetle sılersen o olur
ben bu sefer normal dogum yapmak nıyetıyle sıldım
sılerkende aklıma geldı en son halıyı 9 ay önce sılmıstım

anaaaam bu arada ben pespese ıkıncı cocugu ıstıyordum yaa..
artık pek bı dusuncelıyım bu konuda..
1 yada 2 sene ara vercem anam..vucudun haşatı cıktı tek cocukta..
barı toparlanmaya surem olsun..
gercı sankı benım ıstememle oluyor
allah ne zaman ol derse artık,ama 1 sene sonra calısmalara baslarım..

Benimde o sivi azcik grlirdi. Bu ay igne yspiom ya avuc avuc geliooo. Suan 8 tane felsn yumosum varr :)))

oooo desene cogul gebelikte olabilir insallah insallah birde kaptirmissin kendini karamsarliga o zaman siki calisin deersinizi bu ay kavga etmek ara vermek yok

nasıl yaptı muayeneni? doktorunmu yaptı,yoksa ebe mı?
catala yatmandan,ustune ne örttuklerıne,adamın veya kadının bakışından,elının ayarına kadar herseyı anlaaaaaaaaaatttttt

doktorum yaptı muayenemi, kabin gibi bi yer vardı orda ustumu cıkardım, ben herhalukarda neolurnolmaz diye uzerime uzun bitunik giymiştim sonra dr baktı uzerine ortu ortmemıze gerek yok uzun üzerindeki dedi,sonra catala yattım hemsire catalın ayaklarını ayarladı, bende koydum bacaklarını iyice ac dedi actım ama resmen mosmorummm cok utandım :18 bakmadı bacaklarıma bakıydu acmıs mıyım diye, sonra eldiven giydi parmaklarını toparladı hepsini, hani boyle guzel yemekler için nefis hareketi vardır ya oyle yaptıuzerine jel doktu bolca, korkuyorum dedim, o da sakinleştrmeye calıstı, sonra hızlıca baktı elini goturuken, baska bakmadı, benim yuzume bakıyodu konusuyodu benle arka tarfalarıma dogru kontrol etti asagı yukarı, hafif bi sızlma oldu baska da acımadı yani toplamda elinin muayenesi bir dakika surmemıstır

facemı bıgun acarsam bende hamılelık fotolarımı eklıcem..
kendı cekımım tabii..serayınkı gıbı dusunmeyın
ben daha mımozanın bebısıne bakmadım faceyı acıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…