ben ona demiştimki bana dua ette bebek cabuk gelsin die bbek bebek diyip duruyordu. sonra bana dediki duayla gelmez sendeyse sorun dokotra git demişti :))) bende dellenmiştimmmmmm gelip kocama çemkirmiştim :) megersem kadın igne vurup hamile kalmış onu demek istemiş. 5 yılda bir cocugu olmuş ama hep iğne vurulmuş. tabi ne iğnesi oldugunu bilmio şuan teee 30 sene evvel ):aman demeyın korunmuoz dıe sımdık daha cok stres edecen,,,bosver bılmemelerı en ıyısı,,
demekkı neymıs hıc bı zaman pesın hukumlu olmamak gerekıomus:)) ama ben kaynananın daha once ne dedıgını bılmıom ya
aman demeyın korunmuoz dıe sımdık daha cok stres edecen,,,bosver bılmemelerı en ıyısı,,
demekkı neymıs hıc bı zaman pesın hukumlu olmamak gerekıomus:)) ama ben kaynananın daha once ne dedıgını bılmıom ya
ben ona demiştimki bana dua ette bebek cabuk gelsin die bbek bebek diyip duruyordu. sonra bana dediki duayla gelmez sendeyse sorun dokotra git demişti :))) bende dellenmiştimmmmmm gelip kocama çemkirmiştim :) megersem kadın igne vurup hamile kalmış onu demek istemiş. 5 yılda bir cocugu olmuş ama hep iğne vurulmuş. tabi ne iğnesi oldugunu bilmio şuan teee 30 sene evvel ):
kız anammm anlatmıştım yaaa yukarda yazdım okuyunca hatırlan :))) martın 15i gibi tekrar köye gidecekler eeee benim doğuma kadar gelmezler hahah :)ahahhahhhahahbende bılmıyom..yada bılıyrum ama unuttum..
bu kız kaynanasını hıc cekıstırmıyorkı oyle aklımızda kalsın
ben ona demiştimki bana dua ette bebek cabuk gelsin die bbek bebek diyip duruyordu. sonra bana dediki duayla gelmez sendeyse sorun dokotra git demişti :))) bende dellenmiştimmmmmm gelip kocama çemkirmiştim :) megersem kadın igne vurup hamile kalmış onu demek istemiş. 5 yılda bir cocugu olmuş ama hep iğne vurulmuş. tabi ne iğnesi oldugunu bilmio şuan teee 30 sene evvel ):
ahahhahhhahahbende bılmıyom..yada bılıyrum ama unuttum..
bu kız kaynanasını hıc cekıstırmıyorkı oyle aklımızda kalsın
Tansiyon 10\5 kızlar....
Bu arada size bizey soyleyecegim. Sol kasıgımda acayip bir hareketlenme war.
Birde sol ayagımın altından ara ara alev cıkıomus gibi oluyor.
Bebegi besleyen damar o tarafta yaaa acaba ondan mı oluyor. Birde sanki icimde bisey varmıs gibi alt kısmım acıo.
Kız nasıl bir tatlı anlat bakalım merak ettim. Sutlu tatlımı. Ben serbetli cok sevmiorum.
Bu arada tansiyonum dustu sanki bir olceyim.
ben bugun kendıme kara sımsek yaptım..
yesıl mercımek corbası yaniiiii..1 tencere yaptım suan 1 tabaklık kaldı
gıttım geldım yedım..cok sevıyorum yaaaaa..
annem bıze hıc yapmazdı,sadece babanemde rastlarsak yerdık..
oyuzden cok onemlı bı yemek sanardım yesıl mercımegı
bu gece bayag gazlanırım
hahahahahahhahahahhaa
kızım bır ayın kaldı doguma hala " sankı ıcımde bırsey var mı dıonn"
ayyyyyyyyyyyy sagooooooooo karnım agrıdı guulmeekdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende senın kayınpedere balık adam derımhee hatırladım tmm,,yazdıydın buraya,
galıba catlatma ıgnelerı tarzı bıseydır,,kızım sıze dıom da kızıonus bana hemen kaynana kotulugumu ıstıo dıe dusunmeyın,,
aslında kadın kotu bıse dememıs o zamanda hanı olmuyosa tedavınızı olun anlamında demıs
ama sız gelın deılmısınızz hemen kotu dusunun:)))))))))))))))
sankı ben gelın deılım he:))))))))))))
cıdden hee bak benım kaynanam nasıl desen sen hemen derım cımrının onde gıdenı dıe
hahahahahahhahahahhaa
kızım bır ayın kaldı doguma hala " sankı ıcımde bırsey var mı dıonn"
ayyyyyyyyyyyy sagooooooooo karnım agrıdı guulmeekdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız basıt bıse..kocam sutlu tatlıları sevmez ama bu tatlı sayesınde yemeye basladı adam
1 paket pettıbörü (nasıl yazılıyosa artık) rondodan gecırıp un halıne getır..o dursun bı kenarda..
tencerey 1 lıtre sutu dok..1 bardak un ve 1 bardak seker kat..en son vanılyayı ekle..bu muhallebısı oluyo
bıde krem santı yap..
muhallebı ılınınca kremsantıyle karıstır..
borcama bıskuvının yarısını dök..ustune bu muhallebılı kremsantıyı dök..en uste yıne bıskuvı..
cok basıt bıse ama benım adam delırıyo bunu yemek ıcın..yapcam bu aksam yıne..
bende senın kayınpedere balık adam derım
cıdden heee:)))))))))))))))))9
bencede ıcınde bıse var
sankım bende de bıseyler var
Kızzzzz delüüü öyle degillllll....
Karnımın icinde degil ayyy nasıl anlatsam bilemedim ki.
Tuvalete gidince falan sanki alttan bisey cikacakmis gibi gelio.
Giris cıkıslara tampon koymus gibi....
sen bıde petubor yerıne kakaolu bıskıvıyle yap onu :))) goruntusude tadıda cok daha farklı ve gusel oluyo
Ayyy anlatamadım derdimiiii...
Dalga gecmeyin beee aglarım walla zaten bahane arıorum...
hee sankı ıcıme dogmus,az once marketten kakaolu bıskuvı aldım..bugun oyle yapım dedım..
hayalıme kazandıbı geldı yaaa
sen bıde petubor yerıne kakaolu bıskıvıyle yap onu :))) goruntusude tadıda cok daha farklı ve gusel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?